premiumpremium 07.04.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Froszka, a Ciebie na czacie czemu nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Już sama nie wiem, bo tak mi forum muli, że wiadomość "idzie" całą wieczność!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.04.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 patrz pepitka nawet nas nie widza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.04.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 patrz pepitka nawet nas nie widza Ciebie to mogą i nie dostrzec... ale mnie! Przy moich "wymiarach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.04.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Froszka, a Ciebie na czacie czemu nie ma? bo Froschka jest dzisiaj Hausfrau pelna geba i nie ma czasu ...dobrze jeszcze ze jaram , to mam chwile przerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Już sama nie wiem, bo tak mi forum muli, że wiadomość "idzie" całą wieczność!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.04.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Już sama nie wiem, bo tak mi forum muli, że wiadomość "idzie" całą wieczność!!!!!!!!!!!!!!!! Oj, nie tylko Tobie. Jak tam przygotowania do Świąt??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.04.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Już sama nie wiem, bo tak mi forum muli, że wiadomość "idzie" całą wieczność!!!!!!!!!!!!!!!! kasiu , pusc wiadomosc i recznie odswiez stronke , pojdzie ci latwiej u mnie tez sie wiesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Mam nadzieję, że położe się dziś spać Jutro mam Najazd Hunów, począwszy od śniadania, przez obiad i popołudnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.04.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Froszka, a Ciebie na czacie czemu nie ma? bo Froschka jest dzisiaj Hausfrau pelna geba i nie ma czasu ...dobrze jeszcze ze jaram , to mam chwile przerwy Wreszcie to jaranie Ci do czegoś potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.04.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Froszka, a Ciebie na czacie czemu nie ma? bo Froschka jest dzisiaj Hausfrau pelna geba i nie ma czasu ...dobrze jeszcze ze jaram , to mam chwile przerwy wcale nie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.04.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Mam nadzieję, że położe się dziś spać Jutro mam Najazd Hunów, począwszy od śniadania, przez obiad i popołudnie...... A ja jutro jadę po śniadanku do Częstochowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.04.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Froszka, a Ciebie na czacie czemu nie ma? bo Froschka jest dzisiaj Hausfrau pelna geba i nie ma czasu ...dobrze jeszcze ze jaram , to mam chwile przerwy Wreszcie to jaranie Ci do czegoś potrzebne masz szczescie , ze masz dzisiaj urodziny i ci wszystko wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Już sama nie wiem, bo tak mi forum muli, że wiadomość "idzie" całą wieczność!!!!!!!!!!!!!!!! kasiu , pusc wiadomosc i recznie odswiez stronke , pojdzie ci latwiej u mnie tez sie wiesza O, widzisz, mądrego to i miło posłuchać!!! nie wiedziałam, że tak się da ale ja mam blond pasemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Mam nadzieję, że położe się dziś spać Jutro mam Najazd Hunów, począwszy od śniadania, przez obiad i popołudnie...... A ja jutro jadę po śniadanku do Częstochowy Na modły czy do rodzinki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.04.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Froszka, a Ciebie na czacie czemu nie ma? bo Froschka jest dzisiaj Hausfrau pelna geba i nie ma czasu ...dobrze jeszcze ze jaram , to mam chwile przerwy Wreszcie to jaranie Ci do czegoś potrzebne masz szczescie , ze masz dzisiaj urodziny i ci wszystko wolno Możesz sie jutro odgryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.04.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Froszka, a Ciebie na czacie czemu nie ma? bo Froschka jest dzisiaj Hausfrau pelna geba i nie ma czasu ...dobrze jeszcze ze jaram , to mam chwile przerwy wcale nie dobrze musze miec jakies wady , boby mi skrzydla na plecach wyrosly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.04.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Froszka, a Ciebie na czacie czemu nie ma? bo Froschka jest dzisiaj Hausfrau pelna geba i nie ma czasu ...dobrze jeszcze ze jaram , to mam chwile przerwy Wreszcie to jaranie Ci do czegoś potrzebne masz szczescie , ze masz dzisiaj urodziny i ci wszystko wolno Możesz sie jutro odgryźć nie omieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.04.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Mam nadzieję, że położe się dziś spać Jutro mam Najazd Hunów, począwszy od śniadania, przez obiad i popołudnie...... A ja jutro jadę po śniadanku do Częstochowy Na modły czy do rodzinki??? Na 6 na modły mykam, a na Jasną Górę...jakoś tak, bo nie byłam nigdy tam w Wielkanoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Frosch, co z tym tytułem dla cię????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts