premiumpremium 06.04.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Zajrzę do Was później. Idę robić zakupy, sałatki i mazurka Ola gatki! http://www.gustowna.pl/img/417-2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 06.04.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 oj tak to boli najbardziej jak ktoś inny spija śmietankę http://img412.imageshack.us/img412/2955/smietankabq9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.04.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Cześć ludziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.04.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Cześć ludziki Cześć Betka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 ..wiecie co? ja mam spanie !!! wlasnie sie dowiedzialam od synow , Froscha , froschowej mamy i sasiadek , ze w nocy o 1-ej pod moim oknem palil sie samochod , byla akcja , ludzie sie darli PALI SIE !!!!!! , przyjechala Straz Pozarna na syrenie i...zaparkowala centralnie na chodniku pod moim lozkiem ( pod oknem przy ktorym spie ) , a musicie wiedziec , ze mieszkam na parterze a ja......spalam jakby nigdy nic syn mi mowi : mamo jak ty tego mogalas nie slyszec?..... oni sie wydzierali , zeby ludzie odeszli , jakies opony wybuchaly , wode pompowali tak glosno , cala okolica stala na nogach ....oprocz mnie ..nie ma to jak zdrowy sen ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 06.04.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 frosch, witaj w klubie mam dokładnie to samo spie jak głaz... nic mnie nie ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.04.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 froschka no nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.04.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Foschka, niesamowite A np taki zwyczajny budzik to Cie obudzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 frosch, witaj w klubie mam dokładnie to samo spie jak głaz... nic mnie nie ruszy moj ex mi zawsze mowil , zebym okno na noc zamykala jak idzie na nocke , bo mnie pol jednostki przeleci (niedaleko mamy jednostke wojskowa ) a ja nie bede o tym wiedziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.04.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Foschka, niesamowite A np taki zwyczajny budzik to Cie obudzi? pewnie musi ta trójka mężczyzn z reklamy neoangin froschkę z łóżka wyciągać.....ale czy froscka ich tam nie wciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Foschka, niesamowite A np taki zwyczajny budzik to Cie obudzi? jesli to budzik przeze mnie nastawiony to tak ale jak ktos sobie nastawi to go nie slysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.04.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Dzieńdoberek Wpadłam już w wir przedświatecznych przygotowań i tylko przelotnie przywitać sie z Wami jestem . Gdybym nie miała okazji to chciałabym życzyć Wam Spokojnych , rodzinnych Świąt , wiosennego nastroju i duszy w której ciasno od radości i słońca http://www.uszata.com/eksplorer/rabbit_day/wielkanoc/WielkanocWiki2.jpg Maxi z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Foschka, niesamowite A np taki zwyczajny budzik to Cie obudzi? pewnie musi ta trójka mężczyzn z reklamy neoangin froschkę z łóżka wyciągać.....ale czy froscka ich tam nie wciągnie nie znam tej reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.04.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Foschka, niesamowite A np taki zwyczajny budzik to Cie obudzi? pewnie musi ta trójka mężczyzn z reklamy neoangin froschkę z łóżka wyciągać.....ale czy froscka ich tam nie wciągnie nie znam tej reklamy babeczka idzie do łazienki, pokasłuje, otwiera szafkę wyciąga neoangin a w tej samej chwili do łazienki wpada strażak, policjant i jeszcze jeden facet, ciasteczka pierwsza klasa, potem odchodzą ze smutkiem,że nie mogli pomóc bo pomógł neoangin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Foschka, niesamowite A np taki zwyczajny budzik to Cie obudzi? pewnie musi ta trójka mężczyzn z reklamy neoangin froschkę z łóżka wyciągać.....ale czy froscka ich tam nie wciągnie nie znam tej reklamy babeczka idzie do łazienki, pokasłuje, otwiera szafkę wyciąga neoangin a w tej samej chwili do łazienki wpada strażak, policjant i jeszcze jeden facet, ciasteczka pierwsza klasa, potem odchodzą ze smutkiem,że nie mogli pomóc bo pomógł neoangin o kurde glupia ja bym miala przewlekly kaszel do smierci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.04.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 ..wiecie co? ja mam spanie !!! wlasnie sie dowiedzialam od synow , Froscha , froschowej mamy i sasiadek , ze w nocy o 1-ej pod moim oknem palil sie samochod , byla akcja , ludzie sie darli PALI SIE !!!!!! , przyjechala Straz Pozarna na syrenie i...zaparkowala centralnie na chodniku pod moim lozkiem ( pod oknem przy ktorym spie ) , a musicie wiedziec , ze mieszkam na parterze a ja......spalam jakby nigdy nic syn mi mowi : mamo jak ty tego mogalas nie slyszec?..... oni sie wydzierali , zeby ludzie odeszli , jakies opony wybuchaly , wode pompowali tak glosno , cala okolica stala na nogach ....oprocz mnie ..nie ma to jak zdrowy sen ..... Tak to ja śpię tylko w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 ..wiecie co? ja mam spanie !!! wlasnie sie dowiedzialam od synow , Froscha , froschowej mamy i sasiadek , ze w nocy o 1-ej pod moim oknem palil sie samochod , byla akcja , ludzie sie darli PALI SIE !!!!!! , przyjechala Straz Pozarna na syrenie i...zaparkowala centralnie na chodniku pod moim lozkiem ( pod oknem przy ktorym spie ) , a musicie wiedziec , ze mieszkam na parterze a ja......spalam jakby nigdy nic syn mi mowi : mamo jak ty tego mogalas nie slyszec?..... oni sie wydzierali , zeby ludzie odeszli , jakies opony wybuchaly , wode pompowali tak glosno , cala okolica stala na nogach ....oprocz mnie ..nie ma to jak zdrowy sen ..... Tak to ja śpię tylko w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.04.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Foschka, niesamowite A np taki zwyczajny budzik to Cie obudzi? pewnie musi ta trójka mężczyzn z reklamy neoangin froschkę z łóżka wyciągać.....ale czy froscka ich tam nie wciągnie nie znam tej reklamy babeczka idzie do łazienki, pokasłuje, otwiera szafkę wyciąga neoangin a w tej samej chwili do łazienki wpada strażak, policjant i jeszcze jeden facet, ciasteczka pierwsza klasa, potem odchodzą ze smutkiem,że nie mogli pomóc bo pomógł neoangin o kurde glupia ja bym miala przewlekly kaszel do smierci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.04.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 ..wiecie co? ja mam spanie !!! wlasnie sie dowiedzialam od synow , Froscha , froschowej mamy i sasiadek , ze w nocy o 1-ej pod moim oknem palil sie samochod , byla akcja , ludzie sie darli PALI SIE !!!!!! , przyjechala Straz Pozarna na syrenie i...zaparkowala centralnie na chodniku pod moim lozkiem ( pod oknem przy ktorym spie ) , a musicie wiedziec , ze mieszkam na parterze a ja......spalam jakby nigdy nic syn mi mowi : mamo jak ty tego mogalas nie slyszec?..... oni sie wydzierali , zeby ludzie odeszli , jakies opony wybuchaly , wode pompowali tak glosno , cala okolica stala na nogach ....oprocz mnie ..nie ma to jak zdrowy sen ..... Tak to ja śpię tylko w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.04.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 froschka to ja Ci Tomka przyślę na przeszkolenie, nauczy się w nocy sam przygotowywać sobie mleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts