jamles 18.04.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 a jo jak warza oberiba to robia ańbryna do nij jo kiedys tyz zech zaciepywala , ale terozki wola tako lura coby niye byc staro rubo rura teraz wiem czmu moja sie wtronco i wlywo śmietonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.04.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 a jo jak warza oberiba to robia ańbryna do nij jo kiedys tyz zech zaciepywala , ale terozki wola tako lura coby niye byc staro rubo rura teraz wiem czmu moja sie wtronco i wlywo śmietonka jejku wy tak naprawdę do siebie godocie czy ino to takie śląskie fanzolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.04.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 dzieki jamles , zes mnie wyreczyl nalezalo sie mikopiko juz od dawna !!! nie denerwuj sie pepitka tez nie przyklada sie zbytnio do nauki prawda pp? Przykładam się Tylko nie moja wina, ze jak gadacie, to za cholerę nie wiem o co chodzi No dobra, czasami wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.04.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 a jo jak warza oberiba to robia ańbryna do nij jo kiedys tyz zech zaciepywala , ale terozki wola tako lura coby niye byc staro rubo rura teraz wiem czmu moja sie wtronco i wlywo śmietonka jejku wy tak naprawdę do siebie godocie czy ino to takie śląskie fanzolenie Szkoda, żeś Froszki nie słyszała live Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.04.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 a jo jak warza oberiba to robia ańbryna do nij jo kiedys tyz zech zaciepywala , ale terozki wola tako lura coby niye byc staro rubo rura teraz wiem czmu moja sie wtronco i wlywo śmietonka jejku wy tak naprawdę do siebie godocie czy ino to takie śląskie fanzolenie Szkoda, żeś Froszki nie słyszała live też żałuję, a nawet jej nr telefonu podałam i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 a jo jak warza oberiba to robia ańbryna do nij jo kiedys tyz zech zaciepywala , ale terozki wola tako lura coby niye byc staro rubo rura teraz wiem czmu moja sie wtronco i wlywo śmietonka jejku wy tak naprawdę do siebie godocie czy ino to takie śląskie fanzolenie Szkoda, żeś Froszki nie słyszała live też żałuję, a nawet jej nr telefonu podałam i nic poprawie sie pepitka , co ty tu sugerujesz ?staralam sie z toba mowic najladniejsza literacka polszczyzna jaka znam z jamlesem nie fanzolimy , tylko omawiamy bardzo wazne tematy z dziedziny zdrowego zywienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.04.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 allo,allo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 allo,allo odbior czy to juz koniec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.04.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 allo,allo odbior czy to juz koniec ? nie, jeszcze nie a u Cię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 allo,allo odbior czy to juz koniec ? nie, jeszcze nie a u Cię? u mnie koniec ....swiata musze wyjsc pyknij se stronke , nie bede ci przeszkadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.04.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 mam ochote dzisiaj na jakies surowe warzywa, jea, kopsnij marchewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.04.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 allo,allo odbior czy to juz koniec ? nie, jeszcze nie a u Cię? u mnie koniec ....swiata musze wyjsc pyknij se stronke , nie bede ci przeszkadzac jeszcze daleko do Ciebie jeszcze dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.04.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 I znowu mi corka poszała na spacer z pewnym młodym perkusistą. Egzaminy gimnazjalne sie zblizają a ona się nie uczy tylko ten chłopak w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.04.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 I znowu mi corka poszała na spacer z pewnym młodym perkusistą. Egzaminy gimnazjalne sie zblizają a ona się nie uczy tylko ten chłopak w głowie. znaczy sie lubi artystów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.04.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 I znowu mi corka poszała na spacer z pewnym młodym perkusistą. Egzaminy gimnazjalne sie zblizają a ona się nie uczy tylko ten chłopak w głowie. znaczy sie lubi artystów niestety i do tego jeszcze musza miec koniecznie długie włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.04.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 ha, ha , zaraz będzie padało i więc pewnie szybko wroci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.04.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 I znowu mi corka poszała na spacer z pewnym młodym perkusistą. Egzaminy gimnazjalne sie zblizają a ona się nie uczy tylko ten chłopak w głowie. witam ponownie wszystkich verunia, to ty takie dziecię duże już masz? wygląda mi na to, żeś ją po komunii miała się dzieci starzeją, nie?? tylko rodzice ciągle młodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.04.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 I znowu mi corka poszała na spacer z pewnym młodym perkusistą. Egzaminy gimnazjalne sie zblizają a ona się nie uczy tylko ten chłopak w głowie. witam ponownie wszystkich verunia, to ty takie dziecię duże już masz? wygląda mi na to, żeś ją po komunii miała się dzieci starzeją, nie?? tylko rodzice ciągle młodzi Przed komunią bym nie śmiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.04.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Pada a jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.04.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 a gdzież tam, przecie mówię, że po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts