mikopiko 03.04.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 ...wy tu przyszlyscie ze mna poklikac czy na stronke zapolowac , co? tobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.04.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 ...wy tu przyszlyscie ze mna poklikac czy na stronke zapolowac , co? ja ..... no......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.04.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 ...wy tu przyszlyscie ze mna poklikac czy na stronke zapolowac , co? gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.04.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 ...wy tu przyszlyscie ze mna poklikac czy na stronke zapolowac , co? Ja przyszłam poklikać. Szczęścia do stronek nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.04.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Pójdziecie ze mną rodzić no nie wiem czy wypada, przy poczęciu nas nie było Wybaczcie.... no dobra, ale przy drugim koniecznie o nas nie zapomnij Tobie pierwszej dam cynk będę zaszczycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.04.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 ...wy tu przyszlyscie ze mna poklikac czy na stronke zapolowac , co? tobie! no ..... i jak sie czlowiek wkurzy to jakos tak szybciej pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.04.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 a u was dziewczyny i chlopaki wszystko ok? mam nadzieje ze tak i ze byliscie grzeczni , bo zajaczek do was nie przyjdzie verunia , sliczny ten stroik Właśnie mi kot wyżera ten stroik Czy ma ktos ochotę na pasztet z kota w świeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.04.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Froszko, gatki http://www.intymna.bptnet.pl/fantasy/6032tx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.04.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 gratki Sympatoschko gatek ni mom bo mi się włóczka skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.04.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 a u was dziewczyny i chlopaki wszystko ok? mam nadzieje ze tak i ze byliscie grzeczni , bo zajaczek do was nie przyjdzie verunia , sliczny ten stroik Właśnie mi kot wyżera ten stroik Czy ma ktos ochotę na pasztet z kota w świeta? Ja bardzo grzecznie odmówię - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.04.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 a u was dziewczyny i chlopaki wszystko ok? mam nadzieje ze tak i ze byliscie grzeczni , bo zajaczek do was nie przyjdzie verunia , sliczny ten stroik Właśnie mi kot wyżera ten stroik Czy ma ktos ochotę na pasztet z kota w świeta? pal licho stroik, ratuj owce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.04.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 a u was dziewczyny i chlopaki wszystko ok? mam nadzieje ze tak i ze byliscie grzeczni , bo zajaczek do was nie przyjdzie verunia , sliczny ten stroik Właśnie mi kot wyżera ten stroik Czy ma ktos ochotę na pasztet z kota w świeta? pal licho stroik, ratuj owce Tak, owca jest najważniejsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.04.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Pójdziecie ze mną rodzić no nie wiem czy wypada, przy poczęciu nas nie było co nie wypada bedzie reality show Aż tak to nie chcemy podlaczymy kamerke i bedziemy razem z toba oddychac i przec szybciej ci pojdzie No weź... Żadnych kamerek Chyba, że jakaś kasa z tego będzie Myśle, ze mogłaby być, ale w sumie, kto by chciał to oglądać? Tak szczerze mówiąc, to nic przyjemnego te wydawanie na świat... Co innego poczęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.04.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 a u was dziewczyny i chlopaki wszystko ok? mam nadzieje ze tak i ze byliscie grzeczni , bo zajaczek do was nie przyjdzie verunia , sliczny ten stroik Właśnie mi kot wyżera ten stroik Czy ma ktos ochotę na pasztet z kota w świeta? pal licho stroik, ratuj owce Tak, owca jest najważniejsza... Zdecydowanie najważniejsza! http://kasiajachimowicz.w.interia.pl/sheeps/owca1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.04.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 309 2. inż. Mamoń - 280 3. SławekD-żonka - 197 4. verunia - 156 5. Joanna i Janusz - 142 6. kze - 134 7. Olkalybowa - 132 8. Whisper - 119 9. fizyk - 99 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 84 13. froszka - 72 14. Ania Wiśniewska - 71 15. teska - 65 16. jea - 58 17. Sonika, - 53 18. badi, - 52 19. andre59 - 46 20. monka - 44 21. andrzejka - 43 22. Aga J.G - 40 23. ew-ka - 39 24. Moniś, - 36 25. facio - 35 26. zaba_gonia - 34 27. pp, Mikopiko- 33 28. markus_gdynia, - 29 29. Jezier - 28 31. Witos, Nefer - 27 33. marcel2000, - 23 34. Funia, Trini- 20 36. tola - 19 37. Maxtorka - 18 38. gaweł - 17 39. Sylvia1 - 16 40. Agniesia - 14 41. joola, Karolkal - 13 43. Jane, Wojty, prymasek, mundzia - 10 47. kasia64, duende, ania, kaśkamaciej, - 9 51. jamles,stukpuk, beti555 - 8 53. kolia, Zielonooka, - 7 56. Januszz, tabaluga1, marjucha, dompodsosnami - 6 60. lafcadio, edzia, Paty, ave!, ewuś , wartownik- 5 66. Pawson - 4 67. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 - 3 72. Baba_budowniczy, Gryfpc, monikach , iwozelka - 2 75. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka -1 Streszczenie: stronke mrugnela mikopiko , bo pepitka siedziala w spiochach a wartownik cwiczyl najnowszy uklad chilinderski ,potem wpadla jakas chandra ze szwabem i wszyscy chcieli sie jej pozbyc ,na jej miejsce przyszla owieczka z jednym jajem cala w baziach ,andre mial problemy z wysylaniem postow , ktore poszedl sprawdzic wartownik chyba na dach bo juz nie wrocil . na koniec wszyscy zwarcie i w szeregu ulozyli plan narodzin juzka z kamerami wlacznie , ponoc ola zaluje , ze tak nie miala .ja tez mam pewien plan z zwiazku z pewnym panem , lecz wydaje sie on innym bardzo smieszny .potem nikomu sie nie chcialo klikac tylko polowali na nastepna stronke az sie wkurzylam i ich wyklikalam na mydlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.04.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Pójdziecie ze mną rodzić no nie wiem czy wypada, przy poczęciu nas nie było co nie wypada bedzie reality show Aż tak to nie chcemy podlaczymy kamerke i bedziemy razem z toba oddychac i przec szybciej ci pojdzie No weź... Żadnych kamerek Chyba, że jakaś kasa z tego będzie Myśle, ze mogłaby być, ale w sumie, kto by chciał to oglądać? Tak szczerze mówiąc, to nic przyjemnego te wydawanie na świat... Co innego poczęcie Pamiętam, jak w tv był kiedyś taki serial, bodajże Pierwszy krzyk. Nie dałabym się tak wyeksponować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.04.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Froschka gatki i gratki http://www.elegantka.pl/files/products/90006_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.04.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 a u was dziewczyny i chlopaki wszystko ok? mam nadzieje ze tak i ze byliscie grzeczni , bo zajaczek do was nie przyjdzie verunia , sliczny ten stroik Właśnie mi kot wyżera ten stroik Czy ma ktos ochotę na pasztet z kota w świeta? kot syty a owca niecala powiedzialabym ze to pasztet z baraniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.04.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Pójdziecie ze mną rodzić no nie wiem czy wypada, przy poczęciu nas nie było co nie wypada bedzie reality show Aż tak to nie chcemy podlaczymy kamerke i bedziemy razem z toba oddychac i przec szybciej ci pojdzie No weź... Żadnych kamerek Chyba, że jakaś kasa z tego będzie Myśle, ze mogłaby być, ale w sumie, kto by chciał to oglądać? Tak szczerze mówiąc, to nic przyjemnego te wydawanie na świat... Co innego poczęcie Pamiętam, jak w tv był kiedyś taki serial, bodajże Pierwszy krzyk. Nie dałabym się tak wyeksponować Oglądałam ten serial... Był.... przerażający w pewnych momentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.04.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 dzieki za gacie andre , mialbys welne , gdyby ten kot na owce nie polecial swoja droga ..jakis zbokol z niego , albo wilka udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts