CAEN 11.04.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Kasiu, avatarek piękny Jak i jego włascicielka aaaa dziękuję, dziękuję A swoją drogą, Ty gg kiedys masz właczone na dostępny? Bo wciąż widze czerwone słonko... gg - pełna deinstalacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 11.04.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 No własnie, gdzie jest wartownik???? Może szuka swojej foty zeby nam tu wkleić? pewnie siedzi wysoko i zadziera nosa pokazalby nam swoja fotke chociaz na chwilke Oj tak Go do tego namawiam.... Ale ani prośbą, ani groźbą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 11.04.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Kasiu, avatarek piękny Jak i jego włascicielka aaaa dziękuję, dziękuję A swoją drogą, Ty gg kiedys masz właczone na dostępny? Bo wciąż widze czerwone słonko... gg - pełna deinstalacja O nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.04.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 No własnie, gdzie jest wartownik???? Może szuka swojej foty zeby nam tu wkleić? pewnie siedzi wysoko i zadziera nosa pokazalby nam swoja fotke chociaz na chwilke Oj tak Go do tego namawiam.... Ale ani prośbą, ani groźbą... wpadne do niego znienacka , jak pisala pp, walne mu foto i wam wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 11.04.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 jea, gdzie Twoja fotka zniknęła? ja go widze chyba mi nie wmowisz , ze mam go ciagle przed oczami Chyba tak, bo ja nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 11.04.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 No własnie, gdzie jest wartownik???? Może szuka swojej foty zeby nam tu wkleić? pewnie siedzi wysoko i zadziera nosa pokazalby nam swoja fotke chociaz na chwilke Oj tak Go do tego namawiam.... Ale ani prośbą, ani groźbą... Beti swoją fotkę wartownikowi na priva podeślij - efekt murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.04.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 jea, gdzie Twoja fotka zniknęła? ja go widze chyba mi nie wmowisz , ze mam go ciagle przed oczami Chyba tak, bo ja nie widzę... sciemniasz ja naprawde go widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 11.04.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 No własnie, gdzie jest wartownik???? Może szuka swojej foty zeby nam tu wkleić? pewnie siedzi wysoko i zadziera nosa pokazalby nam swoja fotke chociaz na chwilke Oj tak Go do tego namawiam.... Ale ani prośbą, ani groźbą... wpadne do niego znienacka , jak pisala pp, walne mu foto i wam wkleje Myślisz, ze poda Ci adres? No nie wiem co by Renia na to powiedziała... Chyba, ze juz podał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 11.04.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 jea, gdzie Twoja fotka zniknęła? ja go widze chyba mi nie wmowisz , ze mam go ciagle przed oczami Chyba tak, bo ja nie widzę... Froschka wpadłaś po uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 11.04.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 No własnie, gdzie jest wartownik???? Może szuka swojej foty zeby nam tu wkleić? pewnie siedzi wysoko i zadziera nosa pokazalby nam swoja fotke chociaz na chwilke Oj tak Go do tego namawiam.... Ale ani prośbą, ani groźbą... Beti swoją fotkę wartownikowi na priva podeślij - efekt murowany Eeee, nie sądze zeby zadziałało... Przejrzy forumowe RW i sam znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 11.04.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 jea, gdzie Twoja fotka zniknęła? ja go widze chyba mi nie wmowisz , ze mam go ciagle przed oczami Chyba tak, bo ja nie widzę... Froschka wpadłaś po uszy Hmmm, a gdzie żaba ma uszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 11.04.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 No własnie, gdzie jest wartownik???? Może szuka swojej foty zeby nam tu wkleić? pewnie siedzi wysoko i zadziera nosa pokazalby nam swoja fotke chociaz na chwilke Oj tak Go do tego namawiam.... Ale ani prośbą, ani groźbą... Beti swoją fotkę wartownikowi na priva podeślij - efekt murowany Eeee, nie sądze zeby zadziałało... Przejrzy forumowe RW i sam znajdzie... Cała atrakcja w tym, żebyś posłała coś czego nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 11.04.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 jea, gdzie Twoja fotka zniknęła? ja go widze chyba mi nie wmowisz , ze mam go ciagle przed oczami Chyba tak, bo ja nie widzę... Froschka wpadłaś po uszy Hmmm, a gdzie żaba ma uszy? po oczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 11.04.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 jea, gdzie Twoja fotka zniknęła? ja go widze chyba mi nie wmowisz , ze mam go ciagle przed oczami Chyba tak, bo ja nie widzę... Froschka wpadłaś po uszy Hmmm, a gdzie żaba ma uszy? po oczy? Ja, ten tego, zawsze słaba z zoologii byłam Może jednak gdzies te uszy są? Muszę spytać córkę, ona ma prawie 4 lata, napewno wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 11.04.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 No własnie, gdzie jest wartownik???? Może szuka swojej foty zeby nam tu wkleić? pewnie siedzi wysoko i zadziera nosa pokazalby nam swoja fotke chociaz na chwilke Oj tak Go do tego namawiam.... Ale ani prośbą, ani groźbą... Beti swoją fotkę wartownikowi na priva podeślij - efekt murowany Eeee, nie sądze zeby zadziałało... Przejrzy forumowe RW i sam znajdzie... Cała atrakcja w tym, żebyś posłała coś czego nie widział Wiesz, moze jakby dostał zdjęcia wszystkich forumowych kobietek, to by swoje wkleił... Ależ On uparty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 11.04.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Zmykam, padam z głodu do wartownika : można ożywić mój avatrack ?? please !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Cześć kobiety, a wy ciągle chcecie, żeby się wartownik pokazał??? Ja też bym chciała, ale chyba jesteśmy bez szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 11.04.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 jea, gdzie Twoja fotka zniknęła? ja go widze chyba mi nie wmowisz , ze mam go ciagle przed oczami Chyba tak, bo ja nie widzę... Froschka wpadłaś po uszy Hmmm, a gdzie żaba ma uszy? po oczy? Ja, ten tego, zawsze słaba z zoologii byłam Może jednak gdzies te uszy są? Muszę spytać córkę, ona ma prawie 4 lata, napewno wie ciiiiiiii, mój synuś ma - będzie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 11.04.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Cześć kobiety, a wy ciągle chcecie, żeby się wartownik pokazał??? Ja też bym chciała, ale chyba jesteśmy bez szans Pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 11.04.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Zmykam, padam z głodu do wartownika : można ożywić mój avatrack ?? please !!! Wrócisz jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts