marjucha 17.04.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 marjucha , czemu sie w okularach opalałeś ? A w ogole czemu sie opalałeś , to niezdrowe jest A ja chciałam pisać, że od starej ścierą od mąki oberwał Ja nie mam starej Ania młoda jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 17.04.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 marjucha , czemu sie w okularach opalałeś ? A w ogole czemu sie opalałeś , to niezdrowe jest A ja chciałam pisać, że od starej ścierą od mąki oberwał Ja nie mam starej Ania młoda jest i już ścierą od mąki wali??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.04.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Kasiu gratki w biegu i kolorze tryndy http://www.sklep.ewex-bielizna.com.pl/foto_sred/FS1_43.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.04.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 marjucha , czemu sie w okularach opalałeś ? A w ogole czemu sie opalałeś , to niezdrowe jest A ja chciałam pisać, że od starej ścierą od mąki oberwał Ja nie mam starej Ania młoda jest i już ścierą od mąki wali??? No tak jak rasowa kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.04.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 marjucha , czemu sie w okularach opalałeś ? A w ogole czemu sie opalałeś , to niezdrowe jest A ja chciałam pisać, że od starej ścierą od mąki oberwał Ja nie mam starej Ania młoda jest Czyżby podczytywała forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.04.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Kasiu gratki w biegu i kolorze tryndy http://www.sklep.ewex-bielizna.com.pl/foto_sred/FS1_43.jpg Dzięki jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.04.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 marjucha , czemu sie w okularach opalałeś ? A w ogole czemu sie opalałeś , to niezdrowe jest A ja chciałam pisać, że od starej ścierą od mąki oberwał Ja nie mam starej Ania młoda jest Czyżby podczytywała forum? Ma zakaz, bo to wymaga silnej psychiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 17.04.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 tak, tu się zgadzam z Tobą... potrzeba silnej psychiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.04.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ma zakaz, bo to wymaga silnej psychiki Chyba silnej woli by się nie uzależnić od RW szczególnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.04.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ma zakaz, bo to wymaga silnej psychiki Chyba silnej woli by się nie uzależnić od RW szczególnie O właśnie. O to mnie chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 17.04.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ma zakaz, bo to wymaga silnej psychiki Chyba silnej woli by się nie uzależnić od RW szczególnie hmmm... ja mam tak silną wole, że robi ze mna co chce .... wiec nie wiem czy to dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 17.04.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ma zakaz, bo to wymaga silnej psychiki Chyba silnej woli by się nie uzależnić od RW szczególnie Oj potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.04.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ma zakaz, bo to wymaga silnej psychiki Chyba silnej woli by się nie uzależnić od RW szczególnie hmmm... ja mam tak silną wole, że robi ze mna co chce .... wiec nie wiem czy to dobre Ale kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 17.04.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ma zakaz, bo to wymaga silnej psychiki Chyba silnej woli by się nie uzależnić od RW szczególnie hmmm... ja mam tak silną wole, że robi ze mna co chce .... wiec nie wiem czy to dobre Ale kto no moja silna wola... silniejsza ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.04.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ma zakaz, bo to wymaga silnej psychiki Chyba silnej woli by się nie uzależnić od RW szczególnie hmmm... ja mam tak silną wole, że robi ze mna co chce .... wiec nie wiem czy to dobre Ale kto Ona - ta wola... ta silna wola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.04.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 ja tam wole nie mieć woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.04.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Zobaczcie, jak moja biedronka z suwaczka jest juz bliziutko kwiatka! no.....już...za chwileczkę...się rozdwoisz Ciekawe czy będą one dwie czy moze będzie ich dwoje ? ja stawiam ze one dwie Czemu mundzia one obstawiasz? Tata mój robi zakłady w rodzinie i wśród znajomych. Na razie jest pół na pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.04.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Marjucha, jaki masz avatarek fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.04.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Dwie czy dwoje, ważne żeby zdrowie było a objad, to jakiś jest dzisiaj, bo zgłodniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.04.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 nie ma froschki zupy ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts