marjucha 06.04.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 A Wy dziewczyny świąt nie przygotowujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.04.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 A Wy dziewczyny świąt nie przygotowujecie idziemy do rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.04.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 A Wy dziewczyny świąt nie przygotowujecie idziemy do rodziców I wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.04.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 A Wy dziewczyny świąt nie przygotowujecie aaaa koniec stronki bliski i nas wyganiasz oj ti ti ti niedobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.04.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 A Wy dziewczyny świąt nie przygotowujecie aaaa koniec stronki bliski i nas wyganiasz oj ti ti ti niedobry No wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.04.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 A Wy dziewczyny świąt nie przygotowujecie aaaa koniec stronki bliski i nas wyganiasz oj ti ti ti niedobry No wiesz wybacz mi ten głupi żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 A Wy dziewczyny świąt nie przygotowujecie przygotowujemy w niedziele przychodza moi rodzice i brat z rodzina na obiad a potem dokoptuje jeszcze moja kuzynka z rodzina i Frosch , tez z rodzina w poniedzialek nikogo nie przyjmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.04.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 A Wy dziewczyny świąt nie przygotowujecie aaaa koniec stronki bliski i nas wyganiasz oj ti ti ti niedobry No wiesz wybacz mi ten głupi żart Święta idą i jestem skłonny do wybaczania, ale pod warunkiem, że wstawisz zdjęcie Tomcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.04.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 A Wy dziewczyny świąt nie przygotowujecie Za rok, jak juz bede na swoim, to tak. Teraz idziemy do rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.04.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 A Wy dziewczyny świąt nie przygotowujecie przygotowujemy w niedziele przychodza moi rodzice i brat z rodzina na obiad a potem dokoptuje jeszcze moja kuzynka z rodzina i Frosch , tez z rodzina w poniedzialek nikogo nie przyjmuje Czyżbyś bała sie wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.04.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 A Wy dziewczyny świąt nie przygotowujecie Za rok, jak juz bede na swoim, to tak. Teraz idziemy do rodziców Ja też idę do rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.04.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 A Wy dziewczyny świąt nie przygotowujecie przygotowujemy w niedziele przychodza moi rodzice i brat z rodzina na obiad a potem dokoptuje jeszcze moja kuzynka z rodzina i Frosch , tez z rodzina w poniedzialek nikogo nie przyjmuje Czyżbyś bała sie wody? Bo to żaba lądowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 A Wy dziewczyny świąt nie przygotowujecie przygotowujemy w niedziele przychodza moi rodzice i brat z rodzina na obiad a potem dokoptuje jeszcze moja kuzynka z rodzina i Frosch , tez z rodzina w poniedzialek nikogo nie przyjmuje Czyżbyś bała sie wody? jakbys miala takich swirow w rodzinie i wsrod znajomych to tez bys sie bala ja juz wole dobrowolnie do wanny wchodzic , zeby potem nie musiec mieszkania sprzatac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.04.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 A Wy dziewczyny świąt nie przygotowujecie przygotowujemy w niedziele przychodza moi rodzice i brat z rodzina na obiad a potem dokoptuje jeszcze moja kuzynka z rodzina i Frosch , tez z rodzina w poniedzialek nikogo nie przyjmuje Czyżbyś bała sie wody? Bo to żaba lądowa I to jaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.04.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Zaczyna się wyścig? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.04.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.04.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.04.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Znowu postów nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 u mnie jest istne wariactwo w Smingus .....ponoc kiedys mozna bylo sie wykupic ladna pisanka , ale kolesie twierdza , ze moje pisanki sa tak ladne , ze nie wypada ich za darmo brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.04.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 A daleko jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts