frosch 18.04.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 przepis na pstraga jedziesz do Kauflandu , kupujesz 4 pstragi.myjesz , solisz , pieprzysz , cytrynujesz .wkladasz do lodowki .bierzesz wszelie dostepne ziola w swoim domu ( swieze , suszone, mrozone ) .u mnie najczesciej jest to zielona pietruszka , koperek , ziola prowansalskie , tymianek , bazylia , dziki czosnek ( ale czesto sobie wymyslam nowe polaczenia ) . siekam wszystko na drobny mak .wyciagam rybe , polewam ja ciut sosem sojowym i oblepiam ziolami i platerkami cebuli .wkladam do lodowki .pod wieczor wyciagam , ukladam na blaszcze wczesniej natluszczonej , obladam wiorami masla (rybe , nie blaszke ) i plasterkami cytryny .pieke tak dlugo az frosch przyjdzie z pracy ( jak sie spoznia , skubie rybe pod pretekstem troski o nia ) . jak obsubiesz juz pol ryby to znak , ze jest juz dobra . robie do tego sos : majonez , smetana , musztarda ziemniaki mozna zrobic wg uznania salate tez (ja robie z sose ziolowym , oczywiscie przeze mnie wymyslonym ) fajnie marjucha , nie bede juz musiala do kantoru latac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Ale tłok przy końcu stronki gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.04.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Cześć ludziska kawa jest czy ino pstrągi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.04.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Cześć ludziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.04.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 jabko gratki http://starekonie.webpark.pl/fotki/rajd522.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.04.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Heloł wszystkim jestem sama?? czy jest tu ktoś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.04.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 przepis na pstraga jedziesz do Kauflandu , kupujesz 4 pstragi.myjesz , solisz , pieprzysz , cytrynujesz .wkladasz do lodowki .bierzesz wszelie dostepne ziola w swoim domu ( swieze , suszone, mrozone ) .u mnie najczesciej jest to zielona pietruszka , koperek , ziola prowansalskie , tymianek , bazylia , dziki czosnek ( ale czesto sobie wymyslam nowe polaczenia ) . siekam wszystko na drobny mak .wyciagam rybe , polewam ja ciut sosem sojowym i oblepiam ziolami i platerkami cebuli .wkladam do lodowki .pod wieczor wyciagam , ukladam na blaszcze wczesniej natluszczonej , obladam wiorami masla (rybe , nie blaszke ) i plasterkami cytryny .pieke tak dlugo az frosch przyjdzie z pracy ( jak sie spoznia , skubie rybe pod pretekstem troski o nia ) . jak obsubiesz juz pol ryby to znak , ze jest juz dobra . robie do tego sos : majonez , smetana , musztarda ziemniaki mozna zrobic wg uznania salate tez (ja robie z sose ziolowym , oczywiscie przeze mnie wymyslonym ) fajnie marjucha , nie bede juz musiala do kantoru latac A ja bym posolił te pstrągi dopiero przed pieczeniem. Co prawda masło nie pozwoli się za bardzo rybie wysuszyć,ale sól wcześniej odciagnie trochę wody z tkanek. Co do kantoru to nie skomentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 wrocilam ze sklepu marjucha , moze i masz racje , nie znam sie na rypaniu bo ja Hanyska jestem nie zauwazylam , zeby byla sucha poza tym jak jej nie posole od razu to potem moge zapmniec witajcie kasia i jea jea , zupy nie chcesz ? macie kawe http://www.imagepoint.biz/images/0790/790393_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 18.04.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Ty mi tu Froscha kitu nie wciskaj. A avatar zmienię, ale później. przykro mi , ale potrafie kitwac jeszcze pare rzecz potrafie a najpozniej do kiedy? marjucha , twoja daszek mi sie podoba P.S. jak nie odmiauczysz tego Ropucha wyzwie cie od ......Misiaka Moja daszek A może to wkleję. Wyszedłem całkiem całkiem http://images20.fotosik.pl/238/63691d09dc4c577bmed.jpg no tak futerko tylko na głowie to reszta ciała jak widać łysa i chyba dlatego się gęży :D marjucha, zimno Ci było bez futerka?? :D ale super jesteś, przystojniaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.04.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Uwierz mi, lepiej mi w tej masce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.04.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 frosch od Cie wszystko z wyjątkiem tego skiśniętego żuru P.S. rodziny w Australii nie mam i temperatura w Austrii mi nie szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 frosch od Cie wszystko z wyjątkiem tego skiśniętego żuru P.S. rodziny w Australii nie mam i temperatura w Austrii mi nie szkodzi ciesze sie , ze jestes normalny a w leb chcesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 marjucha , a bez maski ci zle ? chcesz o tym porozmawiac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.04.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Radoche mam, bo mi styropian przywieźli 30 kubików bede se ocieplał stodołe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.04.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 marjucha , a bez maski ci zle ? chcesz o tym porozmawiac ? Lepiej nie, bo się zdołuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Radoche mam, bo mi styropian przywieźli 30 kubików bede se ocieplał stodołe postwilbys cos na piekna okolicznosc masz stodole ? ze sianem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 marjucha , a bez maski ci zle ? chcesz o tym porozmawiac ? Lepiej nie, bo się zdołuje wyciagniemy cie z dolka pepitka ma ziola uspakajajace za skarpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 jea mam intymne pytanie do ciebie ty masz oprocz tej stodoly juz dom czy sie dopiero budujesz ? mozesz odpowiedziec na priv , jesli to dla ciebie zbyt dyskretne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.04.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Radoche mam, bo mi styropian przywieźli 30 kubików bede se ocieplał stodołe postwilbys cos na piekna okolicznosc masz stodole ? ze sianem ? proszę...starczy chyba http://www.novocortex.com/kiev/Wodka-veeel-wodka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.04.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 jea mam intymne pytanie do ciebie ty masz oprocz tej stodoly juz dom czy sie dopiero budujesz ? mozesz odpowiedziec na priv , jesli to dla ciebie zbyt dyskretne mam stodołe bede ocieplał a komóre do wyburzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts