gawel 04.04.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Dobry pp - gatki gawel - płyta Ci się zacięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Dobry pp - gatki gawel - płyta Ci się zacięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Dobry pp - gatki gawel - płyta Ci się zacięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.04.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 pp gratki! to se pogaałem net cos nie chodzi tak ze narazie papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.04.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 309 2. inż. Mamoń - 280 3. SławekD-żonka - 197 4. verunia - 156 5. Joanna i Janusz - 142 6. kze - 134 7. Olkalybowa - 132 8. Whisper - 119 9. fizyk - 99 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 84 13. froszka - 72 14. Ania Wiśniewska - 71 15. teska - 65 16. jea - 58 17. Sonika, - 53 18. badi, - 52 19. andre59 - 46 20. monka - 44 21. andrzejka - 43 22. Aga J.G - 40 23. ew-ka - 39 24. Moniś, - 36 25. facio - 35 26. zaba_gonia, pp- 34 28. Mikopiko- 33 29. markus_gdynia, - 29 30. Jezier - 28 31. Witos, Nefer - 27 33. marcel2000, - 23 34. Funia, Trini- 20 36. tola - 19 37. Maxtorka - 18 38. gaweł - 17 39. Sylvia1 - 16 40. Agniesia - 14 41. joola, Karolkal - 13 42. beti555 - 11 43. Jane, Wojty, prymasek, mundzia, - 10 47. kasia64, duende, ania, kaśkamaciej - 9 51. jamles,stukpuk, - 8 53. kolia, Zielonooka, - 7 56. Januszz, tabaluga1, marjucha, dompodsosnami - 6 60. lafcadio, edzia, Paty, ave!, ewuś , wartownik- 5 66. Pawson - 4 67. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 - 3 72. Baba_budowniczy, Gryfpc, monikach , iwozelka - 2 75. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka -1 Stronkę rozpoczęła beti, jak zwykle muliło na początku i na końcu, a w srodku wpadła zaba_gonia popijająca piwo przy kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.04.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Wszystkim sie płyta zacina..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.04.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Wpadłam... Ale chyba wypadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 04.04.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Zaczeli mi kopac , więc mi humor wrócił ale stronek zaliczać nie będę, bo jestem prosta kobita nawijajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.04.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Zaczeli mi kopac , więc mi humor wrócił ale stronek zaliczać nie będę, bo jestem prosta kobita nawijajcie Jaka tam prosta... myślę, ze gdzieniegdzie jesteś zaokrąglona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 04.04.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Zaczeli mi kopac , więc mi humor wrócił ale stronek zaliczać nie będę, bo jestem prosta kobita nawijajcie Jaka tam prosta... myślę, ze gdzieniegdzie jesteś zaokrąglona oj, żebyś wiedziała okrągłąści mi nie brak. hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.04.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Zaczeli mi kopac , więc mi humor wrócił ale stronek zaliczać nie będę, bo jestem prosta kobita nawijajcie Jaka tam prosta... myślę, ze gdzieniegdzie jesteś zaokrąglona oj, żebyś wiedziała okrągłąści mi nie brak. hi hi Wiesz są faceci, którzy lubią tylko zaokrąglone kobietki Gorzej jeszcze czy my z tymi krągłosciami tak dobrze sie czujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 04.04.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Zaczeli mi kopac , więc mi humor wrócił ale stronek zaliczać nie będę, bo jestem prosta kobita nawijajcie Jaka tam prosta... myślę, ze gdzieniegdzie jesteś zaokrąglona oj, żebyś wiedziała okrągłąści mi nie brak. hi hi Wiesz są faceci, którzy lubią tylko zaokrąglone kobietki Gorzej jeszcze czy my z tymi krągłosciami tak dobrze sie czujemy jestem w tym wieku że je pokochałam, i to jest to najpierw siebie kochaj a potem oczekuj tego od innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.04.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Zaczeli mi kopac , więc mi humor wrócił ale stronek zaliczać nie będę, bo jestem prosta kobita nawijajcie Jaka tam prosta... myślę, ze gdzieniegdzie jesteś zaokrąglona oj, żebyś wiedziała okrągłąści mi nie brak. hi hi Wiesz są faceci, którzy lubią tylko zaokrąglone kobietki Gorzej jeszcze czy my z tymi krągłosciami tak dobrze sie czujemy jestem w tym wieku że je pokochałam, i to jest to najpierw siebie kochaj a potem oczekuj tego od innych Ja siebie bardzo kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 04.04.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Zaczeli mi kopac , więc mi humor wrócił ale stronek zaliczać nie będę, bo jestem prosta kobita nawijajcie Jaka tam prosta... myślę, ze gdzieniegdzie jesteś zaokrąglona oj, żebyś wiedziała okrągłąści mi nie brak. hi hi Wiesz są faceci, którzy lubią tylko zaokrąglone kobietki Gorzej jeszcze czy my z tymi krągłosciami tak dobrze sie czujemy jestem w tym wieku że je pokochałam, i to jest to najpierw siebie kochaj a potem oczekuj tego od innych Ja siebie bardzo kocham I to jest to I to jest pierwszy krok do szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.04.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Zaczeli mi kopac , więc mi humor wrócił ale stronek zaliczać nie będę, bo jestem prosta kobita nawijajcie Jaka tam prosta... myślę, ze gdzieniegdzie jesteś zaokrąglona oj, żebyś wiedziała okrągłąści mi nie brak. hi hi Wiesz są faceci, którzy lubią tylko zaokrąglone kobietki Gorzej jeszcze czy my z tymi krągłosciami tak dobrze sie czujemy jestem w tym wieku że je pokochałam, i to jest to najpierw siebie kochaj a potem oczekuj tego od innych Ja siebie bardzo kocham I to jest to I to jest pierwszy krok do szczęścia A szczególnie jedną taka krągłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 04.04.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Zaczeli mi kopac , więc mi humor wrócił ale stronek zaliczać nie będę, bo jestem prosta kobita nawijajcie Jaka tam prosta... myślę, ze gdzieniegdzie jesteś zaokrąglona oj, żebyś wiedziała okrągłąści mi nie brak. hi hi Wiesz są faceci, którzy lubią tylko zaokrąglone kobietki Gorzej jeszcze czy my z tymi krągłosciami tak dobrze sie czujemy jestem w tym wieku że je pokochałam, i to jest to najpierw siebie kochaj a potem oczekuj tego od innych Ja siebie bardzo kocham I to jest to I to jest pierwszy krok do szczęścia A szczególnie jedną taka krągłość Zależy kto jakie kagłości preferuje , cholera nie mam żadnych graficznych przykładów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.04.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Zaczeli mi kopac , więc mi humor wrócił ale stronek zaliczać nie będę, bo jestem prosta kobita nawijajcie Jaka tam prosta... myślę, ze gdzieniegdzie jesteś zaokrąglona oj, żebyś wiedziała okrągłąści mi nie brak. hi hi Wiesz są faceci, którzy lubią tylko zaokrąglone kobietki Gorzej jeszcze czy my z tymi krągłosciami tak dobrze sie czujemy jestem w tym wieku że je pokochałam, i to jest to najpierw siebie kochaj a potem oczekuj tego od innych Ja siebie bardzo kocham I to jest to I to jest pierwszy krok do szczęścia A szczególnie jedną taka krągłość I extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.04.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 04.04.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Zaczeli mi kopac , więc mi humor wrócił ale stronek zaliczać nie będę, bo jestem prosta kobita nawijajcie Jaka tam prosta... myślę, ze gdzieniegdzie jesteś zaokrąglona oj, żebyś wiedziała okrągłąści mi nie brak. hi hi Wiesz są faceci, którzy lubią tylko zaokrąglone kobietki Gorzej jeszcze czy my z tymi krągłosciami tak dobrze sie czujemy jestem w tym wieku że je pokochałam, i to jest to najpierw siebie kochaj a potem oczekuj tego od innych Ja siebie bardzo kocham I to jest to I to jest pierwszy krok do szczęścia A szczególnie jedną taka krągłość I extra Ale nam sie ten wątek krągłości rozwinął, może inny tem może chudości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts