forum_user 18.04.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 czesc kobiety, gratki verunia czytałam ile ci krzyknął ten wykonawca z tobą wszystko porządku, to im się z głowach poprzewracało A są jeszcze normalni wykonawcy? Po wyborze nas na Euro 2012 czuje ze ceny jeszcze bardziej wzrosna, bo szykuje się jeszcze większy bum budowlany Ja chyba nie wybuduję tego domu w Poznaniu to samo powiedział mój mąż....ale może kafelki nie zdrożeją chyba z tego nie będą robić tych autostrad.... a i byłam tam....Verunia widziałam cię kiedyś z Andre i jego żoną... kobieto kiedyś ty urodziła to dziecię ps. ładna dziewczyna po komuni tak jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.04.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 czesc kobiety, gratki verunia czytałam ile ci krzyknął ten wykonawca z tobą wszystko porządku, to im się z głowach poprzewracało A są jeszcze normalni wykonawcy? Po wyborze nas na Euro 2012 czuje ze ceny jeszcze bardziej wzrosna, bo szykuje się jeszcze większy bum budowlany Ja chyba nie wybuduję tego domu w Poznaniu to samo powiedział mój mąż....ale może kafelki nie zdrożeją chyba z tego nie będą robić tych autostrad.... a i byłam tam....Verunia widziałam cię kiedyś z Andre i jego żoną... kobieto kiedyś ty urodziła to dziecię ps. ładna dziewczyna A ja słyszałam gdzieś, ze kafelki mają niedługo zdrożeć Nie wiem, czy to taka fama poszła, czy prawdę gadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.04.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Ew-ka to poszła już robic te sałatki, makarony i jajecznicę??? wcale bym sie nie zdziwiła smaka jej narobiłyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.04.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Cześć ludziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.04.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 ta pani w kostiumie z amerykańskiej plaży, to...hmmm nieszczęście mieć takie cycki a co do cen, to słyszłam też w tvn24, jak wypowiadał się jakiś fachura od finansów, że być może wręcz odwrotnie będzie z cenami, bo jakby nie było w budowach tych będzie brał udział rząd i być może cóś zrobi, co by te ceny nie szły w górę jak opętane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.04.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 czesc kobiety, gratki verunia czytałam ile ci krzyknął ten wykonawca z tobą wszystko porządku, to im się z głowach poprzewracało A są jeszcze normalni wykonawcy? Po wyborze nas na Euro 2012 czuje ze ceny jeszcze bardziej wzrosna, bo szykuje się jeszcze większy bum budowlany Ja chyba nie wybuduję tego domu w Poznaniu to samo powiedział mój mąż....ale może kafelki nie zdrożeją chyba z tego nie będą robić tych autostrad.... a i byłam tam....Verunia widziałam cię kiedyś z Andre i jego żoną... kobieto kiedyś ty urodziła to dziecię ps. ładna dziewczyna po komuni tak jak ty hahahahahaahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.04.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 ta pani w kostiumie z amerykańskiej plaży, to...hmmm nieszczęście mieć takie cycki a co do cen, to słyszłam też w tvn24, jak wypowiadał się jakiś fachura od finansów, że być może wręcz odwrotnie będzie z cenami, bo jakby nie było w budowach tych będzie brał udział rząd i być może cóś zrobi, co by te ceny nie szły w górę jak opętane nieszcęśliwa na własne życzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.04.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Tortelini+mandarynki z puszki+ser żółty+szynka+por+majonezlub Surowy kalafior+jajko+fasola biała i czerwona+majonez+koperek brzmi ciekawie może sie na to skuszę -dzieki PP ps ...tortelini jakies konkretne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.04.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 czesc kobiety, gratki verunia czytałam ile ci krzyknął ten wykonawca z tobą wszystko porządku, to im się z głowach poprzewracało A są jeszcze normalni wykonawcy? Po wyborze nas na Euro 2012 czuje ze ceny jeszcze bardziej wzrosna, bo szykuje się jeszcze większy bum budowlany Ja chyba nie wybuduję tego domu w Poznaniu to samo powiedział mój mąż....ale może kafelki nie zdrożeją chyba z tego nie będą robić tych autostrad.... a i byłam tam....Verunia widziałam cię kiedyś z Andre i jego żoną... kobieto kiedyś ty urodziła to dziecię ps. ładna dziewczyna A ja słyszałam gdzieś, ze kafelki mają niedługo zdrożeć Nie wiem, czy to taka fama poszła, czy prawdę gadają... o kurka to ja lece..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.04.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 a gdzie ten czaruś Brad Pitt, co to wczoraj wpadł jak po ogień i wsiąkł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.04.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Ew-ka to poszła już robic te sałatki, makarony i jajecznicę??? wcale bym sie nie zdziwiła smaka jej narobiłyście jeszcze nie robię nic na piątek na razie sie troszkę podszkalam służbowo ....bo nowe nadchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.04.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Tortelini+mandarynki z puszki+ser żółty+szynka+por+majonezlub Surowy kalafior+jajko+fasola biała i czerwona+majonez+koperek brzmi ciekawie może sie na to skuszę -dzieki PP ps ...tortelini jakies konkretne? Gotowane tortelini z szynką, ser i szynka w kostkę Niekiedy w sklepach jest tortelini z szynką i serem - też moze byc, oby nie z grzybami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.04.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 a gdzie ten czaruś Brad Pitt, co to wczoraj wpadł jak po ogień i wsiąkł??? O kurcze, coś przeoczyłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.04.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 a gdzie ten czaruś Brad Pitt, co to wczoraj wpadł jak po ogień i wsiąkł??? Do Angeliny poleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.04.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 a gdzie ten czaruś Brad Pitt, co to wczoraj wpadł jak po ogień i wsiąkł??? O kurcze, coś przeoczyłam? no był tu i na czacie taki, co się tak nazwał, ale dziś już go nie ma dziwne, bo kompletny świerzak, 1 wpis i od razu wiedział gdzie przyjsć, tzn, na rw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.04.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 o kurka to ja lece..... Czekaj na mnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.04.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 też lecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.04.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Czat się schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.04.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 też lecisz? Taaaaaaaaak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.04.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 ja nie idę......tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts