mayland 15.04.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Doszłam... i zobaczyłam Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.04.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 hij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.04.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 hij jhkgjjgmbjvjbj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.04.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Witam słonecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.04.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 hij jhkgjjgmbjvjbj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.04.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Podobno autentyki: @ Na Uniwersytecie Jagiellońskim było czterech bardzo dobrych studentów, radzili sobie świetnie na wszystkich egzaminach i testach. Zbliżał się egzamin z chemii, miał być w poniedziałek o 8.00, wszystkim z ocen wychodziła 5. Byli tak pewni siebie ze przed egzaminem zdecydowali poimprezować u kolegów z uniwersytetu w Poznaniu. Było super, ale zapili w weekend i jak zasnęli w niedzielę po południu, obudzili się w poniedziałek koło 12.00. Na egzamin oczywiście nie zdążyli, postanowili zabajerować profesora. Tłumaczyli się, że w weekend pojechali do kolegów na uniwersytet do Poznania, aby pogłębić wiedzę i wymienić doświadczenia, niestety w drodze powrotnej gdzieś w lasach zlapali gumę, nie mieli koła zapasowego i długo nie mogli znaleźć nikogo do pomocy. Dlatego niestety przyjechali dopiero koło południa. Profesor przemyślał to i mówi: - OK, możecie przystąpić do egzaminu jutro rano. Studenci zadowoleni że się udało go zbajerować, pouczyli się jeszcze trochę w nocy i na drugi dzień przyszli jak zwykle pewni siebie. Profesor posadził ich w czterech osobnych pokojach, zamknął drzwi, a asystenci rozdali pytania. Cały test był za 100 punktów. Na pierwszej stronie bylo zadanie za 5 punktów, ktore wszyscy rozwiązali bez wysiłku. Na drugiej stronie było tylko jedno pytanie za 95 punktów: - "Które koło?" @ AWF Poznań. Egzamin na auli. Profesor wypatrzył jak jedna panienka namiętnie spisuje z małej karteczki schowanej w dekolcie. Podszedł do niej i powiedział: - Wiem, że jako mężczyzna nie mam prawa, ale mam jako profesor. po czym wyciągnął jej tą karteczkę z dekoltu. dziewczyna wstała, odwróciła się do niego i powiedziała - Wiem, że jako studentka nie mam prawa, ale mam jako kobieta. ...i sprzedała mu takiego liścia, że aż echo poszło po Sali @ Jadę kiedyś tramwajem, tłok spory, wszystkie miejsca siedzące zajęte. Na jednym z siedzeń Murzyn, na oko około 40-tki. Na którymś przystanku wsiadła młoda kobieta w ciąży, Murzyn zerwał się z miejsca i doskonałą polszczyzną mówi: "Proszę, niech pani usiądzie". Kobieta się uśmiechnęła, podziękowała, ale, niestety, nie zdążyła usiąść, gdyż między nią a Murzyna wcisnął się nachalnie ok. 60-letni babsztyl. Znacie ten typ, już wyraz twarzy zdradza niechęć do wszystkich i pretensje o wszystko. Rozwaliło się to to na krzesełku i zadowolone. Murzyn mówi do niej: "Przepraszam, ale ustąpiłem miejsca tej pani w ciąży." Babsztyl tylko spojrzał na niego z wyższością i nic nie powiedział. No to Murzyn znowu: "Przepraszam, ale uważam, że to ta pani powinna skorzystać, a nie pani". Na to baba, znów z tym spojrzeniem: "Nie wiem jak u was w Afryce, ale u nas, w Polsce, starszym osobom ustępuje się miejsca". A Murzyn na to: "Nie wiem jak u was w Polsce, ale u nas, w Afryce, takie wredne stare baby się zjada!" @ Warszawa - Żeran. Zajezdnia tramwajowa. Tramwaj nr. 18. Kilka przystanków dalej wsiada żul i żulowa już niezle wstawieni z rana, facet siada a baba stoi obok niego, nagle ten gada: czego tak stoisz? siadaj, ona: cicho bo mysle, tramwaj rusza a baba się przewraca, facet: to zes kur.a wymyśliła… caly tramwaj smiech. @ Biatlonistka Małgorzata Ruchała: "Na pewno po ślubie nie będę nosiła podwójnego nazwiska, bo mój narzeczony nazywa się Piotr Bosko" @ W którymś odcinku talk-show Kuby Wojewódzkiego pojawił się Grabowski vel Kiepski Kuba się go pyta: - Proszę mi powiedzieć, jak to jest: grać ciągle takiego debila, idiotę i zarazem ewidentnego głupka? Na co Grabowski: - Pan to powinien wiedzieć najlepiej... @ W swoim programie Kuba Wojewódzki pyta Korwina-Mikkego: - Co Pan sądzi o Michale Wiśniewskim? - O kim? - pyta Korwin. - No o Michale Wiśniewskim? - Wojewódzki Na to Korwin: - Nie kojarzę, kto to jest? Wojewódzki odpowiada: - No ten z czerwonymi włosami! - No nie kojarzę nadal.. - No to ten z zespołu ICH TROJE, nie słyszał Pan? Korwin Mikke: - No nie słyszałem... Wojewódzki: - To jest Pan szczęśliwym człowiekiem, że Pan nie słyszał!!! Na to Korwin z rozbrajającą szczerością: - O Panu też wcześniej nie słyszałem! @ modlitwy na antenie RM: - Słuchamy, Radio Maryja... w czyjej intencji modlitwa? - Ja bym chciała się pomodlić za wszystkich oszustów, kłamców i złodziei... no i za ojca dyrektora oczywiście. @ Od przedszkola do Opola : Prowadzący: z kim do nas przyjechałeś? Dziecko: z mama i tata Prowadzący: a kto cię w domu ogląda? Dziecko: babcia i piesek Prowadzący: a jak ma piesek na imię? Dziecko: Burek, ale tato mówi na niego jebany sierściuch @ Kiedyś na biologii profesorka wysłała kumpla po coś na zaplecze (pełno na nim było wypchanych królików, kur, bażantów) kumpel niezdara coś tam popchnął i narobił trochę hałasu, biologica po zbadaniu sprawy weszła do klasy i powiedziała: - Roman zwalił ptaka na zapleczu. Ola się popłakałam....ze śmiechu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.04.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Witam słonecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.04.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Miko co u CI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.04.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Doszłam... i zobaczyłam Podoba mi się szybko dochodzisz mysle jednak , ze nie wszystkim by sie podobalo witajcie wszyscy , ktorzy doszliscie kawe stawiam http://home.hia.no/~leifj04/uploaded_images/kaffe-722807.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.04.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 U Ni chyba w porządku wszystko Tak tańczy od samego rana i tymi bibułkami wymachuje... Aż zapodam jakąś muzyczkę bo jakoś cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.04.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 miko , dlaczego masz zabe w podpisie ? czy ma to cos wspolnego z Froschem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.04.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 hij jhkgjjgmbjvjbj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.04.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 szybko dochodzisz Zależy kto prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.04.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Doszłam... i zobaczyłam Podoba mi się szybko dochodzisz mysle jednak , ze nie wszystkim by sie podobalo witajcie wszyscy , ktorzy doszliscie kawe stawiam http://home.hia.no/~leifj04/uploaded_images/kaffe-722807.jpg Cześć Frosia Na kawkę się załapę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.04.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Na dobry początek dnia polecam:Tina Turner & Barry White - In Your Wildest Dreams Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.04.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 szybko dochodzisz Zależy kto prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.04.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Moje laski chcą na rowery, ale mnie się nie chce ...ja na słoneczku bym posiedziała ...chyba wyrodna matka jezdem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.04.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 monis , czyzbys jeszcze nie doszla ? pisalam , ze dla wszystkich mayland , uwielbiam Tine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.04.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 No to do wieczorka. Ja też zmykam. Na działkę!!! Miłego popołudnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.04.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Moje laski chcą na rowery, ale mnie się nie chce ...ja na słoneczku bym posiedziała ...chyba wyrodna matka jezdem ... troche ruchu nie zaszkodzi i kontakt z dziecmi jest wspanialy ile laski maja lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts