kaśka maciej 16.04.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ale na szczęście te panie w urzędzie widziały śmierć zapisaną w moich oczach dla mojego archi i powiedziały, żebym zadzwoniła w piątek, bo widziały datę wypisania wniosku. Oczywiscie ten........ pi pi zawalił jeszcze jedną sprawę, nie dołączył planu zagospodarowania terenu i znów musze czekać na ten papir. A tak wodociągi i prondownia mogłaby już działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Cześć dziewczyny Byłam w urzędzie, grzecznie do pań mówię, że cóś długo czekam, a panie na to : no jak długo, jak od zeszłego czwartku No, ku..a mać Okazało się, że nasz ukochany architekt, któremu zapłaciliśmy za to, żeby się wszystkim zajął "dał ciała" czyli łun zapomnioł i dopiero po naszym telefonie z zeszłego tygodnia zaniósł gdzie trzeba......... no rence opdajaom no na niego to chyba armatę przygotuję, a nie odłamkowy Współczuje, miałam podobnie wiecie, co?? szlag mnie trafia!! w końcu to jest jakaś umowa, terminy obowiązują!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 310 2. inż. Mamoń - 282 3. SławekD-żonka - 197 4. verunia - 159 5. Joanna i Janusz - 142 6. Olkalybowa - 138 7. kze - 134 8. Whisper - 119 9. fizyk - 99 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 84 13. froszka - 75 14. Ania Wiśniewska - 71 15. teska - 66 16. jea - 60 17. Sonika - 53 18. badi - 52 19. andre59 - 47 20. monka - 44 21. andrzejka - 43 22.Mikopiko-41 23. Aga J.G, , pp - 40 24. ew-ka - 39 25. Moniś - 36 26. facio - 35 27. zaba_gonia - 34 28. markus_gdynia - 29 29. Jezier - 28 30. Witos , Nefer - 27 31. marcel2000 - 23 32. Funia, Trini , Maxtorka- 20 33. tola - 19 34. gaweł - 17 35. Sylvia1 , beti555 - 16 36. Agniesia - 14 37. joola , Karolkal - 13 38. Jane , Wojty, prymasek , mundzia , jamles, kaśkamaciej - 10 39. kasia64 , duende , ania - 9 40. stukpuk , marjucha , wartownik - 8 41. kolia , Zielonooka - 7 42. Januszz , tabaluga1 , dompodsosnami - 6 43. lafcadio , edzia , Paty , ave! , ewuś - 5 44. Pawson, monikach- 4 45. damiangajda , Jacek69 , Daria , Agacka , DARIO2 46. Baba_budowniczy , Gryfpc, iwozelka , CAEN - 2 47. xrrr82 , Dagi , Gość , Jolka , modulor , Olka , Molly, A-g-n-e-s , Osowa , jolana , Mychalina , Maluszek , Sloneczko , ArtiW , Beatka i Paweł , S_a_r_a_21 , kuleczka , jabko -1 stronke strzeliłjajcek, wiosna przyszła...czas na porządki...zaczęły się zioła...i palenie traw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 16.04.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Zaraz muszę wracać z powrotem na budowe a jeszcze myszke moją z przedszkola muszę odebrać .Miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.04.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Zaraz muszę wracać z powrotem na budowe a jeszcze myszke moją z przedszkola muszę odebrać .Miłego popołudnia Tobie również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.04.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Cześć dziewczyny Byłam w urzędzie, grzecznie do pań mówię, że cóś długo czekam, a panie na to : no jak długo, jak od zeszłego czwartku No, ku..a mać Okazało się, że nasz ukochany architekt, któremu zapłaciliśmy za to, żeby się wszystkim zajął "dał ciała" czyli łun zapomnioł i dopiero po naszym telefonie z zeszłego tygodnia zaniósł gdzie trzeba......... no rence opdajaom no na niego to chyba armatę przygotuję, a nie odłamkowy to po co mu z gory zapłaciliście? Teraz byscie moglo mu potrącic z wynagrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Cześć dziewczyny Byłam w urzędzie, grzecznie do pań mówię, że cóś długo czekam, a panie na to : no jak długo, jak od zeszłego czwartku No, ku..a mać Okazało się, że nasz ukochany architekt, któremu zapłaciliśmy za to, żeby się wszystkim zajął "dał ciała" czyli łun zapomnioł i dopiero po naszym telefonie z zeszłego tygodnia zaniósł gdzie trzeba......... no rence opdajaom no na niego to chyba armatę przygotuję, a nie odłamkowy to po co mu z gory zapłaciliście? Teraz byscie moglo mu potrącic z wynagrodzenia zapłaciliśmy jak przyniósł nam do domu projekt (z 3 miesięcznym poślizgiem, za co miał potrącone) przyszedł ze wszystkimi papierami z urzędu, wypisaliśmy i miał iść zanieść!!!!!! do głowy by nie przyszło, że skubany nie zaniesie od razu tylko po dwóch miesiącach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 dzięki za gatki terźniejsze i ....przyszłe ide teraz po młodego do przedszkola a potem na plac zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Cześć dziewczyny Byłam w urzędzie, grzecznie do pań mówię, że cóś długo czekam, a panie na to : no jak długo, jak od zeszłego czwartku No, ku..a mać Okazało się, że nasz ukochany architekt, któremu zapłaciliśmy za to, żeby się wszystkim zajął "dał ciała" czyli łun zapomnioł i dopiero po naszym telefonie z zeszłego tygodnia zaniósł gdzie trzeba......... no rence opdajaom no na niego to chyba armatę przygotuję, a nie odłamkowy to po co mu z gory zapłaciliście? Teraz byscie moglo mu potrącic z wynagrodzenia zapłaciliśmy jak przyniósł nam do domu projekt (z 3 miesięcznym poślizgiem, za co miał potrącone) przyszedł ze wszystkimi papierami z urzędu, wypisaliśmy i miał iść zanieść!!!!!! do głowy by nie przyszło, że skubany nie zaniesie od razu tylko po dwóch miesiącach Kasiu a dlaczego tego sami nie zrobiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Dzień dobry i pozdrowienia dla wszystkich! Jest tu kto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ha, pewnie wszyscy na słoneczku siedzą... No to ja też chyba pójdę na słoneczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 czesc Anetka miko , wyluzuj na pocieszenie masz gacie http://www.imagepoint.biz/images/0401/401476_m.jpg kurdebele , jak mi sie pracowac nie chce w domu jestem w miare zdrowa ale w pracy wszystko mnie boli , a z nosa leci jak z parszywego kranu i charlam jak gruzlik jak mnie zlapalo zaraz po swietach tak trzyma do dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 16.04.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ha, pewnie wszyscy na słoneczku siedzą... No to ja też chyba pójdę na słoneczko. Dzień dobry!!! Właśnie wróciłam...ale grzeje...bomba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 16.04.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 mikopiko od mnie dla cie ... http://www.garderoba.pl/zdjecia/duze/2111.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 16.04.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 kurdebele , jak mi sie pracowac nie chce w domu jestem w miare zdrowa ale w pracy wszystko mnie boli , a z nosa leci jak z parszywego kranu i charlam jak gruzlik jak mnie zlapalo zaraz po swietach tak trzyma do dzisiaj Cześć Frosia! Może Ty masz alergię na cóś lub kogóś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 No cześć, dziewczynki! Fosiu, nie ma lepszej kuracji na takie rzeczy, jak przeleżeć kamieniem w łóżku co najmniej 3 dni. I brać leki p/grypowe, z czosnkiem na czele. Ty lepiej połóż się do łóżeczka i stamtąd klikaj z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 16.04.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 No cześć, dziewczynki! Fosiu, nie ma lepszej kuracji na takie rzeczy, jak przeleżeć kamieniem w łóżku co najmniej 3 dni. I brać leki p/grypowe, z czosnkiem na czele. Ty lepiej połóż się do łóżeczka i stamtąd klikaj z nami. Jak do łóżka to z kimś...może być kawa ...od razu poczujesz się lepiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 nie umie lezec i nic nie robic w lozku alergii nigdy na nic i na nikogo nie mialam (no , moze raz 19lat temu na ampicyline , sr...lam dalej niz widzialam , a bylam w 7 miechu ciazy czosnek zre w takich ilosciach , ze wkrotce cebulka mi z uszu wyrosnie no i ludzi musze unikac lece bede zas kasia , jak wykonczymy twojego arch pojdziemy na mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 No cześć, dziewczynki! Fosiu, nie ma lepszej kuracji na takie rzeczy, jak przeleżeć kamieniem w łóżku co najmniej 3 dni. I brać leki p/grypowe, z czosnkiem na czele. Ty lepiej połóż się do łóżeczka i stamtąd klikaj z nami. Jak do łóżka to z kimś...może być kawa ...od razu poczujesz się lepiej ... nawet kawa mnie wczoraj nie uzdrowil ( choc nie powiem dobrze sie przy nim czulam ) moglam z nim na 3 dni do lozka isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 No to ja widzę,że mam jakieś zaległości. Kto to jest kawa, hę? Przyznawać mi się tutaj zaraz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts