Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Froschko, ta oberiba jeszcze mosz 8)

jasne , chcesz?

colki gornek czeko i kista Warsteinera ( dwa z tego ino wyzlopane 8) ) :D

ludzie nie wiydzom co jest dobre :p

możeesz mnie oświecić...bo ja ........nie ....kum ata :D

co to oberiba :o

tak żech myśloł, że nie wiela ludzi wie co to jest oberiba :lol:

dzieki jamles , zes mnie wyreczyl :D

nalezalo sie mikopiko juz od dawna !!! :evil: :wink: :lol:

przypomniala mi sie historyjka z dziecinstwa (moze juz ja wam opowiadalam :roll: :oops: )

Dawno dawno temu ....na Gornym Slasku ....zyla sobie mala Hanyska

Mala dziewczynka byla bardzo mila , grzeczna i uczynna dla rodzicow ( :p :wink: ), wiec codziennie robila zakupy .Pewnego dnia dziewczynka po powrocie mamy z pracy z sensacja w glosie opowiedziala jej jak to to ich dzielnicy przyjechala pewna pani z zagranicy :o Dziewczynka nie wiedziala jednak z jakiego kraju ta pani pochodzi , poniewaz miala dziwny akcent i uzywala duzo obcych slow :roll: .Mama poprosila o szczegloly, wiec dziewczynka opowiedziala jej , jak to stala w "Jarzynowym" i pewna pani poprosila o ..o.....o.... :roll: ..bylo to tak trudne obce slowo , ze biedna mala je zapomniala :oops: .Mama spytala:- co podala jej sprzedawczyni? .Dziewczynka mowi :_ oberibe :o .mama:-pewnie ta pani prosila o kalarepe :lol: Dziewczynka :- tak!!! tak!!! z jakiego kraju jest ta pani ? mama sie zalamala i zwrocila sie do taty :- ty sobie ta swoja hanyske sam wychowuj , bo juz nie mam sily :(

.....tata wzial mnie na kolana i powiedzial :-nie sluchej sie dziolcha mamy :wink: , ona jest gorolica ,tak jak ta baba z "Jarzynowego" :D

:o :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: