frosch 18.04.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 nie wykrecaj sie moim kosztem stronki pykasz wielkimi lyteramy to juz wyzywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.04.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Ty mi tu Froscha kitu nie wciskaj. A avatar zmienię, ale później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Ty mi tu Froscha kitu nie wciskaj. A avatar zmienię, ale później. przykro mi , ale potrafie kitwac jeszcze pare rzecz potrafie a najpozniej do kiedy? marjucha , twoja daszek mi sie podoba P.S. jak nie odmiauczysz tego Ropucha wyzwie cie od ......Misiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.04.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Ty mi tu Froscha kitu nie wciskaj. A avatar zmienię, ale później. przykro mi , ale potrafie kitwac jeszcze pare rzecz potrafie a najpozniej do kiedy? marjucha , twoja daszek mi sie podoba P.S. jak nie odmiauczysz tego Ropucha wyzwie cie od ......Misiaka Moja daszek A może to wkleję. Wyszedłem całkiem całkiem http://images20.fotosik.pl/238/63691d09dc4c577bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 czepialski super fotka wklej sie w gebach fantastico !!!!!!!! i znow jestem zaswirgolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 18.04.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Dzień dobry! Jest tu ktoś ???? ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 18.04.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 ale tłok przy końcu stronki gratki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 18.04.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Ja jestem Dzięki monikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 witaj monia ja tez jestem , ale z doskoku , bo obiad gotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 18.04.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Czekałam, czekałam i ....se poszłam ... Frosia co dobrego pichcisz?? Może się załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Czekałam, czekałam i ....se poszłam ... Frosia co dobrego pichcisz?? Może się załapię robie zupe z oberiby na drugie danie .....kolacyjne .....pstragi w ziolach z piekarnika z ziemnaiakami i salata ( choc mialam zamowienie na mizerie ) dziwny zestaw ale dopasowuje sie do wymagan Froscha ( ma podobny sposob laczenia dziwnych skladnikow do jea ) zapraszam po 21 -ej , postawie jeszcze piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.04.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Wstawać śpiochy Jabko, spać nie mozesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 18.04.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 No nie mogę Im wcześniej ide do pracy tym wcześniej wychodz na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.04.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Ale tłok przy końcu stronki Za to piękne streszczenie dostajesz ode mnie piekne gatki http://www.intymna.bptnet.pl/a/lorenax.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 18.04.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Czekałam, czekałam i ....se poszłam ... Frosia co dobrego pichcisz?? Może się załapię robie zupe z oberiby na drugie danie .....kolacyjne .....pstragi w ziolach z piekarnika z ziemnaiakami i salata ( choc mialam zamowienie na mizerie ) dziwny zestaw ale dopasowuje sie do wymagan Froscha ( ma podobny sposob laczenia dziwnych skladnikow do jea ) zapraszam po 21 -ej , postawie jeszcze piwo Co do zupy to nie jestem pewna ...ale na resztę się piszę , a jeśli już po 21, to głównie na to piwko , bo kolacji o tej porze raczej nie jadam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.04.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 No nie mogę Im wcześniej ide do pracy tym wcześniej wychodz na budowe Ja tam zasnęłam oczarowana Bradem Pittem I wstać mi sie rano nie chciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.04.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Czekałam, czekałam i ....se poszłam ... Frosia co dobrego pichcisz?? Może się załapię robie zupe z oberiby na drugie danie .....kolacyjne .....pstragi w ziolach z piekarnika z ziemnaiakami i salata ( choc mialam zamowienie na mizerie ) dziwny zestaw ale dopasowuje sie do wymagan Froscha ( ma podobny sposob laczenia dziwnych skladnikow do jea ) zapraszam po 21 -ej , postawie jeszcze piwo Co do zupy to nie jestem pewna ...ale na resztę się piszę , a jeśli już po 21, to głównie na to piwko , bo kolacji o tej porze raczej nie jadam ... Cześć monikach! Froszka, poproszę przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 18.04.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Czekałam, czekałam i ....se poszłam ... Frosia co dobrego pichcisz?? Może się załapię robie zupe z oberiby na drugie danie .....kolacyjne .....pstragi w ziolach z piekarnika z ziemnaiakami i salata ( choc mialam zamowienie na mizerie ) dziwny zestaw ale dopasowuje sie do wymagan Froscha ( ma podobny sposob laczenia dziwnych skladnikow do jea ) zapraszam po 21 -ej , postawie jeszcze piwo Co do zupy to nie jestem pewna ...ale na resztę się piszę , a jeśli już po 21, to głównie na to piwko , bo kolacji o tej porze raczej nie jadam ... Cześć monikach! Froszka, poproszę przepis Cześć pp sypiasz jeszcze...dzidzia pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 zupa z oberiby wedlug mojego przepisu : skladniki : 2-3 oberiby z liscmi kawalek miesa , najlepiej z koscia marchewka pietruszka kawalek selera kawalek pora sol pieprz listek bobkowy ziele anielskie kartofle woda maggi slodka smietana ( jak mi sie cos jeszcze przypomni to dopisze ) wyciagamy garnek z szafki , nalewamy do polowy wody , wlaczyamy kuchenke , nastawiamy garnek z woda , kiedy sie zagouje wrzucamy ochlapy.nastepnie wyciagamy ziemniaki spod zlewu , obieramy i kroimy w kostke (ziemniaki , nie obierki), wrzucamy do gara .wyciagamy jarzyny z lodowki.marchewke, seler i pietruszke obieramy , myjemy , trzemy na tarce z duzymi otworami .por tez myjemy tniemy w cienkie paski .wrzucamy do garka .dodajemy sol , pieprz w kulkach ,listek, ziele .przykrywamy pokrywka .myjemy oberibe ,knole obieramy i trzemy na duzych oczach (jak mloda to z obierkami ) .liscie tniemy w paski albo siekamy ( zalezy od humoru).wrzucamy do gara .jak wszystko jest miekkie dodajemy smietane .probujemy .zazwyczaj dodajemy jeszcze soli , pieprzu w prochu , maggi.probujemy tak dlugo az sie najemy na rybe dam przepis jak powiesze pranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.04.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Mamy EURO 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts