beti555 16.04.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Czemu masz doła Miko??? e tam.... z budową związane.... Co się stało na tej budowie? Mamy zrobić tam porządek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Czemu masz doła Miko??? e tam.... z budową związane.... No pisz, co się dzieje?? energia.... Ze z energetyką nie tak? Kochana, nie tylko Ciebie ta instytucja dołuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.04.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Mówisz? Może ja tez bym kiedyś te ziółko spróbowała? Jakoś zacofana jestem w te klocki Kiedy planujecie następny seans z Marią? Dzis wieczorem. Weźmiemy bongosy i będziemy czytać książki Marii Konopnickiej Może wpadnę na to czytanko? Ja uwieeeeelbiam czytać Tylko co to są bongosy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 16.04.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 beti cześć jak dobrze wśród znajomych już wczoraj zaglądałam a teraz wpadłam na chwilkę do domciu i od razu do Was zaglądam co słychać pp jak masz okazje to jak najwięcej na świeżym powietrzu przebywaj może dzidzia się uspokoi i nie będzie się tak bardzo rozpychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Cześć dziewczyny Byłam w urzędzie, grzecznie do pań mówię, że cóś długo czekam, a panie na to : no jak długo, jak od zeszłego czwartku No, ku..a mać Okazało się, że nasz ukochany architekt, któremu zapłaciliśmy za to, żeby się wszystkim zajął "dał ciała" czyli łun zapomnioł i dopiero po naszym telefonie z zeszłego tygodnia zaniósł gdzie trzeba......... no rence opdajaom no na niego to chyba armatę przygotuję, a nie odłamkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Mówisz? Może ja tez bym kiedyś te ziółko spróbowała? Jakoś zacofana jestem w te klocki Kiedy planujecie następny seans z Marią? Dzis wieczorem. Weźmiemy bongosy i będziemy czytać książki Marii Konopnickiej Może wpadnę na to czytanko? Ja uwieeeeelbiam czytać Tylko co to są bongosy? Bębenki. Będziemy sobie czas umilać http://www.latinpercussion.com/Product_Showcase/Bongos/images/LP-Galaxy-Bongos.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Czemu masz doła Miko??? e tam.... z budową związane.... No pisz, co się dzieje?? energia.... Ze z energetyką nie tak? Kochana, nie tylko Ciebie ta instytucja dołuje bombe im wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.04.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.04.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Cześć dziewczyny Byłam w urzędzie, grzecznie do pań mówię, że cóś długo czekam, a panie na to : no jak długo, jak od zeszłego czwartku No, ku..a mać Okazało się, że nasz ukochany architekt, któremu zapłaciliśmy za to, żeby się wszystkim zajął "dał ciała" czyli łun zapomnioł i dopiero po naszym telefonie z zeszłego tygodnia zaniósł gdzie trzeba......... no rence opdajaom no na niego to chyba armatę przygotuję, a nie odłamkowy walimy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 a ten dół MIKOPIKOto z jakiego powodu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 beti cześć jak dobrze wśród znajomych już wczoraj zaglądałam a teraz wpadłam na chwilkę do domciu i od razu do Was zaglądam co słychać pp jak masz okazje to jak najwięcej na świeżym powietrzu przebywaj może dzidzia się uspokoi i nie będzie się tak bardzo rozpychać Jak tylko się ciepło zrobiło, to jestem od rana do wieczora na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.04.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 e tam.... szkoda słów..preśpie się i mi się poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Gratki Mikopiko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Cześć dziewczyny Byłam w urzędzie, grzecznie do pań mówię, że cóś długo czekam, a panie na to : no jak długo, jak od zeszłego czwartku No, ku..a mać Okazało się, że nasz ukochany architekt, któremu zapłaciliśmy za to, żeby się wszystkim zajął "dał ciała" czyli łun zapomnioł i dopiero po naszym telefonie z zeszłego tygodnia zaniósł gdzie trzeba......... no rence opdajaom no na niego to chyba armatę przygotuję, a nie odłamkowy walimy razem Miko, to gacie wojskowe ubierz http://www.alejahandlowa.pl/obr/koszulki/110959_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.04.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Cześć dziewczyny Byłam w urzędzie, grzecznie do pań mówię, że cóś długo czekam, a panie na to : no jak długo, jak od zeszłego czwartku No, ku..a mać Okazało się, że nasz ukochany architekt, któremu zapłaciliśmy za to, żeby się wszystkim zajął "dał ciała" czyli łun zapomnioł i dopiero po naszym telefonie z zeszłego tygodnia zaniósł gdzie trzeba......... no rence opdajaom no na niego to chyba armatę przygotuję, a nie odłamkowy Współczuje, miałam podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.04.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 mikopiko, gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts