mayland 19.04.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 a ja zrozumiałam, że mayland cie wkurzyła ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.04.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Ja załuję, ze prawka nie zrobiłam dużo wcześniej. Wydawało mi się, ze nie dam rady, ze to za trudne. A jednak Wkurzające jest dla mnie mayland to, że muszę kogoś prosić, żeby mnie gdziekolwiek zawiózł. Nie wsiadam do auta i nie jadę, tylko czekam, aż wreszcie ktoś łaskawie raczy mnie zawieźć do lekarza, na zakupy, na spotkanie z koleżanką. Domek budujemy w miejscu, gdzie autobus jeździ co 2 godziny - więc będę skazana na siedzenie w domu, bo mąż jeżdzi swoim samochodem do pracy. Może i podchodzę do tego zbyt emocjonalnie, ale czuję się teraz w typie "obiecanki cacanki a głupiemu radość" a ja zrozumiałam, że mayland cie wkurzyła Hehe, nie, literówka Mayland mnie nie wkurzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.04.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 cześć mikopiko i beti555 obgadywałyście mnie na czacie wczoraj jak poszłam??? my tylko pp Wiedziałam, uszy mnie wczoraj piekły strasznie Ile masz w koncu tego wzrostu? Ile masz w cyckach? I ile ważysz? Bo nie byłysmy pewne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.04.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Zmykam...dzidzia wstała... Dzisiaj pierwszy raz do lalki powiedziała kuwa ... O, kur.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.04.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 pp ja mam prawko ale nie mam samochodu...i też się muszę prosić... a samochód to nie tylko koszt samej blachy ale przede wszystkim...ubezpieczenie, benzyna i naprawy......też bym chciała...ale cóż pociesz się że nie jesteś sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.04.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Zmykam...dzidzia wstała... Dzisiaj pierwszy raz do lalki powiedziała kuwa ... Jakie te dzieci teraz bystre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.04.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Zmykam...dzidzia wstała... Dzisiaj pierwszy raz do lalki powiedziała kuwa ... Jakie te dzieci teraz bystre No.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.04.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Zmykam...dzidzia wstała... Dzisiaj pierwszy raz do lalki powiedziała kuwa ... O, kur.... niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.04.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Bo to pewnie Barbie była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.04.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 cześć mikopiko i beti555 obgadywałyście mnie na czacie wczoraj jak poszłam??? my tylko pp Wiedziałam, uszy mnie wczoraj piekły strasznie Ile masz w koncu tego wzrostu? Ile masz w cyckach? I ile ważysz? Bo nie byłysmy pewne... wzrost i cycki w europejskiej normie waga też będzie w normie za jakiś miesiąć, góra 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.04.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 pp ja mam prawko ale nie mam samochodu...i też się muszę prosić... a samochód to nie tylko koszt samej blachy ale przede wszystkim...ubezpieczenie, benzyna i naprawy......też bym chciała...ale cóż pociesz się że nie jesteś sama Tak, są koszty, ale auto to nie jest niepotrzebny wynalazek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.04.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.04.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 pp ja mam prawko ale nie mam samochodu...i też się muszę prosić... a samochód to nie tylko koszt samej blachy ale przede wszystkim...ubezpieczenie, benzyna i naprawy......też bym chciała...ale cóż pociesz się że nie jesteś sama Tak, są koszty, ale auto to nie jest niepotrzebny wynalazek... oj wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.04.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Ranking: 1. Jajcek - 310 2. inż. Mamoń - 282 3. SławekD-żonka - 198 4. verunia - 161 5. Joanna i Janusz - 142 6. Olkalybowa - 138 7. kze - 134 8. Whisper - 119 9. fizyk - 99 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 84 13. froszka - 76 14. Ania Wiśniewska - 71 15. teska - 66 16. jea - 61 17. Sonika - 53 18. badi - 52 19. andre59 - 47 20.Mikopiko-45 21. monka, - 44 22. andrzejka, - 43 23. Aga J.G, pp - 40 24. ew-ka - 39 25. Moniś - 36 26. facio, zaba_gonia - 35 27. markus_gdynia - 29 30. Jezier - 28 31. Witos , Nefer - 27 33. marcel2000 - 23 34. Funia, Trini , Maxtorka- 20 37. tola - 19 38. gaweł - 17 39. Sylvia1 , beti555 - 16 41. Agniesia - 14 42. joola , Karolkal - 13 44. Jane , Wojty, prymasek , mundzia , jamles, kaśkamaciej - 10 50. kasia64 , duende , ania - 9 53. stukpuk, marjucha, wartownik - 8 56. kolia, Zielonooka - 7 58. Januszz, tabaluga1, dompodsosnami - 6 61. lafcadio, edzia, Paty, ave!, ewuś, monikach - 5 66. Pawson - 4 68. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 - 3 73. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, jabko, mayland - 2 77. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka, Będzie krótko: Wniosek z poprzedniej strony jest jeden - KOBIETY NA TRAKTORY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.04.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 gratki mayland ja to chyba muszę jakiś zbiór gaci założyć, bo wszycy wklejają, a ja nie nie, że mi się nie chce, tylko, że nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.04.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Ja załuję, ze prawka nie zrobiłam dużo wcześniej. Wydawało mi się, ze nie dam rady, ze to za trudne. A jednak Wkurzająca jest dla mnie mayland to, że muszę kogoś prosić, żeby mnie gdziekolwiek zawiózł. Nie wsiadam do auta i nie jadę, tylko czekam, aż wreszcie ktoś łaskawie raczy mnie zawieźć do lekarza, na zakupy, na spotkanie z koleżanką. Domek budujemy w miejscu, gdzie autobus jeździ co 2 godziny - więc będę skazana na siedzenie w domu, bo mąż jeżdzi swoim samochodem do pracy.Może i podchodzę do tego zbyt emocjonalnie, ale czuję się teraz w typie "obiecanki cacanki a głupiemu radość" I to powinien być wystarczający argument . Ty będziesz siedziała w domku sama z juzkiem i to Ty , w razie jakby się coś stało ( tfu, tfu , odpukać ) musisz mieć możliwość szybkiego dotarcia do cywilizacji . Niech mąż sobie autobusem jeździ . Co za szowinistyczne podejście . Kurna , aale się wkurzyłam Ano widzisz...... Oni wiedzą najlepiej - po co mi auto, po co zmywarka, po co taki gres... Tata - ma za duze auto VW Transporter - nie chcę nim jeździć. Kuba - ma swój samochód, którym uwielbiam jeździć, ale jak to Kuba - potrzebuje go 24/h. Mąż - auta mi nie da, zebym sama pojechała. Więc chodzę i proszę, bo nie machne teraz 8km z buta, zeby się dostać do miasta. Mikopiko - ja zdaję sobie sprawę, ze dochodzi to tego kasa na ubezpieczenie, benzynę itp. I wiem, ze dam sobie z tym radę. Tak więc kończę temat kanarkowego Polo tak jak dzidzia forumowej koleżanki - kuwa!!!! I idę na spacer PS. Beti, dam ci moje wymiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.04.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Gaciorki mayland Znajdę Ci coś wieczorkiem , teraz muszę iść z próchnicą walczyć Hej szable w dłoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.04.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 czesc dziewczyny tymczasem wolna jestem kurrrddeeee pp , ty kazac temu Krzychowi zostac jeszcze do niedzieli w B. ja spotkac sie z nim i grzecznie wytlumaczyc , ze potrzebujesz kanarka jak on byc niegrzeczny , ja wziasc ekipe ze Slowiana (Polonisci naturalnie )i jeszcze grzeczniej wytlumaczyc to samo no wieeesz moj krojcok nie bedzie sie prosil o podwiezienie do ciotki Froschki .....powiedz im , ze w niedziele przeprowadzasz sie do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.04.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 no to przyrypane pp co 2 h autobus....ty weź szable od maxi i na...obuzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.04.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 nieee, no jak jest 2 kierowców to muszą być dwa auta!!!! coś o tym wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts