frosch 14.04.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Coż za ciekawe miejsce tu I widzę ładne fotki... Czy takie same ale płci przeciwnej też się tu pojawiają? czesc kropeczka pojawiaja sie , aczkolwiek nieczesto wczoraj zdaje sie byly pyszne ciasteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.04.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Coż za ciekawe miejsce tu I widzę ładne fotki... Czy takie same ale płci przeciwnej też się tu pojawiają? Niestety faceci tu nie zaglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.04.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 ide po trzecia kawe i.... spylam do pracuni wiecie , ze juz posciel przebralam , pranie zrobilam i pol obiadu jest gotowe ew-ka zrobilam pieczen w tunelu , ale chyba za krotko ja pieklam , twardawa jest , dorobe ja wieczorem (jak dlugo pieczesz np. szynke ?) na swieta robilam krolika , kaczke , schab i pieczen z indyka (2 pierwsze wyszly super , te drugie musialam dorabiac ) a tak wogole dzieki za rade ( super czyste scianki w piekarniku ) A czym Ty się właściwie zajmujesz? najstarszy zawod swiata Myślę, ze znalazłby sie jeden jeszcze starszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.04.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Cześć !!!! Co Wy spać po nocach nie mozecie????? Już od kilku godzin mamy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.04.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 papatki..umlałam się i spadam na...okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.04.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 ide po trzecia kawe i.... spylam do pracuni wiecie , ze juz posciel przebralam , pranie zrobilam i pol obiadu jest gotowe ew-ka zrobilam pieczen w tunelu , ale chyba za krotko ja pieklam , twardawa jest , dorobe ja wieczorem (jak dlugo pieczesz np. szynke ?) na swieta robilam krolika , kaczke , schab i pieczen z indyka (2 pierwsze wyszly super , te drugie musialam dorabiac ) a tak wogole dzieki za rade ( super czyste scianki w piekarniku ) A czym Ty się właściwie zajmujesz? najstarszy zawod swiata Nie może być. Ogrodnik bystry jestes pp , kto nie moze spac ? ja ? buzka kochaniutka na dzien doberek i pochajaj juzinka od cioci frosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 14.04.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Coż za ciekawe miejsce tu I widzę ładne fotki... Czy takie same ale płci przeciwnej też się tu pojawiają? czesc kropeczka pojawiaja sie , aczkolwiek nieczesto wczoraj zdaje sie byly pyszne ciasteczka Eh... więc ominęlo mnie Może my kobiety powinnyśmy sobie stworzyć wątek ze zdjęciami ciasteczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.04.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 ide po trzecia kawe i.... spylam do pracuni wiecie , ze juz posciel przebralam , pranie zrobilam i pol obiadu jest gotowe ew-ka zrobilam pieczen w tunelu , ale chyba za krotko ja pieklam , twardawa jest , dorobe ja wieczorem (jak dlugo pieczesz np. szynke ?) na swieta robilam krolika , kaczke , schab i pieczen z indyka (2 pierwsze wyszly super , te drugie musialam dorabiac ) a tak wogole dzieki za rade ( super czyste scianki w piekarniku ) A czym Ty się właściwie zajmujesz? najstarszy zawod swiata Myślę, ze znalazłby sie jeden jeszcze starszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.04.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 po co ja cie przepraszam ? http://img131.imageshack.us/img131/9804/36319zq2.gif a cos mi zrobilas ? popatrz , chce zamowic takie dwie koszulki (dla mnie i dla froscha ) fajna ? http://www.fanmarkt.de/catalog/images/4271.jpg fajne...a jak trójkącik to ja też się załapie?? plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.04.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Coż za ciekawe miejsce tu I widzę ładne fotki... Czy takie same ale płci przeciwnej też się tu pojawiają? Niestety faceci tu nie zaglądają a ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.04.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 ide po trzecia kawe i.... spylam do pracuni wiecie , ze juz posciel przebralam , pranie zrobilam i pol obiadu jest gotowe ew-ka zrobilam pieczen w tunelu , ale chyba za krotko ja pieklam , twardawa jest , dorobe ja wieczorem (jak dlugo pieczesz np. szynke ?) na swieta robilam krolika , kaczke , schab i pieczen z indyka (2 pierwsze wyszly super , te drugie musialam dorabiac ) a tak wogole dzieki za rade ( super czyste scianki w piekarniku ) A czym Ty się właściwie zajmujesz? najstarszy zawod swiata Nie może być. Ogrodnik bystry jestes pp , kto nie moze spac ? ja ? buzka kochaniutka na dzien doberek i pochajaj juzinka od cioci frosi I ode mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.04.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 quote] fajne...a jak trójkącik to ja też się załapie?? plisssss jasne kolezenska jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.04.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Coż za ciekawe miejsce tu I widzę ładne fotki... Czy takie same ale płci przeciwnej też się tu pojawiają? Niestety faceci tu nie zaglądają a ty ? A jaki tam ze mnie facet. Nie dość, że długie włosy to jeszcze przy Was całkiem zniewieściałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.04.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 pp , kto nie moze spac ? ja ? buzka kochaniutka na dzien doberek i pochajaj juzinka od cioci frosi http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/47.gif Cos mi się zdaje, ze będziesz ulubioną juzkową ciocią A teraz idę go trochę podkarmić, bo daje mi sygnały, że czas na sniadanie Zajrzę do Was z działki/budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.04.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 a co wy tu robicie przed kompem. Piekna pogoda, sio na łono natury. Ja zaraz jadę na koniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.04.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 ide po trzecia kawe i.... spylam do pracuni wiecie , ze juz posciel przebralam , pranie zrobilam i pol obiadu jest gotowe ew-ka zrobilam pieczen w tunelu , ale chyba za krotko ja pieklam , twardawa jest , dorobe ja wieczorem (jak dlugo pieczesz np. szynke ?) na swieta robilam krolika , kaczke , schab i pieczen z indyka (2 pierwsze wyszly super , te drugie musialam dorabiac ) a tak wogole dzieki za rade ( super czyste scianki w piekarniku ) A czym Ty się właściwie zajmujesz? najstarszy zawod swiata Nie może być. Ogrodnik bystry jestes pp , kto nie moze spac ? ja ? buzka kochaniutka na dzien doberek i pochajaj juzinka od cioci frosi I ode mnie też Nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.04.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 quote] fajne...a jak trójkącik to ja też się załapie?? plisssss jasne kolezenska jestem Uważaj, bo uwierzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.04.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Coż za ciekawe miejsce tu I widzę ładne fotki... Czy takie same ale płci przeciwnej też się tu pojawiają? czesc kropeczka pojawiaja sie , aczkolwiek nieczesto wczoraj zdaje sie byly pyszne ciasteczka Eh... więc ominęlo mnie Może my kobiety powinnyśmy sobie stworzyć wątek ze zdjęciami ciasteczek? przelec wszystkie stronki rw to cos znajdziesz jest tu zdaje sie watek na forum tylko dla niewiast czy cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.04.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 a co wy tu robicie przed kompem. Piekna pogoda, sio na łono natury. Ja zaraz jadę na koniki No my zaraz na to łono się wybieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.04.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 a co wy tu robicie przed kompem. Piekna pogoda, sio na łono natury. Ja zaraz jadę na koniki Dobra. Tylko muszę zastepstwo w pracy załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts