kaśka maciej 11.04.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 ale co????? Nic złego nie mogę powiedzieć o moim synku, tylko, że jest trochę "zakręcony", tzn, zapomni wziąć worka z butami ze szkoły, zgubi czapkę i takie tam. Poza tym jest kompletnie nieuciążliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.04.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Mikopiko, właśnie przeczytałam, że twój synek straszy też ma urodziny 19 czerwca, fajnie bliźniaki...ciężki znak też mi sie tak o uszy obiło znam kilku facetow Bliźniaków ...niestety coś w tym jest już się nie mogę doczekać kiedy go jakaś panna porwie tylko, że on ma dopiero....7 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.04.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 ale co????? Nic złego nie mogę powiedzieć o moim synku, tylko, że jest trochę "zakręcony", tzn, zapomni wziąć worka z butami ze szkoły, zgubi czapkę i takie tam. Poza tym jest kompletnie nieuciążliwy nie martw sie ...są wyjątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.04.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 ale co????? Nic złego nie mogę powiedzieć o moim synku, tylko, że jest trochę "zakręcony", tzn, zapomni wziąć worka z butami ze szkoły, zgubi czapkę i takie tam. Poza tym jest kompletnie nieuciążliwy no to masz szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Dobiłyście mnie, idę stąd!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.04.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ew-ka, życzonka dla rodzinki Dziewczyny, dziś mam naprawdę zły dzień, najpierw w pracy, potem w psychologu i teraz tu sie dowiaduję, że jezdem ciężka Pora umierać jaka ciężka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ew-ka, życzonka dla rodzinki Dziewczyny, dziś mam naprawdę zły dzień, najpierw w pracy, potem w psychologu i teraz tu sie dowiaduję, że jezdem ciężka Pora umierać jaka ciężka Przecież ja też jestem Bliźniak!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.04.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Dobiłyście mnie, idę stąd!!! nie idź...plisss postukaj z szaloną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Dobiłyście mnie, idę stąd!!! nie idź...plisss postukaj z szaloną cięzka, szalona, niezłe towarzycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.04.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 e tam.... żartowałam z tym bliźniakiem.... a ja byk jestem ..ja to dopiero ciężka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.04.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 na mnie też wołali szalona ...kiedyś oczywiście teraz już jestem ustatkowaną strasza panią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.04.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 na mnie też wołali szalona ...kiedyś oczywiście teraz już jestem ustatkowaną strasza panią chchchchccaaaaaaa chciałabym być taką starszą panią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 e tam.... żartowałam z tym bliźniakiem.... a ja byk jestem ..ja to dopiero ciężka uuuuu, rogacizna, ciężki orzech do zgryzienia Baran niby też rogaty, ale ma zakręcone rogi, nie bodzie do żywego. Byk niestety już tak.... Znam dwóch byków: jeden do żywego wali to co myśli, drugi hmmm, dawno z nią nie gadałam, jakieś 8 i pół roku, ale to była owieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Każdemu można łatkę przypiąć.. Mnie kiedyś cechował słomiany zapał bliźniąt, ale już mi przeszło i nawet potrfię mieć silną wolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.04.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 e tam.... żartowałam z tym bliźniakiem.... a ja byk jestem ..ja to dopiero ciężka uuuuu, rogacizna, ciężki orzech do zgryzienia Baran niby też rogaty, ale ma zakręcone rogi, nie bodzie do żywego. Byk niestety już tak.... Znam dwóch byków: jeden do żywego wali to co myśli, drugi hmmm, dawno z nią nie gadałam, jakieś 8 i pół roku, ale to była owieczka ja też Byk ale nie owca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.04.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 jezdem musiałam zrestartować tego pieruna ...ciekawe czy dalej będzie mulił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.04.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 e tam.... żartowałam z tym bliźniakiem.... a ja byk jestem ..ja to dopiero ciężka uuuuu, rogacizna, ciężki orzech do zgryzienia Baran niby też rogaty, ale ma zakręcone rogi, nie bodzie do żywego. Byk niestety już tak.... Znam dwóch byków: jeden do żywego wali to co myśli, drugi hmmm, dawno z nią nie gadałam, jakieś 8 i pół roku, ale to była owieczka ja też Byk ale nie owca dobrze , że znaku kaczora nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 łoooo, to by dopiero się działo ale kaczrory to zodiakalne Bliźnięta z 18 czerwca...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.04.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.04.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 łoooo, to by dopiero się działo ale kaczrory to zodiakalne Bliźnięta z 18 czerwca...... to nie dziwota, że z nich takie fajne chłopaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts