DPS 16.04.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 No, to nareszcie robi się tutaj jakiś ruch w interesie... Verunia, kłopot z wykonawcą to rzeczywiście kłopot, ale trzeba wierzyć, że coś się zrobi w tym względzie, bo inaczej całkiem Ci skrzydełka opadną, a tego ABSOLUTNIE nie chcemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Cześć dziołchy Oooo, verunia w kwiatku ze co mowilas verunia ? cos ty !!! serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Cześć dziołchy Oooo, verunia w kwiatku Chyba pojde się wkleić w gebach , skoro robie takie wrażenie chyba niedoslysze starucha (a moze tylko brudas ) idz idz czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.04.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Cześć dziołchy Oooo, verunia w kwiatku Chyba pojde się wkleić w gebach , skoro robie takie wrażenie chyba niedoslysze starucha (a moze tylko brudas ) idz idz czekamy Może i starucha z ciebie, ale za to całkiem laskowata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Cześć dziołchy Oooo, verunia w kwiatku Chyba pojde się wkleić w gebach , skoro robie takie wrażenie chyba niedoslysze starucha (a moze tylko brudas ) idz idz czekamy Może i starucha z ciebie, ale za to całkiem laskowata mila jestes i tez laskowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Dobra, ja muszę lecieć,śwagier wrócił i muszę spylać z kompa. Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 narka dps-ka ja tez spylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.04.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 uciekłam z ogrodka bo za gorąco, nie da się usiedzieć Dzisiaj rozpoczęłam sezon koszenia trawy. Ufff, ale się zmęczyłam. i usiadłaś sobie na pręcikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.04.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 uciekłam z ogrodka bo za gorąco, nie da się usiedzieć Dzisiaj rozpoczęłam sezon koszenia trawy. Ufff, ale się zmęczyłam. i usiadłaś sobie na pręcikach Kurde, co ja narobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.04.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.04.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.04.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.04.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 310 2. inż. Mamoń - 282 3. SławekD-żonka - 197 4. verunia - 160 5. Joanna i Janusz - 142 6. Olkalybowa - 138 7. kze - 134 8. Whisper - 119 9. fizyk - 99 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 84 13. froszka - 75 14. Ania Wiśniewska - 71 15. teska - 66 16. jea - 60 17. Sonika - 53 18. badi - 52 19. andre59 - 47 20. monka - 44 21. andrzejka - 43 22.Mikopiko-41 23. Aga J.G, , pp - 40 24. ew-ka - 39 25. Moniś - 36 26. facio - 35 27. zaba_gonia - 34 28. markus_gdynia - 29 29. Jezier - 28 30. Witos , Nefer - 27 31. marcel2000 - 23 32. Funia, Trini , Maxtorka- 20 33. tola - 19 34. gaweł - 17 35. Sylvia1 , beti555 - 16 36. Agniesia - 14 37. joola , Karolkal - 13 38. Jane , Wojty, prymasek , mundzia , jamles, kaśkamaciej - 10 39. kasia64 , duende , ania - 9 40. stukpuk , marjucha , wartownik - 8 41. kolia , Zielonooka - 7 42. Januszz , tabaluga1 , dompodsosnami - 6 43. lafcadio , edzia , Paty , ave! , ewuś - 5 44. Pawson, monikach- 4 45. damiangajda , Jacek69 , Daria , Agacka , DARIO2 46. Baba_budowniczy , Gryfpc, iwozelka , CAEN - 2 47. xrrr82 , Dagi , Gość , Jolka , modulor , Olka , Molly, A-g-n-e-s , Osowa , jolana , Mychalina , Maluszek , Sloneczko , ArtiW , Beatka i Paweł , S_a_r_a_21 , kuleczka , jabko -1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.04.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 gratki zamiast gatek http://kwiaty.interia.pl/img/pic/1/5/4/2/5421_52145421_657.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.04.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witaski wieczorne Ja po pracy odrazu na działkę pojechałam. Umówiłam się z kierownikiem budowy No mówię Wam, jaki mi sie fajowy kierownik trafił Nie dość, że przystoiny i bardzo miły, kompetentny i "ze znajomościami" to jeszcze... umawia się ze mną chętnie Jedno spotkanie z konkretnym człowiekiem zaowocowało następującymi działaniami: - umówiony facet do więźby - umówiona firma do oczyszczalni - umówiony hydraulik A to jeszcze nie koniec bo pan jest skarbnicą kontaktów W dodatku sprawdzonych i godnych polecenia. Kierownika polecili mi znajomi. U nich prowadził kilka budów. Dobry początek, co mnie cieszy bo poniedziałek nie zapowiadał sie dobrze. Zaczęło się od... pomyłki w pozwoleniu na budowę Dostałam pozwolenie na budowę na działce sąsiada Ale już mam postanowienie prostujące Ale dzień....!!! Muszę ochłonąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.04.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witaski wieczorne Ja po pracy odrazu na działkę pojechałam. Umówiłam się z kierownikiem budowy No mówię Wam, jaki mi sie fajowy kierownik trafił Nie dość, że przystoiny i bardzo miły, kompetentny i "ze znajomościami" to jeszcze... umawia się ze mną chętnie Jedno spotkanie z konkretnym człowiekiem zaowocowało następującymi działaniami: - umówiony facet do więźby - umówiona firma do oczyszczalni - umówiony hydraulik A to jeszcze nie koniec bo pan jest skarbnicą kontaktów W dodatku sprawdzonych i godnych polecenia. Kierownika polecili mi znajomi. U nich prowadził kilka budów. Dobry początek, co mnie cieszy bo poniedziałek nie zapowiadał sie dobrze. Zaczęło się od... pomyłki w pozwoleniu na budowę Dostałam pozwolenie na budowę na działce sąsiada Ale już mam postanowienie prostujące Ale dzień....!!! Muszę ochłonąć! to cus trzeba zapic...coby dalej było tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witaski wieczorne Ja po pracy odrazu na działkę pojechałam. Umówiłam się z kierownikiem budowy No mówię Wam, jaki mi sie fajowy kierownik trafił Nie dość, że przystoiny i bardzo miły, kompetentny i "ze znajomościami" to jeszcze... umawia się ze mną chętnie Jedno spotkanie z konkretnym człowiekiem zaowocowało następującymi działaniami: - umówiony facet do więźby - umówiona firma do oczyszczalni - umówiony hydraulik A to jeszcze nie koniec bo pan jest skarbnicą kontaktów W dodatku sprawdzonych i godnych polecenia. Kierownika polecili mi znajomi. U nich prowadził kilka budów. Dobry początek, co mnie cieszy bo poniedziałek nie zapowiadał sie dobrze. Zaczęło się od... pomyłki w pozwoleniu na budowę Dostałam pozwolenie na budowę na działce sąsiada Ale już mam postanowienie prostujące Ale dzień....!!! Muszę ochłonąć! No no..... Super mayland, gratulacje - i pozwolenia, i kierownika, i więźby, i oczyszczalni, i hydraulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.04.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Skoro tak mówisz to na tę okoliczność walne redsika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Gratki verunia! http://www.intymna.bptnet.pl/a/luizrozkx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Cześć dziewczyny Byłam w urzędzie, grzecznie do pań mówię, że cóś długo czekam, a panie na to : no jak długo, jak od zeszłego czwartku No, ku..a mać Okazało się, że nasz ukochany architekt, któremu zapłaciliśmy za to, żeby się wszystkim zajął "dał ciała" czyli łun zapomnioł i dopiero po naszym telefonie z zeszłego tygodnia zaniósł gdzie trzeba......... no rence opdajaom no na niego to chyba armatę przygotuję, a nie odłamkowy to po co mu z gory zapłaciliście? Teraz byscie moglo mu potrącic z wynagrodzenia zapłaciliśmy jak przyniósł nam do domu projekt (z 3 miesięcznym poślizgiem, za co miał potrącone) przyszedł ze wszystkimi papierami z urzędu, wypisaliśmy i miał iść zanieść!!!!!! do głowy by nie przyszło, że skubany nie zaniesie od razu tylko po dwóch miesiącach Kasiu a dlaczego tego sami nie zrobiliście? bo obiecał, że on to załatwi szybciej cóż za naiwność trzeba płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts