premiumpremium 05.04.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Cóż, tutaj słowa nie wystarczą Dobra, zrozumiałam A co się będą szczęściem chwalić No w sumie tak.... My im niepotrzebni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Booooju, ale tu gwarno Tu tak zawsze Szczególnie jak net nie muli Ale jak muli to my i tak jesteśmy niepokonani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.04.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Booooju, ale tu gwarno Tu tak zawsze Teraz tłok jakby zelżał Ja tez zaraz zwolnie miejsce bo do pracy się wybiaram Miłego popołudnia , wpadnę wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Booooju, ale tu gwarno Tu tak zawsze Teraz tłok jakby zelżał Ja tez zaraz zwolnie miejsce bo do pracy się wybiaram Miłego popołudnia , wpadnę wieczorkiem Papa Maxi, miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.04.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Tak mi glupio Po raz kolejny Ci powtórzę: Nie stresuj się Ja w sumie nie wiem o co ten raban Jestes cudowna . Co to się tu dzieje...? Nie ? Tak w Wielki Czwartek I nic na dodatek nie chcą powiedzieć.... A co się będą szczęściem chwalić Wartowniku, a Ty nic nie mówisz... Śpisz czy co? Bo chyba nie pracujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.04.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Ide przymierzyć jak będą pasować to pakuj rekordzistów i przyjeżdżajcie do mnie na fakle Pasują jak ulał Rozwieraj dźwierza , jadymy nie trzeba otwierać, fakle sie robi na polu http://rok.katowice.pl/Album/Fakle/Fakle.htm te dziecka na zdjęciach to od sąsiadów Wszystkie ? A Ty gdzieś sie chował , co ? wtedy jeszcze nie z tej wsi a dziecka od wszystkich sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Ide przymierzyć jak będą pasować to pakuj rekordzistów i przyjeżdżajcie do mnie na fakle Pasują jak ulał Rozwieraj dźwierza , jadymy nie trzeba otwierać, fakle sie robi na polu http://rok.katowice.pl/Album/Fakle/Fakle.htm te dziecka na zdjęciach to od sąsiadów Wszystkie ? A Ty gdzieś sie chował , co ? wtedy jeszcze nie z tej wsi a dziecka od wszystkich sąsiadów Fajny ten zwyczaj, bardzo mi sie podoba. I w ogóle pierwsze o nim słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 05.04.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Booooju, ale tu gwarno Tu tak zawsze Szczególnie jak net nie muli a może fundują tu darmową terapię.. cierpliwość, opanowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.04.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Booooju, ale tu gwarno Tu tak zawsze Szczególnie jak net nie muli Ale jak muli to my i tak jesteśmy niepokonani Do boju, do boju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Booooju, ale tu gwarno Tu tak zawsze Szczególnie jak net nie muli a może fundują tu darmową terapię.. cierpliwość, opanowanie Na mnie wywiera ona odwrotny skutek generalnie to ja niecierpliwy człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.04.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Booooju, ale tu gwarno Tu tak zawsze Szczególnie jak net nie muli a może fundują tu darmową terapię.. cierpliwość, opanowanie Że też ja o tym wcześniej nie pomyslałam Mój mężulek jest strasznie niecierpliwy. Muszę go wciągnąć w RW, to może nauczy sie cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Booooju, ale tu gwarno Tu tak zawsze Szczególnie jak net nie muli Ale jak muli to my i tak jesteśmy niepokonani Do boju, do boju... Dajmy czadu http://www.e-gify.h2.pl/gify/lokomocja/traktory/traktory10.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Booooju, ale tu gwarno Tu tak zawsze Szczególnie jak net nie muli a może fundują tu darmową terapię.. cierpliwość, opanowanie Że też ja o tym wcześniej nie pomyslałam Mój mężulek jest strasznie niecierpliwy. Muszę go wciągnąć w RW, to może nauczy sie cierpliwości Tylko zebyście nowego komputera nie musieli kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 05.04.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Kaszubki uuuuups pomorzanki, twarde są i jak widać łatwo nie odpuszczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.04.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 "Upał" na RW jakby zelżał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Ale muli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.04.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Booooju, ale tu gwarno Tu tak zawsze Szczególnie jak net nie muli a może fundują tu darmową terapię.. cierpliwość, opanowanie Że też ja o tym wcześniej nie pomyslałam Mój mężulek jest strasznie niecierpliwy. Muszę go wciągnąć w RW, to może nauczy sie cierpliwości Tylko zebyście nowego komputera nie musieli kupować I tu pojawia sie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.04.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Ale muli Tak, znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Ja juz nie wiem, czy te posty to wysyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts