premiumpremium 19.04.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Cześć wszystkim!!!!! Cześć Jak się dzisiaj czujemy? Dziecko kopie. Murarze wk....ają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.04.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 czesc pp ziolka przynioslas ? Taaaaa...... sobie na uspokojenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.04.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Cześć wszystkim!!!!! Cześć Jak się dzisiaj czujemy? Dziecko kopie. Murarze wk....ają Dobrze będzie, luzik a murarzy opiernicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.04.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 No Froschka, niezłe te Wasze rozmowy są Dzisiaj aż 4 słówka nam zadałaś, to co będzie za tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.04.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Cześć wszystkim!!!!! Cześć Jak się dzisiaj czujemy? Dziecko kopie. Murarze wk....ają Dobrze, ze kopie, widać ruchawe jest A co murarze narobili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.04.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 No Froschka, niezłe te Wasze rozmowy są Dzisiaj aż 4 słówka nam zadałaś, to co będzie za tydzień? beti , to sie ślonskie fanzolynie nazywa Fajne te ich gadki ale bez słowniczka nijak pojąć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.04.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 No Froschka, niezłe te Wasze rozmowy są Dzisiaj aż 4 słówka nam zadałaś, to co będzie za tydzień? beti , to sie ślonskie fanzolynie nazywa Fajne te ich gadki ale bez słowniczka nijak pojąć nie mogę Dla niewtajemniczonych w śląską gadkę, Frosia będzie pisała słowniczek Do lata zawsze trochę się nauczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.04.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Cześć wszystkim!!!!! Cześć Jak się dzisiaj czujemy? Dziecko kopie. Murarze wk....ają Dobrze, ze kopie, widać ruchawe jest A co murarze narobili? Ruchawe ruchawe, ale mamusia ma niekiedy ochotę na chwilę spokoju Murarze..... Nie wiedzą kiedy przyjdą, bo jak zwykle mają 100 róznych powodów, przez które nie ma czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.04.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 No Froschka, niezłe te Wasze rozmowy są Dzisiaj aż 4 słówka nam zadałaś, to co będzie za tydzień? beti , to sie ślonskie fanzolynie nazywa Fajne te ich gadki ale bez słowniczka nijak pojąć nie mogę Dla niewtajemniczonych w śląską gadkę, Frosia będzie pisała słowniczek Do lata zawsze trochę się nauczymy A to w lecie zlot lingwistyczny sie u froschki szykuje ? Tylko czy Ona juz o tym wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.04.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 No Froschka, niezłe te Wasze rozmowy są Dzisiaj aż 4 słówka nam zadałaś, to co będzie za tydzień? beti , to sie ślonskie fanzolynie nazywa Fajne te ich gadki ale bez słowniczka nijak pojąć nie mogę Dla niewtajemniczonych w śląską gadkę, Frosia będzie pisała słowniczek Do lata zawsze trochę się nauczymy A to w lecie zlot lingwistyczny sie u froschki szykuje ? Tylko czy Ona juz o tym wie ? Teraz to juz napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.04.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 No Froschka, niezłe te Wasze rozmowy są Dzisiaj aż 4 słówka nam zadałaś, to co będzie za tydzień? beti , to sie ślonskie fanzolynie nazywa Fajne te ich gadki ale bez słowniczka nijak pojąć nie mogę Dla niewtajemniczonych w śląską gadkę, Frosia będzie pisała słowniczek Do lata zawsze trochę się nauczymy Frosia, widzę, akcję na całą Polskę przeprowadza. Teraz mi już nie popuści... Założę się, ze mam przerąbane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.04.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 [ Murarze..... Nie wiedzą kiedy przyjdą, bo jak zwykle mają 100 róznych powodów, przez które nie ma czasu Pepitka , szkoda nerw , ten typ tak zawsze miał a teraz to im się w d.upach poprzewracało od nadmiaru ofert A opierdzielić oczywiście nie zaszkodzi , niech sobie nie myslą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.04.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 PP na uspokojenie... http://www.nutricia.com.pl/images/ilustr-dieta02.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.04.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Murarze..... Nie wiedzą kiedy przyjdą, bo jak zwykle mają 100 róznych powodów, przez które nie ma czasu A to barany jedne, zeby gorzej nie powiedzieć Ale pepi, nie stresuj się Bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.04.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 PP na uspokojenie... http://www.nutricia.com.pl/images/ilustr-dieta02.gif Cudny bobasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.04.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 PP na uspokojenie... http://www.nutricia.com.pl/images/ilustr-dieta02.gif Cudny bobasek Nooo i jaki akrobata z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.04.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Dzień dobry WSZYSTKIM!!! U mnie dziś słonecznie, ale wietrznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.04.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Murarze..... Nie wiedzą kiedy przyjdą, bo jak zwykle mają 100 róznych powodów, przez które nie ma czasu PP mam to samo...moi mieli przyjść zaraz po świętach ... Nie sprecyzowali po których ... Szkoda gadać...ale zdrowia bardziej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.04.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 czesc monia widze , ze wielu osobom kurs przypadl bardzo do gustu bedziecie sie pilnie uczyc , bedzie i oboz pp...powiedz murarzom , ze masz fajna kolezanke i ma przyjsc jutro opalac sie nad stawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.04.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Dzień dobry WSZYSTKIM!!! U mnie dziś słonecznie, ale wietrznie... Cześć U mnie dzisiaj zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts