kaśka maciej 13.04.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Heloł dziewczęta Widzę, że wszystko w normie : MIko zdobyła stronkę i nawija po swojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.04.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Siedzą w piaskownicy...i dobrze, bo 2 latek to bardziej przeszkadza niż sprząta ...Czasami robimy to razem, ale dziś zalezało mi na porządnej robocie .. Ja też mam młodszego brata (22 lata) i też za niego sprzątam...czasami Haha, to rozumiem. Faktycznie, siedzenie w piaskownicy jest dla nich (i dla Ciebie) pożyteczniejsze Witaj w klubie... Mój Kuba ma 18 lat, ale czasami mam wrażenie, ze ma z 10 lat Oprócz sprzątania w jego pokoju dochodzi mi sprzątanie w terrarium i karmienie świerszczy (innych jego zwierzaków odwagi karmić nie mam... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.04.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Heloł dziewczęta Widzę, że wszystko w normie : MIko zdobyła stronkę i nawija po swojemu Cześć Kasia! W normie, w normie... nbfdsigvuyoamx JKBytfytYTCIiknbtftruder MMNGFTRDYGUjhkhjbgfccxd3445ytCGGFHTUY8998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.04.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Siedzą w piaskownicy...i dobrze, bo 2 latek to bardziej przeszkadza niż sprząta ...Czasami robimy to razem, ale dziś zalezało mi na porządnej robocie .. Ja też mam młodszego brata (22 lata) i też za niego sprzątam...czasami Haha, to rozumiem. Faktycznie, siedzenie w piaskownicy jest dla nich (i dla Ciebie) pożyteczniejsze Witaj w klubie... Mój Kuba ma 18 lat, ale czasami mam wrażenie, ze ma z 10 lat Oprócz sprzątania w jego pokoju dochodzi mi sprzątanie w terrarium i karmienie świerszczy (innych jego zwierzaków odwagi karmić nie mam... ) Ja mam...tzn. sprzątam u rybek i koszatniczki, bo mi ich żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.04.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Heloł dziewczęta Widzę, że wszystko w normie : MIko zdobyła stronkę i nawija po swojemu Cześć Kasia! W normie, w normie... nbfdsigvuyoamx JKBytfytYTCIiknbtftruder MMNGFTRDYGUjhkhjbgfccxd3445ytCGGFHTUY8998 Po jakiemu nadajecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Heloł dziewczęta Widzę, że wszystko w normie : MIko zdobyła stronkę i nawija po swojemu Cześć Kasia! W normie, w normie... nbfdsigvuyoamx JKBytfytYTCIiknbtftruder MMNGFTRDYGUjhkhjbgfccxd3445ytCGGFHTUY8998 o [/b]Po jakiemu nadajecie? ksjfnfckieemcn,bkqi3unnb vbwkkk xznxjwufrhiuenxznxcbwejkjds xkjfheiwncxn afnw,m s.ldmwiednam 285iufd8o12wj no jak to po jakiemu???????????? po MIKOWEMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.04.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Ja mam...tzn. sprzątam u rybek i koszatniczki, bo mi ich żal Wiesz, rybcie i koszatniczki są całkiem miłe i nie gryzą.... Mój brat ma ptaszniki i węże A karmi sie je robalami i myszami...wiec teraz rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.04.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Heloł dziewczęta Widzę, że wszystko w normie : MIko zdobyła stronkę i nawija po swojemu Cześć Kasia! W normie, w normie... nbfdsigvuyoamx JKBytfytYTCIiknbtftruder MMNGFTRDYGUjhkhjbgfccxd3445ytCGGFHTUY8998 Po jakiemu nadajecie? No jak to po jakiemu...... Po mikopikowemu!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 pp, co za zgodność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.04.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 heloł a mi znowu prąd zabrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.04.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 pp, co za zgodność Niespotykana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 heloł a mi znowu prąd zabrali co za chamstwo czesc ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.04.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 heloł a mi znowu prąd zabrali Cześć Ola! Co oni tak Cię dręczą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Ola, czy oni nie wiedzą, że ty masz ważne sprawy na forum????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.04.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Cześć dziewczęta Wpadłam na momencik , przyjdę później jak sie zimno zrobi . Teraz będę leżakować na tarasie i kontemplować wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.04.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 właśnie same ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.04.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Cześć dziewczęta Wpadłam na momencik , przyjdę później jak sie zimno zrobi . Teraz będę leżakować na tarasie i kontemplować wiosnę Cześć Maxi Ja będę leżeć i kontemplować na tarasie za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.04.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Heloł dziewczęta Widzę, że wszystko w normie : MIko zdobyła stronkę i nawija po swojemu Cześć Kasia! W normie, w normie... nbfdsigvuyoamx JKBytfytYTCIiknbtftruder MMNGFTRDYGUjhkhjbgfccxd3445ytCGGFHTUY8998 o [/b]Po jakiemu nadajecie? ksjfnfckieemcn,bkqi3unnb vbwkkk xznxjwufrhiuenxznxcbwejkjds xkjfheiwncxn afnw,m s.ldmwiednam 285iufd8o12wj no jak to po jakiemu???????????? po MIKOWEMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.04.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 u mnie na tarasie patelnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.04.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 u mnie na tarasie patelnia ale mi jest ciężko dogodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts