premiumpremium 12.04.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 No a ja sie wkurzyłam, że końca stronki nie widać i poszłam robić naleśniki Haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.04.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Proszę się odczepić od BLIŹNIAKÓW!!! jeszcze to trochę potrwa a ja jestem raczek i mieszkam z byczkiem przybij pietke dzien dobry pp gatki http://shopbilder.comonline.net/pics/pa/061/picb/97976a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.04.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Ale się nachodziłam. Jak wyszłam o 12, tak niedawno dopiero wróciłam. A na spacerze wymyśliłam sobie naleśniki z serem i zaraz idę je robić - to jest moje marzenie na dziś Z gorszych wiadomosci - mąż miał przyjechać dzis, a przyjedzie dopiero w przyszłą sobotę....... Za to na zawsze HURRRAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!! teraz to juz nigdy do mnie ne przyjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.04.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Cześć Froszko!!! Oj nie panikuj, Anka zostaje w Bytomiu to będę do Ciebie jeździć pod pretekstem odwiedzenia szwagierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.04.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Cześć Froszko!!! Oj nie panikuj, Anka zostaje w Bytomiu to będę do Ciebie jeździć pod pretekstem odwiedzenia szwagierki nie wierze ci jak sie czujesz dzisiaj ? bo ze mna cos kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.04.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Cześć Froszko!!! Oj nie panikuj, Anka zostaje w Bytomiu to będę do Ciebie jeździć pod pretekstem odwiedzenia szwagierki nie wierze ci jak sie czujesz dzisiaj ? bo ze mna cos kiepsko Jak mozesz mi nie wierzyć????????? To ja wymyślam sposoby, żeby teraz do Ciebie przyjechać, a Ty mi nie wierzysz??? Kiedy jesteś w B.??? Czuję się dobrze, mam ciągle ochotę na lody i puchną mi kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.04.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Cześć Froszko!!! Oj nie panikuj, Anka zostaje w Bytomiu to będę do Ciebie jeździć pod pretekstem odwiedzenia szwagierki nie wierze ci jak sie czujesz dzisiaj ? bo ze mna cos kiepsko Jak mozesz mi nie wierzyć????????? To ja wymyślam sposoby, żeby teraz do Ciebie przyjechać, a Ty mi nie wierzysz??? Kiedy jesteś w B.??? Czuję się dobrze, mam ciągle ochotę na lody i puchną mi kostki bede w przyszla niedziele tj chyba 22 z tymi kostkami to normalka , zwlaszcza jesli za dlugo przebywasz w pozycji stojacej a w upaly szczegolnie polecam okrezne ruchy stop i lezenie z nogami w gorze (tzn . w czasie odpoczynku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.04.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 bede w przyszla niedziele tj chyba 22 z tymi kostkami to normalka , zwlaszcza jesli za dlugo przebywasz w pozycji stojacej a w upaly szczegolnie polecam okrezne ruchy stop i lezenie z nogami w gorze (tzn . w czasie odpoczynku ) To musisz mi na priv podesłać swój grafik na maj Nogi w górze sobie trzymam, a jakże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.04.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 bede w przyszla niedziele tj chyba 22 z tymi kostkami to normalka , zwlaszcza jesli za dlugo przebywasz w pozycji stojacej a w upaly szczegolnie polecam okrezne ruchy stop i lezenie z nogami w gorze (tzn . w czasie odpoczynku ) To musisz mi na priv podesłać swój grafik na maj Nogi w górze sobie trzymam, a jakże i tak trzymaj zgadamy sie na gg wiesz ze moj byly maz ma dzisiaj urodziny? tak sobie mysle dlaczego o tym pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.04.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 bede w przyszla niedziele tj chyba 22 z tymi kostkami to normalka , zwlaszcza jesli za dlugo przebywasz w pozycji stojacej a w upaly szczegolnie polecam okrezne ruchy stop i lezenie z nogami w gorze (tzn . w czasie odpoczynku ) To musisz mi na priv podesłać swój grafik na maj Nogi w górze sobie trzymam, a jakże i tak trzymaj zgadamy sie na gg wiesz ze moj byly maz ma dzisiaj urodziny? tak sobie mysle dlaczego o tym pamietam Może dlatego, ze kiedyś był Twoim mężem? Ale prezentu nie musisz mu już kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.04.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 bede w przyszla niedziele tj chyba 22 z tymi kostkami to normalka , zwlaszcza jesli za dlugo przebywasz w pozycji stojacej a w upaly szczegolnie polecam okrezne ruchy stop i lezenie z nogami w gorze (tzn . w czasie odpoczynku ) To musisz mi na priv podesłać swój grafik na maj Nogi w górze sobie trzymam, a jakże i tak trzymaj zgadamy sie na gg wiesz ze moj byly maz ma dzisiaj urodziny? tak sobie mysle dlaczego o tym pamietam Może dlatego, ze kiedyś był Twoim mężem? Ale prezentu nie musisz mu już kupować mysle , ze pamietam date ja mam cholerna pamiec do dat urodzin , wiec chyba dlatego wysle mu esa ale gdzies tak po 22-ej , zeby sie za bardzo nie cieszyl dopisze do zyczen Froscha , zeby mu sie bardziej przykro zrobilo ....jakby co to ja nie jestem zlosliwa wracajac jeszcze do twych nog , ogranicz albo nawet lepiej zrezygnuj calkowicie z soli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.04.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 mysle , ze pamietam date ja mam cholerna pamiec do dat urodzin , wiec chyba dlatego wysle mu esa ale gdzies tak po 22-ej , zeby sie za bardzo nie cieszyl dopisze do zyczen Froscha , zeby mu sie bardziej przykro zrobilo ....jakby co to ja nie jestem zlosliwa wracajac jeszcze do twych nog , ogranicz albo nawet lepiej zrezygnuj calkowicie z soli Gocha, ja generalnie nie solę (pieprzę...głupoty ). Staram się używać np vegetę itp. A złośliwiec z Ciebie żaden Ja sie zastanawiam, jak moja teściówka bez swojego synka wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.04.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 mysle , ze pamietam date ja mam cholerna pamiec do dat urodzin , wiec chyba dlatego wysle mu esa ale gdzies tak po 22-ej , zeby sie za bardzo nie cieszyl dopisze do zyczen Froscha , zeby mu sie bardziej przykro zrobilo ....jakby co to ja nie jestem zlosliwa wracajac jeszcze do twych nog , ogranicz albo nawet lepiej zrezygnuj calkowicie z soli Gocha, ja generalnie nie solę (pieprzę...głupoty ). Staram się używać np vegetę itp. A złośliwiec z Ciebie żaden Ja sie zastanawiam, jak moja teściówka bez swojego synka wytrzyma mysle , ze ciezko i bedziesz miala czeste odwiedziny lepiej zrobisz ja udasz , ze za nia tesknisz i bedziesz ja czesto odwiedzac , bijac sobie u niej punkty , Krzysiu z mamusia posiedzi a ty........z Froscheczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.04.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 mysle , ze pamietam date ja mam cholerna pamiec do dat urodzin , wiec chyba dlatego wysle mu esa ale gdzies tak po 22-ej , zeby sie za bardzo nie cieszyl dopisze do zyczen Froscha , zeby mu sie bardziej przykro zrobilo ....jakby co to ja nie jestem zlosliwa wracajac jeszcze do twych nog , ogranicz albo nawet lepiej zrezygnuj calkowicie z soli Gocha, ja generalnie nie solę (pieprzę...głupoty ). Staram się używać np vegetę itp. A złośliwiec z Ciebie żaden Ja sie zastanawiam, jak moja teściówka bez swojego synka wytrzyma mysle , ze ciezko i bedziesz miala czeste odwiedziny lepiej zrobisz ja udasz , ze za nia tesknisz i bedziesz ja czesto odwiedzac , bijac sobie u niej punkty , Krzysiu z mamusia posiedzi a ty........z Froscheczka Ale oni na Kurpie ruszają, Anka tylko w Bytomiu zostaje Więc nie będę miała stresu przed przyjazdem do Ciebie Juzek zostanie z ciocią, albo pójdzie ze mną do cioci Froszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.04.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 to oni juz w tym roku sie wyprowadzaja ? mozesz przyjsc z ciocia , juziem i krzychem - nie ma problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.04.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 to oni juz w tym roku sie wyprowadzaja ? mozesz przyjsc z ciocia , juziem i krzychem - nie ma problem Może się przeprowadzą - wiesz jak jest, mówiłam Ci o uzależnieniu... Byleby nie do mnie ta przeprowadzka Całą familię spraszasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.04.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 to oni juz w tym roku sie wyprowadzaja ? mozesz przyjsc z ciocia , juziem i krzychem - nie ma problem Może się przeprowadzą - wiesz jak jest, mówiłam Ci o uzależnieniu... Byleby nie do mnie ta przeprowadzka Całą familię spraszasz? oprocz tesciowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.04.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 hejo dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 hejo dziewczynki hejo mikopiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.04.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 czesc dziolszki nosi mnie ide umyc okno narazicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts