frosch 18.04.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 mikopiko znow jaralas ? beti jak znalazl dla takiej starej krowy jak ja , dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.04.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 słoneczne.. froshiuuuu łap http://images20.fotosik.pl/238/355e8c61ab9a424dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.04.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 mikopiko znow jaralas ? beti jak znalazl dla takiej starej krowy jak ja , dziekuje dlaczego jarałam... a że ..kum kum kum? nie to ten na dole tak kumka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.04.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 froszka, gratulki mikopiko, jak tam, lepiej juz dziś??? bo jak by co, to wiesz, se damy rade we dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.04.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 froszka, gratuki mikopiko, jak tam, lepiej juz dziś??? bo jak by ci to wiesz, se damy rade we dwie a dajmy .... kum kumkum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.04.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Froschko, ta oberiba jeszcze mosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Froschko, ta oberiba jeszcze mosz jasne , chcesz? colki gornek czeko i kista Warsteinera ( dwa z tego ino wyzlopane ) ludzie nie wiydzom co jest dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.04.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Froschko, ta oberiba jeszcze mosz jasne , chcesz? colki gornek czeko i kista Warsteinera ( dwa z tego ino wyzlopane ) ludzie nie wiydzom co jest dobre możeesz mnie oświecić...bo ja ........nie ....kum ata co to oberiba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.04.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 frosch od Cie wszystko z wyjątkiem tego skiśniętego żuru jea z żuru to każdy chop jest jak z muru PS. nie wiesz co je dobre ...... no poza piwem i marchewką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.04.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Froschko, ta oberiba jeszcze mosz jasne , chcesz? colki gornek czeko i kista Warsteinera ( dwa z tego ino wyzlopane ) ludzie nie wiydzom co jest dobre możeesz mnie oświecić...bo ja ........nie ....kum ata co to oberiba tak żech myśloł, że nie wiela ludzi wie co to jest oberiba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.04.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 http://www.fotosearch.pl/comp/FDC/FDC102/900187.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.04.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Przyszłam na oberibę i przyniosłam zioła do smaku (ze mną to nigdy nic nie wiadomo ) http://edumed.com.pl/admin/pic/k6_normal.jpg Froszka gatki dla Cię http://www.intymna.bptnet.pl/lamoree/3538x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 dzieki jamles , zes mnie wyreczyl nalezalo sie mikopiko juz od dawna !!! przypomniala mi sie historyjka z dziecinstwa (moze juz ja wam opowiadalam ) Dawno dawno temu ....na Gornym Slasku ....zyla sobie mala Hanyska Mala dziewczynka byla bardzo mila , grzeczna i uczynna dla rodzicow ( ), wiec codziennie robila zakupy .Pewnego dnia dziewczynka po powrocie mamy z pracy z sensacja w glosie opowiedziala jej jak to to ich dzielnicy przyjechala pewna pani z zagranicy Dziewczynka nie wiedziala jednak z jakiego kraju ta pani pochodzi , poniewaz miala dziwny akcent i uzywala duzo obcych slow .Mama poprosila o szczegloly, wiec dziewczynka opowiedziala jej , jak to stala w "Jarzynowym" i pewna pani poprosila o ..o.....o.... ..bylo to tak trudne obce slowo , ze biedna mala je zapomniala .Mama spytala:- co podala jej sprzedawczyni? .Dziewczynka mowi :_ oberibe .mama:-pewnie ta pani prosila o kalarepe Dziewczynka :- tak!!! tak!!! z jakiego kraju jest ta pani ? mama sie zalamala i zwrocila sie do taty :- ty sobie ta swoja hanyske sam wychowuj , bo juz nie mam sily .....tata wzial mnie na kolana i powiedzial :-nie sluchej sie dziolcha mamy , ona jest gorolica ,tak jak ta baba z "Jarzynowego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 czesc pepicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.04.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 czesc pepicia Witaj Froszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.04.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 dzieki jamles , zes mnie wyreczyl nalezalo sie mikopiko juz od dawna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 czesc pepicia Witaj Froszko jak sie czujemy ? dziekuje za sliczne gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 dzieki jamles , zes mnie wyreczyl nalezalo sie mikopiko juz od dawna !!! nie denerwuj sie pepitka tez nie przyklada sie zbytnio do nauki prawda pp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.04.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 a jo jak warza oberiba to robia ańbryna do nij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 a jo jak warza oberiba to robia ańbryna do nij jo kiedys tyz zech zaciepywala , ale terozki wola tako lura coby niye byc staro rubo rura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts