Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

opowiem wam piekna historie 8)

dawno dawno temu , przed okolo 20 -oma laty , przyjaciolka mojej bratowej brala slub ( w lany poniedzialek :o ) .w domu blogoslowienstwo tralalla i te wszystkie pierdoly , goscie wszyscy pozawozeni do kosciola , mloda para jak zwykle to bywa z swiadkami jedzie odstatnia .wychodza przed blok , w momencie gdy maja juz wejsc do samochodu Mloda zostaje oblana wiadrami woda od glowy po stopy na maxa :o :evil:

ja chyba bym zemdlala z wscieklosci , a Anetka puscila ladna wiazanke w kierunku laczy , wsiadla jak stala do auta i pojechala na slub , ktory mial sie zaczac za 5min (moja bratowa opowiada jaki to byl wielki szok , kiedy taka mokra od gory do dolu , pieknie ociekajaca i zostawiajaca za soba mokre kaluze kroczyla dumnie do oltarza z usmiechem na twarzy :o , z ktorej splywal makijaz i lakier do wlosow )widzialam zdjecia i dalabym tej dziewczynie order usmiechu

po ceremonii pojechala do domu , przebrala sie w sukienke z Cywilnego i tak bawila sie na swoim weselu ( wsciekla oczywiscie na maxa na tych kolesiow )

P.S. szczescie owszem woda jej przyniosla , bo ma baardzo udane malzenstwo i wspaniale dzieci :D