Olkalybowa 16.04.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.04.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Froszka , jak macie szeroki okap to daszek może być niepotrzebny , bo raczej Wam nie napada . Ale dyskretny , bez tych kolumn , o jakim ewentualnie myslisz będzie miłą ozdobą frontu domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Dziewczyny, czy możecie mi coś poradzić??? Dziś idę się zapytać grzecznie co się stało z moim pozwleniem na budowę, co to czekam na niego od Walentynek W razie gdyby padła opdowiedź nie po mojej myśli: mam ich potraktować odłamkowym czy kałachem?????????? najpierw potraktuj ich najserdeczniej jak potrafisz jesli twoj urok nie zadziala wyslij meza jesli oba uroki nie zadzialaja wezcie jeszcze ze soba dzieci ( mozesz ich lekko szczypnac przed wejsciem , zeby plakaly ) jesli cztery uroki nie zadzialaja pojedziemy tam wszyscy ze swoimi urokami , palami , spluwami, grabiami , siekierami ......kurde chyba sie zagalopowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 16.04.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Hej ho , do pracy by sie szlo ....ide , bo sie investor zalamie , pa do soboty http://www.rippenschneiderforum.de/images/smilies/50.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.04.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Dziewczyny, czy możecie mi coś poradzić??? Dziś idę się zapytać grzecznie co się stało z moim pozwleniem na budowę, co to czekam na niego od Walentynek W razie gdyby padła opdowiedź nie po mojej myśli: mam ich potraktować odłamkowym czy kałachem?????????? Kaśka , może najsamierw użyj swojego czaru i uroku osobistego a potem ewentualnie do rękoczynów przejdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.04.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Hej ho , do pracy by sie szlo .... ide , bo sie investor zalamie , pa do soboty http://www.rippenschneiderforum.de/images/smilies/50.gif Boszszsz , ale Ty masz długi dzien pracy Nie zazdraszczam . Przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Froszka , jak macie szeroki okap to daszek może być niepotrzebny , bo raczej Wam nie napada . Ale dyskretny , bez tych kolumn , o jakim ewentualnie myslisz będzie miłą ozdobą frontu domu . dzieki maxi mysle , ze taki daszek na dachu odstodola dom jesli trzeba bedzie podeprzec ten daszek to dam belki drewniane , na ktorych jakies pnacza moga rosnac slupow nie chce moze andre mi podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Dziewczyny, czy możecie mi coś poradzić??? Dziś idę się zapytać grzecznie co się stało z moim pozwleniem na budowę, co to czekam na niego od Walentynek W razie gdyby padła opdowiedź nie po mojej myśli: mam ich potraktować odłamkowym czy kałachem?????????? najpierw potraktuj ich najserdeczniej jak potrafisz jesli twoj urok nie zadziala wyslij meza jesli oba uroki nie zadzialaja wezcie jeszcze ze soba dzieci ( mozesz ich lekko szczypnac przed wejsciem , zeby plakaly ) jesli cztery uroki nie zadzialaja pojedziemy tam wszyscy ze swoimi urokami , palami , spluwami, grabiami , siekierami ......kurde chyba sie zagalopowalam no tak!!!! co ja będę inwestować w broń, skoro mam dzieci!!!!!!!!!!!! one we wszelkich urzędach są po prostu niezawodne zwłaszcza córcia dzięki frosch, kobieto uratowałaś mnie przed zbędnym wydatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Dziewczyny, czy możecie mi coś poradzić??? Dziś idę się zapytać grzecznie co się stało z moim pozwleniem na budowę, co to czekam na niego od Walentynek W razie gdyby padła opdowiedź nie po mojej myśli: mam ich potraktować odłamkowym czy kałachem?????????? najpierw potraktuj ich najserdeczniej jak potrafisz jesli twoj urok nie zadziala wyslij meza jesli oba uroki nie zadzialaja wezcie jeszcze ze soba dzieci ( mozesz ich lekko szczypnac przed wejsciem , zeby plakaly ) jesli cztery uroki nie zadzialaja pojedziemy tam wszyscy ze swoimi urokami , palami , spluwami, grabiami , siekierami ......kurde chyba sie zagalopowalam Rób jak Froszka radzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Hej ho , do pracy by sie szlo .... ide , bo sie investor zalamie , pa do soboty http://www.rippenschneiderforum.de/images/smilies/50.gif milego tygodnia wpadnij do nas odpoczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Dziewczyny, czy możecie mi coś poradzić??? Dziś idę się zapytać grzecznie co się stało z moim pozwleniem na budowę, co to czekam na niego od Walentynek W razie gdyby padła opdowiedź nie po mojej myśli: mam ich potraktować odłamkowym czy kałachem?????????? Kaśka , może najsamierw użyj swojego czaru i uroku osobistego a potem ewentualnie do rękoczynów przejdź no też piszę, że grzecznie, niegrzecznie nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 heloł Cześć Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 no i masz!!!! jak mam być niegrzeczna, skoro stronkę przez nich zdobyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.04.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Froszka , jak macie szeroki okap to daszek może być niepotrzebny , bo raczej Wam nie napada . Ale dyskretny , bez tych kolumn , o jakim ewentualnie myslisz będzie miłą ozdobą frontu domu . dzieki maxi mysle , ze taki daszek na dachu odstodola dom jesli trzeba bedzie podeprzec ten daszek to dam belki drewniane , na ktorych jakies pnacza moga rosnac slupow nie chce moze andre mi podpowie I tej wersji sie trzymaj I nie daj się otumanić projektantowi , to jest Twoj dom Słupy drewniane sa klimatyczne , a jak jeszcze będą inne takie elementy , np. krokwie , to będzie super wyglądało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 kasia masz dzis szczescie , wal do urzedu ubierz sie odpowiednio , moze tam facet siedzi zaatakujesz go uroczo http://diores.pl/images/SHIRLEY2007/29041_cza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.04.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 witaj Olka jeszcze raz przepraszam za zamieszanie wczorajsze nie poukładało się po naszej myśli niestety... ale mam nadzieje ze niebawem nadarzy sie okazja i Was odwiedzimy no i oczywiscie zapraszamy do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 309 2. inż. Mamoń - 282 3. SławekD-żonka - 197 4. verunia - 159 5. Joanna i Janusz - 142 6. Olkalybowa - 138 7. kze - 134 8. Whisper - 119 9. fizyk - 99 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 84 13. froszka - 75 14. Ania Wiśniewska - 71 15. teska - 66 16. jea - 60 17. Sonika - 53 18. badi - 52 19. andre59 - 47 20. monka - 44 21. andrzejka - 43 22. Aga J.G, Mikopiko, pp - 40 25. ew-ka - 39 26. Moniś - 36 27. facio - 35 28. zaba_gonia - 34 29. markus_gdynia - 29 30. Jezier - 28 31. Witos , Nefer - 27 33. marcel2000 - 23 34. Funia, Trini , Maxtorka- 20 37. tola - 19 38. gaweł - 17 39. Sylvia1 , beti555 - 16 41. Agniesia - 14 42. joola , Karolkal - 13 44. Jane , Wojty, prymasek , mundzia , jamles, kaśkamaciej - 10 49. kasia64 , duende , ania - 9 53. stukpuk , marjucha , wartownik - 8 54. kolia , Zielonooka - 7 58. Januszz , tabaluga1 , dompodsosnami - 6 61. lafcadio , edzia , Paty , ave! , ewuś - 5 66. Pawson, monikach- 4 67. damiangajda , Jacek69 , Daria , Agacka , DARIO2 73. Baba_budowniczy , Gryfpc, iwozelka , CAEN - 2 77. xrrr82 , Dagi , Gość , Jolka , modulor , Olka , Molly, A-g-n-e-s , Osowa , jolana , Mychalina , Maluszek , Sloneczko , ArtiW , Beatka i Paweł , S_a_r_a_21 , kuleczka , jabko -1 streszczeniemurzynki w pidżamach, daszek dla ptaszka i dzieci zamiast broniot co!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Dziewczyny, czy możecie mi coś poradzić??? Dziś idę się zapytać grzecznie co się stało z moim pozwleniem na budowę, co to czekam na niego od Walentynek W razie gdyby padła opdowiedź nie po mojej myśli: mam ich potraktować odłamkowym czy kałachem?????????? Kaśka , może najsamierw użyj swojego czaru i uroku osobistego a potem ewentualnie do rękoczynów przejdź no też piszę, że grzecznie, niegrzecznie nie potrafię To proszę grzeczne gatki, jak jesteś grzeczna http://www.femme.pl/images/fullsize/88zb_marinera_maxi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.04.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Gratki Kasia Później Ci cos znajdę , teraz do roboty lecę . Miłego dzionka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 OK, forsch, ubrałam się odpowiednio, IDĘ ale najsampierw do pracy iść muszę, młodzież czeka do przeczyatnia wieczorkiem!!! miłego dnia wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts