premiumpremium 03.04.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Też macie problemy z wysyłaniem postów? Cześć! Chyba tak Witaj PP Jak się Juzek sprawuje? Tak się sprawuje, że już bym chciała go urodzić only 66 days to go! :) Codziennie na to patrzę i nie wiem czy już się bać czy jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.04.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Też macie problemy z wysyłaniem postów? Sprawdze Strasznie muli. Może to muł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.04.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Też macie problemy z wysyłaniem postów? Cześć! Chyba tak Witaj PP Jak się Juzek sprawuje? Tak się sprawuje, że już bym chciała go urodzić only 66 days to go! :) Codziennie na to patrzę i nie wiem czy już się bać czy jeszcze nie czego tu się bać...jak weszło to i wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.04.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 heloł verunia, owca jeszcze cała nic jej nie odpadło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.04.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 czego tu się bać...jak weszło to i wyjdzie Wiesz, jak wchodziło, to go widać nie było A jak będzie wychodzić...ho ho Może ja sie lepiej skupie na kompletowaniu wyprawki do szpitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.04.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Też macie problemy z wysyłaniem postów? Cześć! Chyba tak Witaj PP Jak się Juzek sprawuje? Tak się sprawuje, że już bym chciała go urodzić only 66 days to go! :) Codziennie na to patrzę i nie wiem czy już się bać czy jeszcze nie Nic się nie bój , to najpiękniejszy moment w życiu Czołem Brygada RW Tylko przelotnie dzisiaj Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.04.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 czego tu się bać...jak weszło to i wyjdzie Wiesz, jak wchodziło, to go widać nie było A jak będzie wychodzić...ho ho Może ja sie lepiej skupie na kompletowaniu wyprawki do szpitala Troche siły bedziesz musiała włożyc w to zeby wyszedł, ale jak juz wyjdzie to będziesz tak szczęśliwa jak nigdy przedtem A wyprawke powoli kompletuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.04.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 heloł verunia, owca jeszcze cała nic jej nie odpadło? Ja dbam o swoją owieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.04.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 czego tu się bać...jak weszło to i wyjdzie Wiesz, jak wchodziło, to go widać nie było A jak będzie wychodzić...ho ho Może ja sie lepiej skupie na kompletowaniu wyprawki do szpitala Troche siły bedziesz musiała włożyc w to zeby wyszedł, ale jak juz wyjdzie to będziesz tak szczęśliwa jak nigdy przedtem A wyprawke powoli kompletuj tiaaa tylko troszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.04.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 heloł verunia, owca jeszcze cała nic jej nie odpadło? ja dbam o swoją owieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.04.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 czego tu się bać...jak weszło to i wyjdzie Wiesz, jak wchodziło, to go widać nie było A jak będzie wychodzić...ho ho Może ja sie lepiej skupie na kompletowaniu wyprawki do szpitala Troche siły bedziesz musiała włożyc w to zeby wyszedł, ale jak juz wyjdzie to będziesz tak szczęśliwa jak nigdy przedtem A wyprawke powoli kompletuj tiaaa tylko troszeczkę Troszeczkę wystraczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.04.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 czego tu się bać...jak weszło to i wyjdzie Wiesz, jak wchodziło, to go widać nie było A jak będzie wychodzić...ho ho Może ja sie lepiej skupie na kompletowaniu wyprawki do szpitala Troche siły bedziesz musiała włożyc w to zeby wyszedł, ale jak juz wyjdzie to będziesz tak szczęśliwa jak nigdy przedtem A wyprawke powoli kompletuj tiaaa tylko troszeczkę Wiedziałam, ze mogę na Was liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.04.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 heja , to ja mialam chandre ...z 10 min i poszla w cholere dziekuje za chec niesienia pomocy moge na was liczyc jakby co wiec tak .......nastawilam sie psychicznie , fizycznie i melodycznie na to , ze wsadze w tym tygodniu pierwsze roslinki do mojego ogrodka ( w zwiazku z tym Frosch nie moze wyjsc na balkon , bo jest voll ....niech cierpi , ja nie mam balkonu ) .gosc , ktory sprzedal nam dzialke mial zaorac ja , bo ziemia tam jest mega gliniasta , a on mial konia .niestety konia sprzedal a kupil traktor , ktory mu sie szybko zepił i.......nic nie powiiedzial .przyjezdzam dzisiaj na dzialke , a tam nic nie zrobione .chcialam sobie wydzielic kawalek na te roslinki , ale przed orka nie chce , bo musze te ziemie urozmaicic piaskiem i czarna ziemia .....traktor ponoc prawie wyleczony i zaora ..po swietach .niech sie pocaluje , Frosch pojedzie do pracy i nie bedzie go do maja . ( na szczescie , bo moglby i w lipcu wrocic )...i jak ten gosc tego nie zaora , to go osobiscie do pluga zaprzade , dam kopa i przejade nim te 1000m tam i nazad 100x uffff ...ale mi ulzylo a ten szwab , co to bylam na niego zla , to niewinny jest ( kupil w koncu ktos dzialke obok nas ) a oberwalo mu sie tylko za tego konia , taka wsciekla bylam jestem wyluzowana , robie pisanki i mam wszystko w ..nosie i tym wlasnie sposobem prowadze moj dziennik budowy jak ktos bedzie chcial to niech przeleci sobie w przyszlosci stronki Rw i znajdzie wzmianki na jego temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.04.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 czego tu się bać...jak weszło to i wyjdzie Wiesz, jak wchodziło, to go widać nie było A jak będzie wychodzić...ho ho Może ja sie lepiej skupie na kompletowaniu wyprawki do szpitala Troche siły bedziesz musiała włożyc w to zeby wyszedł, ale jak juz wyjdzie to będziesz tak szczęśliwa jak nigdy przedtem A wyprawke powoli kompletuj tiaaa tylko troszeczkę Wiedziałam, ze mogę na Was liczyć Zawsze Wal jak w dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.04.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 ...i tym wlasnie sposobem prowadze moj dziennik budowy jak ktos bedzie chcial to niech przeleci sobie w przyszlosci stronki Rw i znajdzie wzmianki na jego temat Mam podobnie, ale w różnych działach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.04.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 heja , to ja mialam chandre ...z 10 min i poszla w cholere dziekuje za chec niesienia pomocy moge na was liczyc jakby co wiec tak .......nastawilam sie psychicznie , fizycznie i melodycznie na to , ze wsadze w tym tygodniu pierwsze roslinki do mojego ogrodka ( w zwiazku z tym Frosch nie moze wyjsc na balkon , bo jest voll ....niech cierpi , ja nie mam balkonu ) .gosc , ktory sprzedal nam dzialke mial zaorac ja , bo ziemia tam jest mega gliniasta , a on mial konia .niestety konia sprzedal a kupil traktor , ktory mu sie szybko zepił i.......nic nie powiiedzial .przyjezdzam dzisiaj na dzialke , a tam nic nie zrobione .chcialam sobie wydzielic kawalek na te roslinki , ale przed orka nie chce , bo musze te ziemie urozmaicic piaskiem i czarna ziemia .....traktor ponoc prawie wyleczony i zaora ..po swietach .niech sie pocaluje , Frosch pojedzie do pracy i nie bedzie go do maja . ( na szczescie , bo moglby i w lipcu wrocic )...i jak ten gosc tego nie zaora , to go osobiscie do pluga zaprzade , dam kopa i przejade nim te 1000m tam i nazad 100x uffff ...ale mi ulzylo a ten szwab , co to bylam na niego zla , to niewinny jest ( kupil w koncu ktos dzialke obok nas ) a oberwalo mu sie tylko za tego konia , taka wsciekla bylam jestem wyluzowana , robie pisanki i mam wszystko w ..nosie i tym wlasnie sposobem prowadze moj dziennik budowy jak ktos bedzie chcial to niech przeleci sobie w przyszlosci stronki Rw i znajdzie wzmianki na jego temat Oj Froszka Froszka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.04.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 ...i tym wlasnie sposobem prowadze moj dziennik budowy jak ktos bedzie chcial to niech przeleci sobie w przyszlosci stronki Rw i znajdzie wzmianki na jego temat Mam podobnie, ale w różnych działach jestes lepsza ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.04.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Oj Froszka Froszka..... czesto spotykam sie na tym forum z takimi postami dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.04.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 czego tu się bać...jak weszło to i wyjdzie Wiesz, jak wchodziło, to go widać nie było A jak będzie wychodzić...ho ho Może ja sie lepiej skupie na kompletowaniu wyprawki do szpitala Troche siły bedziesz musiała włożyc w to zeby wyszedł, ale jak juz wyjdzie to będziesz tak szczęśliwa jak nigdy przedtem A wyprawke powoli kompletuj tiaaa tylko troszeczkę Wiedziałam, ze mogę na Was liczyć Zawsze Wal jak w dym Pójdziecie ze mną rodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.04.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 a u was dziewczyny i chlopaki wszystko ok? mam nadzieje ze tak i ze byliscie grzeczni , bo zajaczek do was nie przyjdzie verunia , sliczny ten stroik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts