Teska 11.04.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam ciepło. Informuję że jestem przybraną matką pięciu szczeniąt W związku z tym poszukuję odpowiedzialnej rodzinki dla szczeniaczka. Wyrośnie piekny owczarek. Piesek jest do oddania w ostatnim tygodniu maja. Zainteresowanych proszę o kontakt na maila. http://www.erb.pl/pic/Marta.jpg i ciepło jak zawsze pozdrawiam z zapupia:) _________________ Joasia Jasia -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- pomozcie może bym się zdecydowała, ale co moja labradorka na to? piesek bedzie super znam matke:) i ojciec tez niczego....moze ktos chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.04.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Froszka, osobiscie to pewnie też fajnie razem wyglądamy ciekawe dlaczego jeszcze fotki wspolnej nie mamy poprosimy wartownika o fotomontaz ( dam zdjecie sprzed 15lat ) ale dobrego pomysła żeś złapała Ale my naprawdę dosyć fajnie razem wyglądamy hahhaha siegam ci do pepka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 11.04.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ale my piękni jesteśmy Coś w tym jest. Same piękne kobiety na forum, a ja pracować muszę Wpadnę jeszcze później jest jeszcze ktoś z moich stron a myślałam, że tylko ja i Beti z tego co wiem to Beatka i Paweł tez wasza ziomalka czuję się jak w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.04.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Froszka, osobiscie to pewnie też fajnie razem wyglądamy ciekawe dlaczego jeszcze fotki wspolnej nie mamy poprosimy wartownika o fotomontaz ( dam zdjecie sprzed 15lat ) Napewno 15 lat temu wyglądałas tak samo jak teraz... Może tylko fryzurkę i ciuchy bardziej hmmm....... zacofane miałaś fryzurke mialam podobna do twojej obecnej troche dluzsze nosilam wlosy , takie za tylek a ciuchy ? glownie miniowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.04.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam ciepło. Informuję że jestem przybraną matką pięciu szczeniąt W związku z tym poszukuję odpowiedzialnej rodzinki dla szczeniaczka. Wyrośnie piekny owczarek. Piesek jest do oddania w ostatnim tygodniu maja. Zainteresowanych proszę o kontakt na maila. http://www.erb.pl/pic/Marta.jpg i ciepło jak zawsze pozdrawiam z zapupia:) _________________ Joasia Jasia -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- pomozcie może bym się zdecydowała, ale co moja labradorka na to? Będzie miała kolegę albo koleżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.04.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ale my piękni jesteśmy Coś w tym jest. Same piękne kobiety na forum, a ja pracować muszę Wpadnę jeszcze później jest jeszcze ktoś z moich stron a myślałam, że tylko ja i Beti z tego co wiem to Beatka i Paweł tez wasza ziomalka czuję się jak w domu za ok.4 tyg jade w wasze okolice zrobimy zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.04.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Froszka, osobiscie to pewnie też fajnie razem wyglądamy ciekawe dlaczego jeszcze fotki wspolnej nie mamy poprosimy wartownika o fotomontaz ( dam zdjecie sprzed 15lat ) ale dobrego pomysła żeś złapała Ale my naprawdę dosyć fajnie razem wyglądamy hahhaha siegam ci do pepka Froszka, no nie jest aż tak dramatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 11.04.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ale my piękni jesteśmy Coś w tym jest. Same piękne kobiety na forum, a ja pracować muszę Wpadnę jeszcze później jest jeszcze ktoś z moich stron a myślałam, że tylko ja i Beti z tego co wiem to Beatka i Paweł tez wasza ziomalka czuję się jak w domu za ok.4 tyg jade w wasze okolice zrobimy zlot KONIECZNIE Daj znać wczesniej, to cosik zorganizujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 11.04.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ale my piękni jesteśmy Coś w tym jest. Same piękne kobiety na forum, a ja pracować muszę Wpadnę jeszcze później jest jeszcze ktoś z moich stron a myślałam, że tylko ja i Beti z tego co wiem to Beatka i Paweł tez wasza ziomalka czuję się jak w domu za ok.4 tyg jade w wasze okolice zrobimy zlot suuuuuper! koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 11.04.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ale my piękni jesteśmy Coś w tym jest. Same piękne kobiety na forum, a ja pracować muszę Wpadnę jeszcze później jest jeszcze ktoś z moich stron a myślałam, że tylko ja i Beti z tego co wiem to Beatka i Paweł tez wasza ziomalka Ostatnio tu nie zaglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 11.04.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ale my piękni jesteśmy Coś w tym jest. Same piękne kobiety na forum, a ja pracować muszę Wpadnę jeszcze później jest jeszcze ktoś z moich stron a myślałam, że tylko ja i Beti z tego co wiem to Beatka i Paweł tez wasza ziomalka Ostatnio tu nie zaglada... coż.. sporo tracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.04.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 patrzcie dziewczyny co znalazlam tak wygladalam dokladnie 15lat temu http://img153.imageshack.us/img153/8686/jamlli3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.04.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 O rany Gosia, co to za impreza? Ale powiem Ci, niewiele sie zmieniłaś. No i te klony.... Byłaś ich klonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.04.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ale my piękni jesteśmy Coś w tym jest. Same piękne kobiety na forum, a ja pracować muszę Wpadnę jeszcze później jest jeszcze ktoś z moich stron a myślałam, że tylko ja i Beti z tego co wiem to Beatka i Paweł tez wasza ziomalka czuję się jak w domu za ok.4 tyg jade w wasze okolice zrobimy zlot KONIECZNIE Daj znać wczesniej, to cosik zorganizujemy zartowalam ze zlotem ja wyjezdzaal z Froschem od dps , to on mnie sie pytal kto nastepny odpowiedzialam , ze ja pojedziemy do Debek to odwiedze beti i marjuche (cean jest nowa , wiec jezcze nie bralam jej d uwage ) a po drodze do B. sprawdze dom pp wywalil tylko tak oczy i powiedzal : co ja z toba mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.04.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 a po drodze do B. sprawdze dom pp Tylko daj znać dzień wcześniej, to się przygotuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 11.04.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ale my piękni jesteśmy Coś w tym jest. Same piękne kobiety na forum, a ja pracować muszę Wpadnę jeszcze później jest jeszcze ktoś z moich stron a myślałam, że tylko ja i Beti z tego co wiem to Beatka i Paweł tez wasza ziomalka czuję się jak w domu za ok.4 tyg jade w wasze okolice zrobimy zlot KONIECZNIE Daj znać wczesniej, to cosik zorganizujemy zartowalam ze zlotem ja wyjezdzaal z Froschem od dps , to on mnie sie pytal kto nastepny odpowiedzialam , ze ja pojedziemy do Debek to odwiedze beti i marjuche (cean jest nowa , wiec jezcze nie bralam jej d uwage ) a po drodze do B. sprawdze dom pp wywalil tylko tak oczy i powiedzal : co ja z toba mam No nie Ja juz zaczełami planować... A swoją drogą niezła aparatka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.04.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 O rany Gosia, co to za impreza? Ale powiem Ci, niewiele sie zmieniłaś. No i te klony.... Byłaś ich klonem to wesele mojej kolezanki, obchodzilaby wlasnie 15-ta rocznice slubu ...gdyby sie nie rozwiodla bylam juz wowczas mama trojki dzieci i nikt nie chcial w to wierzyc (dzieci ze nami nie byly , bo to drobiazg jeszcze byl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.04.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 No nie Ja juz zaczełami planować... A swoją drogą niezła aparatka jesteś beti, Ty się nic nie przejmuj. Nie zdziw sie, jak pewnego dnia do drzwi ktoś zapuka, otworzysz i .... zobaczysz Froszkę Nie znasz dnia ani godziny moja droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 11.04.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 patrzcie dziewczyny co znalazlam tak wygladalam dokladnie 15lat temu http://img153.imageshack.us/img153/8686/jamlli3.jpg nie widzę zmian wyglądasz świetnie! (coś Ty zrobiła tym ludzikom?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.04.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 a po drodze do B. sprawdze dom pp Tylko daj znać dzień wcześniej, to się przygotuję ....kup wczesniej flaszke i trzymaj na czarna godzine gatki oczyywiscie http://shopbilder.comonline.net/pics/pa/035/picb/94947a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts