jamles 20.04.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Idę coś zjeść i posłuchaj sobie tutaj http://diablatkowawa.wrzuta.pl/audio/6JdGutjViu/bajm_-_piechota_do_lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.04.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 ...jea i bez zadnej przyczyny zwyzywal mnie od najgorszych a na koniec dobil , chwalac sie , ze jedzie na zlot... Dementi !!! nie wyzywałem Froschki, bo jom lubie na zlot się zapisałem i bede a Ty dziołcha masz sie zorganizowa czy zreorganizować i być nie da sie tylko parasola w d...pie rozewrzeć ale mi nagadal te oczko to mogles sobie darowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.04.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Frosia GRATKI!! http://62.181.0.222/model/1164711378.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.04.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 dzieki przyszla ziomalko monia , powiedz mi w tajemnicy , czy ja tez bede Medalikorz ? nie wiem dokad obejmuje zasieg to slowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.04.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 jea , widzialam co napisales ja ci dam K..oty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.04.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 ...jea i bez zadnej przyczyny zwyzywal mnie od najgorszych a na koniec dobil , chwalac sie , ze jedzie na zlot... Dementi !!! nie wyzywałem Froschki, bo jom lubie na zlot się zapisałem i bede a Ty dziołcha masz sie zorganizowa czy zreorganizować i być nie da sie tylko parasola w d...pie rozewrzeć ale mi nagadal te oczko to mogles sobie darowac to zalotne jest no nie wiem czy te Twoje K..ty obejmuje, musisz się chyba u Moni wkupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.04.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 dzieki przyszla ziomalko monia , powiedz mi w tajemnicy , czy ja tez bede Medalikorz ? nie wiem dokad obejmuje zasieg to slowo ... Ja taka niezorientowana...Frosia, gdzie Ty będziesz mieszkać??? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.04.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 No to mamy weekend! Zimno jak pieron a ja jutro mam sprzątać na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.04.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 ...jea i bez zadnej przyczyny zwyzywal mnie od najgorszych a na koniec dobil , chwalac sie , ze jedzie na zlot... Dementi !!! nie wyzywałem Froschki, bo jom lubie na zlot się zapisałem i bede a Ty dziołcha masz sie zorganizowa czy zreorganizować i być nie da sie tylko parasola w d...pie rozewrzeć ale mi nagadal te oczko to mogles sobie darowac to zalotne jest no nie wiem czy te Twoje K..ty obejmuje, musisz się chyba u Moni wkupić .....aaaa....to mrygaj sobie spokojnie w K...tach ludzie godajom , myslalam , ze to takie dalsze Hanysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.04.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 dzieki przyszla ziomalko monia , powiedz mi w tajemnicy , czy ja tez bede Medalikorz ? nie wiem dokad obejmuje zasieg to slowo ... Ja taka niezorientowana...Frosia, gdzie Ty będziesz mieszkać??? ... monis , ale tak w tajemnicy ....Psary kolo Kalet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.04.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Jak pojadę w góry i słyszę jak gadają górale to czasem mam wrażenie jakbym za granicą była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.04.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Frosia to będziesz krajanka I to słodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.04.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Jak pojadę w góry i słyszę jak gadają górale to czasem mam wrażenie jakbym za granicą była ja nie mam problemow a ty mayland? nibyskad jestes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.04.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Frosia to będziesz krajanka I to słodka to ty tez stamtad ? matko!!!! co za rasa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.04.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Nie Ja to Mazowsze, płaskie i proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.04.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 dzieki przyszla ziomalko monia , powiedz mi w tajemnicy , czy ja tez bede Medalikorz ? nie wiem dokad obejmuje zasieg to slowo ... Ja taka niezorientowana...Frosia, gdzie Ty będziesz mieszkać??? ... monis , ale tak w tajemnicy ....Psary kolo Kalet Ja cie nie mogę!!!!!!! ...toż to rzut beretem ... Zajefajnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.04.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Jakbym była blizej to byłabym ziomalką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.04.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Czego słuchamy popołudniowo? Jaką muzyczkę? Ja właśnie szukam w sieci nowej piosenki Steczkowskiej ale nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.04.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Przez 4 lata jeździłam pociągiem do szkoły w Tarnowskich Górach i jak pamiętam przez pół drogi ludzie mówili, od Boronowa zaczynali gadać, a w Kaletach .... już nic nie rozumiałam .... Potem przeszłam szybki kurs i jakoś się przędło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.04.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 dzieki przyszla ziomalko monia , powiedz mi w tajemnicy , czy ja tez bede Medalikorz ? nie wiem dokad obejmuje zasieg to slowo ... Ja taka niezorientowana...Frosia, gdzie Ty będziesz mieszkać??? ... monis , ale tak w tajemnicy ....Psary kolo Kalet Ja cie nie mogę!!!!!!! ...toż to rzut beretem ... Zajefajnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tez sie ciesze nastepna rzuca dzisiaj beretem mayland , a teraz nie jestem krajanka ? no tak ....dla Mazowszan Hanysi to obcokrajowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts