frosch 03.04.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 czego tu się bać...jak weszło to i wyjdzie Wiesz, jak wchodziło, to go widać nie było A jak będzie wychodzić...ho ho Może ja sie lepiej skupie na kompletowaniu wyprawki do szpitala Troche siły bedziesz musiała włożyc w to zeby wyszedł, ale jak juz wyjdzie to będziesz tak szczęśliwa jak nigdy przedtem A wyprawke powoli kompletuj tiaaa tylko troszeczkę Wiedziałam, ze mogę na Was liczyć Zawsze Wal jak w dym Pójdziecie ze mną rodzić jasne watpilas w to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.04.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Pójdziecie ze mną rodzić no nie wiem czy wypada, przy poczęciu nas nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.04.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Oj Froszka Froszka..... czesto spotykam sie na tym forum z takimi postami dlaczego ? Nie wiem czemu. Ja tak napisałam bo się akurat uśmiałam z zaprzęgania pana do pługa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.04.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Pójdziecie ze mną rodzić no nie wiem czy wypada, przy poczęciu nas nie było co nie wypada bedzie reality show Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.04.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Pójdziecie ze mną rodzić no nie wiem czy wypada, przy poczęciu nas nie było Wybaczcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.04.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 kontrolny strzał bo nie chce mi sie liczyć postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.04.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Oj Froszka Froszka..... czesto spotykam sie na tym forum z takimi postami dlaczego ? Nie wiem czemu. Ja tak napisałam bo się akurat uśmiałam z zaprzęgania pana do pługa pewnie inni tez sie ze mnie smieja no i co z tego , sama nieraz sie z siebie smieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.04.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Pójdziecie ze mną rodzić no nie wiem czy wypada, przy poczęciu nas nie było co nie wypada bedzie reality show Aż tak to nie chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.04.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Pójdziecie ze mną rodzić no nie wiem czy wypada, przy poczęciu nas nie było Wybaczcie.... żal..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.04.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Oj Froszka Froszka..... czesto spotykam sie na tym forum z takimi postami dlaczego ? Nie wiem czemu. Ja tak napisałam bo się akurat uśmiałam z zaprzęgania pana do pługa pewnie inni tez sie ze mnie smieja no i co z tego , sama nieraz sie z siebie smieje Oj ze mnie też sie śmieją i jest fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.04.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 kontrolny strzał bo nie chce mi sie liczyć postów jeszcze ni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.04.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Pójdziecie ze mną rodzić no nie wiem czy wypada, przy poczęciu nas nie było co nie wypada bedzie reality show Aż tak to nie chcemy podlaczymy kamerke i bedziemy razem z toba oddychac i przec szybciej ci pojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.04.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 pyknę sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.04.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Pójdziecie ze mną rodzić no nie wiem czy wypada, przy poczęciu nas nie było co nie wypada bedzie reality show Aż tak to nie chcemy podlaczymy kamerke i bedziemy razem z toba oddychac i przec szybciej ci pojdzie No weź... Żadnych kamerek Chyba, że jakaś kasa z tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.04.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Pójdziecie ze mną rodzić no nie wiem czy wypada, przy poczęciu nas nie było Wybaczcie.... no dobra, ale przy drugim koniecznie o nas nie zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.04.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Pójdziecie ze mną rodzić no nie wiem czy wypada, przy poczęciu nas nie było co nie wypada bedzie reality show Aż tak to nie chcemy podlaczymy kamerke i bedziemy razem z toba oddychac i przec szybciej ci pojdzie i na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.04.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 ...wy tu przyszlyscie ze mna poklikac czy na stronke zapolowac , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.04.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 komu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.04.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 nie trafiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.04.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Pójdziecie ze mną rodzić no nie wiem czy wypada, przy poczęciu nas nie było Wybaczcie.... no dobra, ale przy drugim koniecznie o nas nie zapomnij Tobie pierwszej dam cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts