premiumpremium 05.04.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Tak mi glupio Po raz kolejny Ci powtórzę: Nie stresuj się Ja w sumie nie wiem o co ten raban Jestes cudowna . UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.04.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 To znajdź mi jakieś fajne miejsce, zebym mogła ten dom ulokować. I trochę wolnych pokoi dla familii u mnie przed oknem jest taki duzy plac . .........nawet Plac Zabaw Juzio mialby w ogrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.04.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Tak mi glupio Po raz kolejny Ci powtórzę: Nie stresuj się Ja w sumie nie wiem o co ten raban Jestes cudowna . UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.................... pieeeeeknie i .......romantycznie zostawiam was samych , nie bede przeszkadzac narazicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 To znajdź mi jakieś fajne miejsce, zebym mogła ten dom ulokować. I trochę wolnych pokoi dla familii u mnie przed oknem jest taki duzy plac . .........nawet Plac Zabaw Juzio mialby w ogrodku Dobrze. To jak tylko dojdziemy do siebie po odłączeniu juzka ode mnie, to meldujemy się na placu zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Tak mi glupio Po raz kolejny Ci powtórzę: Nie stresuj się Ja w sumie nie wiem o co ten raban Jestes cudowna . UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.................... pieeeeeknie i .......romantycznie zostawiam was samych , nie bede przeszkadzac narazicho http://www.gify.org/obrazki/02/001.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.04.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Forum tak muliło że ledwie zdązyliśmy z życzeniami dla Olki . froschka pokazała swoje jajeczka przecudnej wręcz urody własnoręcznie oskalpowane I jeszcze o tym nie wie ale w przyszłym roku będzie musiała ich zrobić duzo dużo więcej Za gratki i gatki sliczne dzięki Ide przymierzyć ja nie pokazuje tylko ew-ka , wiecie jaka ona jest chwalipieta Achtung achtung !!!Sprostowanie streszczenia Wszyscy wiedzieli że froschka ma Jaja ale dopiero Ewka nam uświadomiła jakie one cudne Niech żałuje ten kto nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.04.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Ide przymierzyć jak będą pasować to pakuj rekordzistów i przyjeżdżajcie do mnie na fakle Pasują jak ulał Rozwieraj dźwierza , jadymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Forum tak muliło że ledwie zdązyliśmy z życzeniami dla Olki . froschka pokazała swoje jajeczka przecudnej wręcz urody własnoręcznie oskalpowane I jeszcze o tym nie wie ale w przyszłym roku będzie musiała ich zrobić duzo dużo więcej Za gratki i gatki sliczne dzięki Ide przymierzyć ja nie pokazuje tylko ew-ka , wiecie jaka ona jest chwalipieta Achtung achtung !!!Sprostowanie streszczenia Wszyscy wiedzieli że froschka ma Jaja ale dopiero Ewka nam uświadomiła jakie one cudne Niech żałuje ten kto nie widział Ja nawet w realu widziałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.04.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Ide przymierzyć jak będą pasować to pakuj rekordzistów i przyjeżdżajcie do mnie na fakle Pasują jak ulał Rozwieraj dźwierza , jadymy nie trzeba otwierać, fakle sie robi na polu http://rok.katowice.pl/Album/Fakle/Fakle.htm te dziecka na zdjęciach to od sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.04.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Tak mi glupio Po raz kolejny Ci powtórzę: Nie stresuj się Ja w sumie nie wiem o co ten raban Jestes cudowna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.04.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Ide przymierzyć jak będą pasować to pakuj rekordzistów i przyjeżdżajcie do mnie na fakle Pasują jak ulał Rozwieraj dźwierza , jadymy nie trzeba otwierać, fakle sie robi na polu http://rok.katowice.pl/Album/Fakle/Fakle.htm te dziecka na zdjęciach to od sąsiadów Wszystkie ? A Ty gdzieś sie chował , co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.04.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Ide przymierzyć jak będą pasować to pakuj rekordzistów i przyjeżdżajcie do mnie na fakle Pasują jak ulał Rozwieraj dźwierza , jadymy nie trzeba otwierać, fakle sie robi na polu http://rok.katowice.pl/Album/Fakle/Fakle.htm te dziecka na zdjęciach to od sąsiadów Ale super obyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Tak mi glupio Po raz kolejny Ci powtórzę: Nie stresuj się Ja w sumie nie wiem o co ten raban Jestes cudowna . Co to się tu dzieje...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.04.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Tak mi glupio Po raz kolejny Ci powtórzę: Nie stresuj się Ja w sumie nie wiem o co ten raban Jestes cudowna . Co to się tu dzieje...? Nie ? Tak w Wielki Czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 05.04.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Booooju, ale tu gwarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Tak mi glupio Po raz kolejny Ci powtórzę: Nie stresuj się Ja w sumie nie wiem o co ten raban Jestes cudowna . Co to się tu dzieje...? Nie ? Tak w Wielki Czwartek I nic na dodatek nie chcą powiedzieć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Booooju, ale tu gwarno Tu tak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.04.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Tak mi glupio Po raz kolejny Ci powtórzę: Nie stresuj się Ja w sumie nie wiem o co ten raban Jestes cudowna . Co to się tu dzieje...? Nie ? Tak w Wielki Czwartek I nic na dodatek nie chcą powiedzieć.... Cóż, tutaj słowa nie wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.04.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Tak mi glupio Po raz kolejny Ci powtórzę: Nie stresuj się Ja w sumie nie wiem o co ten raban Jestes cudowna . Co to się tu dzieje...? Nie ? Tak w Wielki Czwartek I nic na dodatek nie chcą powiedzieć.... A co się będą szczęściem chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.04.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Booooju, ale tu gwarno Tu tak zawsze Szczególnie jak net nie muli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts