kaśka maciej 12.04.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 beti555, jak to nie???????????????????? długo trwała ta przerwa...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.04.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 a wiecie że mogę wchodzić na czata? no normalnie czad no właśnie!!!!!!!!! w pierwszej chwili myślałam, że to jakaś podróba, ale nieeee super, dziś będziecie na czacie??? noooo Ja chyba nie... bliźniak? Oj tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Proszę się odczepić od BLIŹNIAKÓW!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.04.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 beti555, jak to nie???????????????????? długo trwała ta przerwa...??? Mój husband się wkurza... Twierdzi, ze marnuję swój czas A trwała ta przerwa do około 10-tej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.04.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 a wiecie że mogę wchodzić na czata? no normalnie czad no właśnie!!!!!!!!! w pierwszej chwili myślałam, że to jakaś podróba, ale nieeee super, dziś będziecie na czacie??? noooo Ja chyba nie... bliźniak? Oj tak mój strzelco/skorpion ...też już się na mnie krzywo patrzy bo do kompa nie może sobie usiąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.04.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Proszę się odczepić od BLIŹNIAKÓW!!! jeszcze to trochę potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.04.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 a wiecie że mogę wchodzić na czata? no normalnie czad no właśnie!!!!!!!!! w pierwszej chwili myślałam, że to jakaś podróba, ale nieeee super, dziś będziecie na czacie??? noooo Ja chyba nie... bliźniak? Oj tak mój strzelco/skorpion ...też już się na mnie krzywo patrzy bo do kompa nie może sobie usiąść Mój to nawet nie to, ze chce do kompa siadac. To tak ogólnie... Trace czas na forum i czat zamiast np z nim "pobyć"... O to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 12.04.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Proszę się odczepić od BLIŹNIAKÓW!!! jeszcze to trochę potrwa a ja jestem raczek i mieszkam z byczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Mój baranek (jak to pięknie brzmi) też krzywo patrzy, ale dziś moge do woli być na forum, bo małz w pracy, a wiadomo wszem i wobec: czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 12.04.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Mój baranek (jak to pięknie brzmi) też krzywo patrzy, ale dziś moge do woli być na forum, bo małz w pracy, a wiadomo wszem i wobec: czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal mądre słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.04.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Proszę się odczepić od BLIŹNIAKÓW!!! POPIERAM Mój tata bliźniak, mój mąż bliźniak, mój juzek bliźniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.04.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Ja- Ryby mąż- Bliźnięta podobno to najgorszy z możliwych układ... a córcia- Byk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.04.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Ale się nachodziłam. Jak wyszłam o 12, tak niedawno dopiero wróciłam. A na spacerze wymyśliłam sobie naleśniki z serem i zaraz idę je robić - to jest moje marzenie na dziś Z gorszych wiadomosci - mąż miał przyjechać dzis, a przyjedzie dopiero w przyszłą sobotę....... Za to na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.04.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Ja- Ryby mąż- Bliźnięta podobno to najgorszy z możliwych układ... a córcia- Byk Ja baranek będę zdominowana przez bliźniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.04.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Ale się nachodziłam. Jak wyszłam o 12, tak niedawno dopiero wróciłam. A na spacerze wymyśliłam sobie naleśniki z serem i zaraz idę je robić - to jest moje marzenie na dziś Z gorszych wiadomosci - mąż miał przyjechać dzis, a przyjedzie dopiero w przyszłą sobotę....... Za to na zawsze no to stracona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.04.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Ale się nachodziłam. Jak wyszłam o 12, tak niedawno dopiero wróciłam. A na spacerze wymyśliłam sobie naleśniki z serem i zaraz idę je robić - to jest moje marzenie na dziś Z gorszych wiadomosci - mąż miał przyjechać dzis, a przyjedzie dopiero w przyszłą sobotę....... Za to na zawsze I to jest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Proszę się odczepić od BLIŹNIAKÓW!!! POPIERAM Mój tata bliźniak, mój mąż bliźniak, mój juzek bliźniak No, dzięki pp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.04.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Oj dziewczyny, po 3 latach w rozjazdach naprawdę nie mogę się doczekać Ten tydzień pewnie będzie mi się wlókł..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Dobra dziewczęta, wybywam z barankiem i bliźniakiem na rowery, bo inaczej rozniosą mi chałupę do przeczytania później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.04.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Proszę się odczepić od BLIŹNIAKÓW!!! POPIERAM Mój tata bliźniak, mój mąż bliźniak, mój juzek bliźniak No, dzięki pp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts