monikach 15.04.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 monis , czyzbys jeszcze nie doszla ? pisalam , ze dla wszystkich jeszcze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.04.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 monis , czyzbys jeszcze nie doszla ? pisalam , ze dla wszystkich jeszcze ... to co ty robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.04.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 No to do wieczorka. Ja też zmykam. Na działkę!!! Miłego popołudnia:) ciao fajnie , ze wpadlas na Rw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.04.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Moje laski chcą na rowery, ale mnie się nie chce ...ja na słoneczku bym posiedziała ...chyba wyrodna matka jezdem ... troche ruchu nie zaszkodzi i kontakt z dziecmi jest wspanialy ile laski maja lat? 2 i 6 lat ... Ja uwielbiam jeżdzić na rowerku, ale dziś... ... Chyba pójdę po obiadku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.04.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Moje laski chcą na rowery, ale mnie się nie chce ...ja na słoneczku bym posiedziała ...chyba wyrodna matka jezdem ... troche ruchu nie zaszkodzi i kontakt z dziecmi jest wspanialy ile laski maja lat? 2 i 6 lat ... Ja uwielbiam jeżdzić na rowerku, ale dziś... ... Chyba pójdę po obiadku ... kup im stacjonarne rowerki bedziesz miala je z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.04.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 monis , czyzbys jeszcze nie doszla ? pisalam , ze dla wszystkich jeszcze ... to co ty robisz? Nie mogę się skupić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.04.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 uwaga uwaga koniec stronki bliski gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.04.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Frosch wybyl dzis do pracy mam do wyboru : Kosciol lub kolega chyba pojade na kawe do Düsseldorfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.04.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Moje laski chcą na rowery, ale mnie się nie chce ...ja na słoneczku bym posiedziała ...chyba wyrodna matka jezdem ... troche ruchu nie zaszkodzi i kontakt z dziecmi jest wspanialy ile laski maja lat? 2 i 6 lat ... Ja uwielbiam jeżdzić na rowerku, ale dziś... ... Chyba pójdę po obiadku ... kup im stacjonarne rowerki bedziesz miala je z glowy Ni da rady...to cwaniary są .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.04.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 witam wszystkich klikaczy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.04.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 tesia witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.04.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Frosch wybyl dzis do pracy mam do wyboru : Kosciol lub kolega chyba pojade na kawe do Düsseldorfu Ja bym wybrała to drugie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.04.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 witam wszystkich klikaczy!!! Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.04.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Frosch wybyl dzis do pracy mam do wyboru : Kosciol lub kolega chyba pojade na kawe do Düsseldorfu Ja bym wybrała to drugie .. ja tez lubie kawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.04.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Frosch wybyl dzis do pracy mam do wyboru : Kosciol lub kolega chyba pojade na kawe do Düsseldorfu Mój małż się dokształca, więc do wieczora sama jezdem z potworkami ...cienko to widzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.04.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Frosch wybyl dzis do pracy mam do wyboru : Kosciol lub kolega chyba pojade na kawe do Düsseldorfu Ja bym wybrała to drugie .. ja tez lubie kawe Bo kawa jest taka....smaczna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.04.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Frosch wybyl dzis do pracy mam do wyboru : Kosciol lub kolega chyba pojade na kawe do Düsseldorfu Ja bym wybrała to drugie .. ja tez lubie kawe Bo kawa jest taka....smaczna ... ta kawa lepiej mi smakowala przed 20-oma laty ale ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.04.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 hij jhkgjjgmbjvjbj I co się dziwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.04.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Frosch wybyl dzis do pracy mam do wyboru : Kosciol lub kolega chyba pojade na kawe do Düsseldorfu Ja bym wybrała to drugie .. ja tez lubie kawe Bo kawa jest taka....smaczna ... ta kawa lepiej mi smakowala przed 20-oma laty ale ..... Wspieramy Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.04.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 witam wszystkich klikaczy!!! Witamy, witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts