frosch 16.04.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 pp i jak ci sie podoba ? Mi się podoba bardzo - widziałam rzuty pietra i parteru, tylko to mogę uruchomić na biurowym komputerze. Lubię takie domki bedziesz sie u mnie czula jak u siebie I będę w dresach po Twoim domu chodzić. I w takich ogromniastych papuciach jasne i w walkach na glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Mamy plantację maryśki za skarpą No będzie spotkanie nad stawem....odlotowe, ze się tak wyrażę nie moge sie doczekac moze sie plywac naucze Postaramy się o to Będziemy uczyć Ciebie i juzka za jednym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 pp ale daje.... aż mi oczy na wierch wyszli taraz wiesz dlaczego zaby maja takie oczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 pp ale daje.... aż mi oczy na wierch wyszli W końcu ma ona działanie psychotropowe, jak również uspokajające i przeciwbólowe; pobudza apetyt, dodatkowo działa rozkurczowo na mięśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 pp ale daje.... aż mi oczy na wierch wyszli taraz wiesz dlaczego zaby maja takie oczy ? Bo piją za duzo kawy w Coffee shop'ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.04.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 pp i jak ci sie podoba ? Mi się podoba bardzo - widziałam rzuty pietra i parteru, tylko to mogę uruchomić na biurowym komputerze. Lubię takie domki bedziesz sie u mnie czula jak u siebie I będę w dresach po Twoim domu chodzić. I w takich ogromniastych papuciach jasne i w walkach na glowie Ale macie fajowoooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 pp i jak ci sie podoba ? Mi się podoba bardzo - widziałam rzuty pietra i parteru, tylko to mogę uruchomić na biurowym komputerze. Lubię takie domki bedziesz sie u mnie czula jak u siebie I będę w dresach po Twoim domu chodzić. I w takich ogromniastych papuciach jasne i w walkach na glowie Nieeee, w wałkach nie, mam krótkie włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 pp i jak ci sie podoba ? Mi się podoba bardzo - widziałam rzuty pietra i parteru, tylko to mogę uruchomić na biurowym komputerze. Lubię takie domki bedziesz sie u mnie czula jak u siebie I będę w dresach po Twoim domu chodzić. I w takich ogromniastych papuciach jasne i w walkach na glowie Ale macie fajowoooooo Cześć beti To po tych ziółkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 dobra , najaralam sie i lece dalej-:? narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 pp i jak ci sie podoba ? Mi się podoba bardzo - widziałam rzuty pietra i parteru, tylko to mogę uruchomić na biurowym komputerze. Lubię takie domki bedziesz sie u mnie czula jak u siebie I będę w dresach po Twoim domu chodzić. I w takich ogromniastych papuciach jasne i w walkach na glowie Ale macie fajowoooooo Cześć beti To po tych ziółkach a mi oczy wyleźli ale dalej mam doła....musze chyba jakieś piwko otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Czemu masz doła Miko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 dobra , najaralam sie i lece dalej-:? narka Ale przyleć do nas jeszcze Ja też chwilę posiedzę i idę robić żarcie moim psiakom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.04.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 pp i jak ci sie podoba ? Mi się podoba bardzo - widziałam rzuty pietra i parteru, tylko to mogę uruchomić na biurowym komputerze. Lubię takie domki bedziesz sie u mnie czula jak u siebie I będę w dresach po Twoim domu chodzić. I w takich ogromniastych papuciach jasne i w walkach na glowie Ale macie fajowoooooo Cześć beti To po tych ziółkach Mówisz? Może ja tez bym kiedyś te ziółko spróbowała? Jakoś zacofana jestem w te klocki Kiedy planujecie następny seans z Marią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 16.04.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam wszystkich pp jak tam Juzio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.04.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam wszystkich pp jak tam Juzio? Czeeee Zyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Mówisz? Może ja tez bym kiedyś te ziółko spróbowała? Jakoś zacofana jestem w te klocki Kiedy planujecie następny seans z Marią? Dzis wieczorem. Weźmiemy bongosy i będziemy czytać książki Marii Konopnickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam wszystkich pp jak tam Juzio? Cześć zyciu Dziś dobrze, moze wczoraj miał zły humor. Dziś się wyleżałam na słoneczku nad stawem, małe się porozpychało, poskakało i jest spokój Później jeszcze jeden taki seans mu zafunduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Czemu masz doła Miko??? e tam.... z budową związane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Czemu masz doła Miko??? e tam.... z budową związane.... No pisz, co się dzieje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Czemu masz doła Miko??? e tam.... z budową związane.... No pisz, co się dzieje?? energia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts