Teska 16.04.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Skoro tak mówisz to na tę okoliczność walne redsika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Wiecie co....... Chce mi sie lodów. I coli z lodem, przeraźliwie zimnej. I nikt nie chce iść do sklepu i mi kupić A mnie bolą nogi.... Ale jak zaraz sama pójdę po te dwie rzeczy, to od razu znajdą sie gęby chętne na te lody i na colę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.04.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Nie macie nic z miseczką DD lub E? Może być i różowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Verunia, niezły ten nowy avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.04.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Wiecie co....... Chce mi sie lodów. I coli z lodem, przeraźliwie zimnej. I nikt nie chce iść do sklepu i mi kupić A mnie bolą nogi.... Ale jak zaraz sama pójdę po te dwie rzeczy, to od razu znajdą sie gęby chętne na te lody i na colę ech...poszłabym ci kupic...ale mysle ze zanim bym przyszła to juz bys miała ochote na sledzika np:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Nie macie nic z miseczką DD lub E? Może być i różowe Mamy. Tylko ustrzel stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Nie macie nic z miseczką DD lub E? Może być i różowe o matko takie wielkie, fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.04.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Skoro tak mówisz to na tę okoliczność walne redsika a co my z tego będziemy mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Wiecie co....... Chce mi sie lodów. I coli z lodem, przeraźliwie zimnej. I nikt nie chce iść do sklepu i mi kupić A mnie bolą nogi.... Ale jak zaraz sama pójdę po te dwie rzeczy, to od razu znajdą sie gęby chętne na te lody i na colę ech...poszłabym ci kupic...ale mysle ze zanim bym przyszła to juz bys miała ochote na sledzika np:) A właśnie nie, Teska Ja mam nieustającą ochotę na lody A wiesz, ze na śledzie ani razu smaka nie miałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.04.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 http://kuchnia.gazeta.pl/im/4/3481/z3481614A.jpg Lody dla pp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 http://kuchnia.gazeta.pl/im/4/3481/z3481614A.jpg Lody dla pp O matko, mayland. Zmobilizowałaś mnie, zebym się ruszyła do tego sklepu - bo zaraz nie wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.04.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Wiecie co....... Chce mi sie lodów. I coli z lodem, przeraźliwie zimnej. I nikt nie chce iść do sklepu i mi kupić A mnie bolą nogi.... Ale jak zaraz sama pójdę po te dwie rzeczy, to od razu znajdą sie gęby chętne na te lody i na colę ech...poszłabym ci kupic...ale mysle ze zanim bym przyszła to juz bys miała ochote na sledzika np:) A właśnie nie, Teska Ja mam nieustającą ochotę na lody A wiesz, ze na śledzie ani razu smaka nie miałam? to chodz do mnie mam lody czekoladowe i waniliowe....cole tez mam i lód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.04.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 http://kuchnia.gazeta.pl/im/4/3481/z3481614A.jpg Lody dla pp O matko, mayland. Zmobilizowałaś mnie, zebym się ruszyła do tego sklepu - bo zaraz nie wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 verka , gatki i zeberka na obiad http://www.imagepoint.biz/images/0662/662265_m.jpg mayland i dla ciebie gratulacje z okazji zalatwienia ...kierownika (no ja mu sie nie dziwie jak ty takich miseczek potrzebujesz ) sorry nie znalazlam rozowych http://www.afmyapi.com/urunresim/vitrifiye/klozet.jpg http://www.afmyapi.com/urunresim/vitrifiye/klozet.jpg dziewczyny buziaki spylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Wiecie co....... Chce mi sie lodów. I coli z lodem, przeraźliwie zimnej. I nikt nie chce iść do sklepu i mi kupić A mnie bolą nogi.... Ale jak zaraz sama pójdę po te dwie rzeczy, to od razu znajdą sie gęby chętne na te lody i na colę ech...poszłabym ci kupic...ale mysle ze zanim bym przyszła to juz bys miała ochote na sledzika np:) A właśnie nie, Teska Ja mam nieustającą ochotę na lody A wiesz, ze na śledzie ani razu smaka nie miałam? to chodz do mnie mam lody czekoladowe i waniliowe....cole tez mam i lód Już wróciłam ze sklepu BIEGIEM i mam przed sobą furę lodów oraz litr coli z lodem I wiem, ze mnie to uratuje Teska, jak to zjem i wypiję, to zaraz przyjdę do Ciebie na wanilię i czekoladę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Idę zobaczę co na czacie słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.04.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Froschka topre, topre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Co tu za pustki?? M jak miłość oglądacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Co tu za pustki?? M jak miłość oglądacie? nie oglądam, gadam z tobą na czacie, przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 co tu za pustki?? m jak miłość oglądacie? nie oglądam, gadam z tobą na czacie, przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts