marjucha 16.04.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Froszka , jak macie szeroki okap to daszek może być niepotrzebny , bo raczej Wam nie napada . Ale dyskretny , bez tych kolumn , o jakim ewentualnie myslisz będzie miłą ozdobą frontu domu . dzieki maxi mysle , ze taki daszek na dachu odstodola dom jesli trzeba bedzie podeprzec ten daszek to dam belki drewniane , na ktorych jakies pnacza moga rosnac slupow nie chce moze andre mi podpowie Nie do końca rozumiem. To chcesz mieć ten daszek czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Froszka , jak macie szeroki okap to daszek może być niepotrzebny , bo raczej Wam nie napada . Ale dyskretny , bez tych kolumn , o jakim ewentualnie myslisz będzie miłą ozdobą frontu domu . dzieki maxi mysle , ze taki daszek na dachu odstodola dom jesli trzeba bedzie podeprzec ten daszek to dam belki drewniane , na ktorych jakies pnacza moga rosnac slupow nie chce moze andre mi podpowie Nie do końca rozumiem. To chcesz mieć ten daszek czy nie Froszka chce, tylko nie taki duzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.04.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Dziewczyny, czy możecie mi coś poradzić??? Dziś idę się zapytać grzecznie co się stało z moim pozwleniem na budowę, co to czekam na niego od Walentynek W razie gdyby padła opdowiedź nie po mojej myśli: mam ich potraktować odłamkowym czy kałachem?????????? Kaśka , może najsamierw użyj swojego czaru i uroku osobistego a potem ewentualnie do rękoczynów przejdź no też piszę, że grzecznie, niegrzecznie nie potrafię gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.04.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 witam klikaczy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.04.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Froszka , jak macie szeroki okap to daszek może być niepotrzebny , bo raczej Wam nie napada . Ale dyskretny , bez tych kolumn , o jakim ewentualnie myslisz będzie miłą ozdobą frontu domu . dzieki maxi mysle , ze taki daszek na dachu odstodola dom jesli trzeba bedzie podeprzec ten daszek to dam belki drewniane , na ktorych jakies pnacza moga rosnac slupow nie chce moze andre mi podpowie Nie do końca rozumiem. To chcesz mieć ten daszek czy nie Froszka chce, tylko nie taki duzy. Taki ładny projekt a Ona chce go zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 juz wyjasniam mam takie cos zaprojektowane jak ma marjucha w avatarze o takie mniej wiecej http://www.projekty-domow.bls.pl/admin/item_img/340x340_dom1-180148.jpg daszek chce jak najbardziej ale taki delikatniejszy cos takiego http://img521.imageshack.us/img521/7809/odbiskierka1kf8.jpg a gosciu mi z deszczem do chaty wchodzi wiec pytam madrych : czy on ma racje ? czy mam go skopac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.04.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 frosch, jak na moje oko to ma racje ale i tak mozesz go skopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.04.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 jeszcze zalezy na którą strone świata bedzie wejscie do domu? jak od zachodu - to tym bardziej ma racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 nie moge wam pokazac projektu , bo dupek przeslal mi to w jakims formacie bmp a ja jeszcze gorszy dupek nie potrafie go przerobic na jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 frosch, jak na moje oko to ma racje ale i tak mozesz go skopać jeszcze zalezy na którą strone świata bedzie wejscie do domu? jak od zachodu - to tym bardziej ma racje Widzisz Frosia, musisz fachowców pytać. Ty i ja, oceniamy daszek pod względem estetyki, a nie praktyczności Osobiście też wolałabym bez tego sufitu, taki delikatniejszy i w ogóle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.04.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 A mi się podoba tak jak jest. Tak żeby było Ci miło, to drugie rozwiązanie też jest fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 nie moge wam pokazac projektu , bo dupek przeslal mi to w jakims formacie bmp a ja jeszcze gorszy dupek nie potrafie go przerobic na jpg bmp - masz projekt w paincie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.04.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 nie moge wam pokazac projektu , bo dupek przeslal mi to w jakims formacie bmp a ja jeszcze gorszy dupek nie potrafie go przerobic na jpg bmp - masz projekt w paincie. Nie do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 nie moge wam pokazac projektu , bo dupek przeslal mi to w jakims formacie bmp a ja jeszcze gorszy dupek nie potrafie go przerobic na jpg bmp - masz projekt w paincie. Nie do końca Nie dość, ze ja sie na domach nie znam, to jeszcze nie mam pojęcia o komputerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 wejscie mam od wschodu , wiec chyba jakis masakryczny deszcz nie bedzie sie lal , co? pokombinuje z tym paintem zara bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ani imageshak ,ani fotosik nie przyjmuja tego pliku ale .....ja oni mnie tak to ja ich inaczej wydrukuje , zeskanuje i wam pokaze tylko roche to potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.04.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 wejscie mam od wschodu , wiec chyba jakis masakryczny deszcz nie bedzie sie lal , co? pokombinuje z tym paintem zara bede generalnie od wschodu raczej nie zacina, pozostaje kwestia odległości daszku od chałpy. W razie czego zawsze możesz zabudować jak się nie sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 lipa ale jak nie tak , to jeszcze inaczej mozna ....pp wysle ci na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 pp ja nie mam twoje adresu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.04.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 pp ja nie mam twoje adresu ? a mój masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts