beti555 02.04.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 po co wy te urlopy bierzecie ? potem trzeba sie podwojnie napracowac i znowu urlop brac , zeby moc odpoczac Jak zwykle masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.04.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam wszystkich. Byłem u lekarza i wszystko wskazuje na to, żem cudownie ozdrowiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.04.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam wszystkich. Byłem u lekarza i wszystko wskazuje na to, żem cudownie ozdrowiał dzisiaj jest wyjątkowy dzień Majrucha - trzeba wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.04.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam wszystkich. Byłem u lekarza i wszystko wskazuje na to, żem cudownie ozdrowiał i dopiero teraz o tym piszesz ? oczywiscie , ze sie ciesze i prosze , zebys wiecej takich numerow nam nie odstawial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.04.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam wszystkich. Byłem u lekarza i wszystko wskazuje na to, żem cudownie ozdrowiał dzisiaj jest wyjątkowy dzień Majrucha - trzeba wierzyć No to wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.04.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam wszystkich. Byłem u lekarza i wszystko wskazuje na to, żem cudownie ozdrowiał i dopiero teraz o tym piszesz ? oczywiscie , ze sie ciesze i prosze , zebys wiecej takich numerow nam nie odstawial Ale ja dzisiaj byłem i nie mogłem wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 02.04.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam wszystkich. Byłem u lekarza i wszystko wskazuje na to, żem cudownie ozdrowiał i dopiero teraz o tym piszesz ? oczywiscie , ze sie ciesze i prosze , zebys wiecej takich numerow nam nie odstawial Ale ja dzisiaj byłem i nie mogłem wcześniej marjucha!! to bardzo radosna wiadomość!! oby tak dalej gratuluję!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.04.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Dziękuję . Ciekawe kiedy stanie się coś złego bo ostatnio za dobrze idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 02.04.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Dziękuję . Ciekawe kiedy stanie się coś złego bo ostatnio za dobrze idzie ale tam, przestan... bedzie dobrze a najwyzej jak sie zmieni, to na jeszcze lepiej!!! tak trzeba myslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.04.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam wszystkich. Byłem u lekarza i wszystko wskazuje na to, żem cudownie ozdrowiał C u d o w n i e Wspaniała wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.04.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Dziękuję . Ciekawe kiedy stanie się coś złego bo ostatnio za dobrze idzie Po co kraczesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.04.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Dziękuję . Ciekawe kiedy stanie się coś złego bo ostatnio za dobrze idzie i było się martwić? Ty, chyba lubisz panikować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.04.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Dziękuję . Ciekawe kiedy stanie się coś złego bo ostatnio za dobrze idzie i było się martwić? Ty, chyba lubisz panikować... Jak tu było nie panikować, jak zabronili pić Ale coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.04.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Czy to prawda, ze jakąś stypę Mamon organizował???? Ciekwawe co takiego sie stało Przelotne pozdrowienia dla Rw Ide załatwiać internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.04.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 caluski zaba stypy nie bylo .. , mamon robil jakas impre , ale taka z balonami , serpentynami ......chyba sie z czegos cieszyl , ale ja tam nie wiem o co chodzi , bo......jestem tu nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.04.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam was wszystkich cieplutko.. ale nastukaliście stronek, tak to jest jak sie was na chwilę zostawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.04.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Czy to prawda, ze jakąś stypę Mamon organizował???? Ciekwawe co takiego sie stało organizował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.04.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Cześć!!! Wreszcie udało mi sie do Was przyjść Przewracam mieszkanie go góry nogami, dziś zaczęłam, jutro kończę. Czy wy też macie tyle kurzu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.04.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam was wszystkich cieplutko.. ale nastukaliście stronek, tak to jest jak sie was na chwilę zostawi Tak, stukanie weszło niektórym w krew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.04.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Czy ktoś z Was hoduje storczyki????? Obiło mi się o uszy, ze kwiatki te lubiane są przez verunię bądź Ew-kę - ale nie przypomnę sobie, przez którą z Nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts