monikach 13.04.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Ja mam...tzn. sprzątam u rybek i koszatniczki, bo mi ich żal Wiesz, rybcie i koszatniczki są całkiem miłe i nie gryzą.... Mój brat ma ptaszniki i węże A karmi sie je robalami i myszami...wiec teraz rozumiesz Ty z tym mieszkasz ????!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.04.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Cześć dziewczęta Wpadłam na momencik , przyjdę później jak sie zimno zrobi . Teraz będę leżakować na tarasie i kontemplować wiosnę Cześć Maxi Ja będę leżeć i kontemplować na tarasie za rok Mam nadzieję, że ja też za rok ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.04.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 u mnie na tarasie patelnia ale mi jest ciężko dogodzić A co bys chciała zamiast tarasowej patelni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.04.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Ja mam...tzn. sprzątam u rybek i koszatniczki, bo mi ich żal Wiesz, rybcie i koszatniczki są całkiem miłe i nie gryzą.... Mój brat ma ptaszniki i węże A karmi sie je robalami i myszami...wiec teraz rozumiesz Ty z tym mieszkasz ????!!! Tak, do sierpnia Ale ostatnio dowiedziałam się, ze Kuba także ma w planach przeprowadzkę do mojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.04.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Ja mam...tzn. sprzątam u rybek i koszatniczki, bo mi ich żal Wiesz, rybcie i koszatniczki są całkiem miłe i nie gryzą.... Mój brat ma ptaszniki i węże A karmi sie je robalami i myszami...wiec teraz rozumiesz Ty z tym mieszkasz ????!!! Tak, do sierpnia Ale ostatnio dowiedziałam się, ze Kuba także ma w planach przeprowadzkę do mojego domu Razem z robalami?! ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.04.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 A oto niektóre wypowiedzi w radiu Maryja chorego ojca Rydzyka-zobaczcie to!!! ekspert na antenie RM: - Weźmy słowo "komputer". Wszystkie litery w tym słowie przyporządkujmy kolejnym liczbom w alfabecie, potem dodajmy je do siebie i pomnóżmy przez 6. Co otrzymamy? Otrzymamy 666.A więc i komputer i Internet to narzędzia diabła. o. Rydzyk: - Trzeba pić zioła, bo to nie chemia. Ale jak się je pije na przykład o północy, stojąc na jednej nodze, to już wtedy zaczynasię okultyzm i diabeł. ekspertka RM: - Telewizja i gry komputerowe mogą być przyczyną masturbacji,która będzie później przeszkadzała w tworzeniu więzi rodzinnych. Badania na całym świecie wskazują, że masturbacja jest główną przyczyną rozwodów na całym świecie. Słuchaczka: - Słuchałam pana wypowiedzi i muszę przyznać, że była ona na bardzo niskim poziomie, wręcz na poziomie żenującym. Ojciec Rydzyk - Widzicie... to telefonował do Radia Maryja szatan, choć o niewieścim głosie. A jeśli to nie sam szatan dzwonił, to jego niewolnik o imieniu Urszula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.04.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 u mnie na tarasie patelnia ale mi jest ciężko dogodzić A co bys chciała zamiast tarasowej patelni? ogrodowy garnek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.04.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 A oto niektóre wypowiedzi w radiu Maryja chorego ojca Rydzyka-zobaczcie to!!! ekspert na antenie RM: - Weźmy słowo "komputer". Wszystkie litery w tym słowie przyporządkujmy kolejnym liczbom w alfabecie, potem dodajmy je do siebie i pomnóżmy przez 6. Co otrzymamy? Otrzymamy 666.A więc i komputer i Internet to narzędzia diabła. o. Rydzyk: - Trzeba pić zioła, bo to nie chemia. Ale jak się je pije na przykład o północy, stojąc na jednej nodze, to już wtedy zaczynasię okultyzm i diabeł. ekspertka RM: - Telewizja i gry komputerowe mogą być przyczyną masturbacji,która będzie później przeszkadzała w tworzeniu więzi rodzinnych. Badania na całym świecie wskazują, że masturbacja jest główną przyczyną rozwodów na całym świecie. Słuchaczka: - Słuchałam pana wypowiedzi i muszę przyznać, że była ona na bardzo niskim poziomie, wręcz na poziomie żenującym. Ojciec Rydzyk - Widzicie... to telefonował do Radia Maryja szatan, choć o niewieścim głosie. A jeśli to nie sam szatan dzwonił, to jego niewolnik o imieniu Urszula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.04.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Rydzyk - mój IDOL ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.04.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.04.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 A oto niektóre wypowiedzi w radiu Maryja chorego ojca Rydzyka-zobaczcie to!!! ekspert na antenie RM: - Weźmy słowo "komputer". Wszystkie litery w tym słowie przyporządkujmy kolejnym liczbom w alfabecie, potem dodajmy je do siebie i pomnóżmy przez 6. Co otrzymamy? Otrzymamy 666.A więc i komputer i Internet to narzędzia diabła. o. Rydzyk: - Trzeba pić zioła, bo to nie chemia. Ale jak się je pije na przykład o północy, stojąc na jednej nodze, to już wtedy zaczynasię okultyzm i diabeł. ekspertka RM: - Telewizja i gry komputerowe mogą być przyczyną masturbacji,która będzie później przeszkadzała w tworzeniu więzi rodzinnych. Badania na całym świecie wskazują, że masturbacja jest główną przyczyną rozwodów na całym świecie. Słuchaczka: - Słuchałam pana wypowiedzi i muszę przyznać, że była ona na bardzo niskim poziomie, wręcz na poziomie żenującym. Ojciec Rydzyk - Widzicie... to telefonował do Radia Maryja szatan, choć o niewieścim głosie. A jeśli to nie sam szatan dzwonił, to jego niewolnik o imieniu Urszula. Trzeba siać, siać, siać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.04.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 tu jest więcejhttp://www.gimbla.pl/forum/viewtopic.php?t=51214 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.04.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 A oto niektóre wypowiedzi w radiu Maryja chorego ojca Rydzyka-zobaczcie to!!! ekspert na antenie RM: - Weźmy słowo "komputer". Wszystkie litery w tym słowie przyporządkujmy kolejnym liczbom w alfabecie, potem dodajmy je do siebie i pomnóżmy przez 6. Co otrzymamy? Otrzymamy 666.A więc i komputer i Internet to narzędzia diabła. o. Rydzyk: - Trzeba pić zioła, bo to nie chemia. Ale jak się je pije na przykład o północy, stojąc na jednej nodze, to już wtedy zaczynasię okultyzm i diabeł. ekspertka RM: - Telewizja i gry komputerowe mogą być przyczyną masturbacji,która będzie później przeszkadzała w tworzeniu więzi rodzinnych. Badania na całym świecie wskazują, że masturbacja jest główną przyczyną rozwodów na całym świecie. Słuchaczka: - Słuchałam pana wypowiedzi i muszę przyznać, że była ona na bardzo niskim poziomie, wręcz na poziomie żenującym. Ojciec Rydzyk - Widzicie... to telefonował do Radia Maryja szatan, choć o niewieścim głosie. A jeśli to nie sam szatan dzwonił, to jego niewolnik o imieniu Urszula. Trzeba siać, siać, siać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.04.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Rydzyk - mój IDOL ... Pewnie nie tylko Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.04.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 tu jest więcej http://www.gimbla.pl/forum/viewtopic.php?t=51214 gratki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.04.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 tu jest więcej http://www.gimbla.pl/forum/viewtopic.php?t=51214 Ola, i tym sposobem, dzięki Rydzykowi, zdobyłaś punkta na RR Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Matko Ja tam nic nie mam przeciwko religii i Kościołowi, ale Rydzyk to im naprawdę psuje imidż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.04.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 3092. inż. Mamoń - 2823. SławekD-żonka - 1974. verunia - 1595. Joanna i Janusz - 1426. Olkalybowa - 1367. kze, - 1348. Whisper - 1199. fizyk - 9910. kasztanka - 9211. Majka - 8512. maksiu - 8413. froszka - 7514. Ania Wiśniewska - 7115. teska - 6616. jea - 6017. Sonika, - 5318. badi, - 5219. andre59 - 4720. monka - 4421. andrzejka - 4322. Aga J.G - 4023. ew-ka - 3924. pp, Mikopiko - 3826. Moniś - 3627. facio - 3528. zaba_gonia - 3429. markus_gdynia - 2930. Jezier - 2831. Witos, Nefer - 2733. marcel2000 - 2334. Funia, Trini- 2036. tola , Maxtorka- 1938. gaweł - 1739. Sylvia1 - 1640. beti555 - 1541. Agniesia, - 1442. joola, Karolkal - 1344. Jane, Wojty, prymasek, mundzia, jamles - 1049. kasia64, duende, ania, kaśkamaciej,- 953. stukpuk - 854. kolia, Zielonooka, wartownik - 757. Januszz, tabaluga1, marjucha, dompodsosnami - 661. lafcadio, edzia, Paty, ave!, ewuś - 566. Pawson - 467. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 - 372. Baba_budowniczy, Gryfpc, monikach , iwozelka, CAEN - 277. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka -1 Stronkę ustrzeliła tsunami mikopiko; powstał mikowy język o taki ksjfnfckieemcn,bkqi3unnb vbwkkk xznxjwufrhiuenxznxcbwejkjdsxkjfheiwncxn afnw,m s.ldmwiednam 285iufd8o12wj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.04.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 tu jest więcej http://www.gimbla.pl/forum/viewtopic.php?t=51214 Ola, i tym sposobem, dzięki Rydzykowi, zdobyłaś punkta na RR Gratki! muszę wpłacić coś na konto, aby miał na paliwo do mesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 OLA,GRATKI Widzisz, dobry Rydzyk nie jest zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts