Maxtorka 21.04.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 [ ta......co to...ja ...chiałam... Ja ... to...bym chciała.....Twoje zdjątko zobaczyć Bo sie nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.04.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 no przecież dla cię wklejałam jak marjucha był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.04.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 ale cisza weeeeeekendują się jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.04.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Ja sie już wyweekendowałam Wróciłam z działki zmęczona i podrapana przez róże. Ręce to mam chyba do kolan od taczek Dużo zrobiłam, napracowałam się ale... nadal mi się chce budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.04.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 no przecież dla cię wklejałam jak marjucha był Jezu , miko , zabij mnie , nie pamiętam Tej pani już nie polewamy Albo polewamy ale Bilobil No juz mię pamięć wróciła - śliczna blondyneczka z diabełkami w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.04.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 no przecież dla cię wklejałam jak marjucha był Jezu , miko , zabij mnie , nie pamiętam Tej pani już nie polewamy Albo polewamy ale Bilobil No juz mię pamięć wróciła - xxxxxxxxxxxxx http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=22585&postdays=0&postorder=asc&start=187800 ale już mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.04.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Ja sie już wyweekendowałam Wróciłam z działki zmęczona i podrapana przez róże. Ręce to mam chyba do kolan od taczek Dużo zrobiłam, napracowałam się ale... nadal mi się chce budować zimno było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 21.04.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 ... Ręce to mam chyba do kolan od taczek ...: Męża wiozłaś ?? Witajcie ludziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.04.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Nie było zimno. Polarek mi wystarczył. Praca rozgrzewa! Wiało za to bardzo i nie obeszło się bez czapki z daszkiem Jabko, toż pisałam, że mąż się w Zakopcu bawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.04.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 no przecież dla cię wklejałam jak marjucha był Jezu , miko , zabij mnie , nie pamiętam Tej pani już nie polewamy Albo polewamy ale Bilobil No juz mię pamięć wróciła - xxxxxxxxxxxxx http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=22585&postdays=0&postorder=asc&start=187800 ale już mnie nie ma A kto to prawa autorskie łamie , hę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.04.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Dobra, ide głowę wysuszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.04.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Dobra, ide głowę wysuszyć Komu idziesz głowe suszyc ? mayland , Ty z Radomia jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.04.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.04.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 tak Zawitam w Twoje strony niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Cześć, dziewczyny i chłopaki! Będziecie się odwiedzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.04.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 hej jabko! Mayland to kiedy ruszasz? Maxi ...twoje bawole oczko mnie zniewoliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 A może mnie ktoś odwiedzi...??? Bo ja właśnie wróciłam z Krakowa i byłam po drodze u jednej forumowiczki. Ależ miała piękne gospodarstwo! A jaką stodołę buduje! Bardzo mi się podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.04.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Ja jeszcze w bloku siedzę We wtorek przychodzą murarze. Będą robić zbrojenia, kopać a na sobotę mam zamówiony już beton. Stropy mam zamówione na 14 maja ale chyba ścian jeszcze do tego czasu nie będzie Koniec czerwca to mój termin stanu surowego z dachem. Ciekawe ile będzie poślizgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.04.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 hej jabko! Mayland to kiedy ruszasz? Maxi ...twoje bawole oczko mnie zniewoliło Taaa , jeszcze powiedz że mrugnęło do Cię Strasznie nam krwi napsuło ale jakoś wytrzymaliśmy A Ty u mnie byłaś i nawet na kawkę nie wpadłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.04.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 W czerwcu wyprowadze się na działkę do domku letniskowego. Zawsze latem tam mieszkamy więc teraz tym bardziej. W lipcu wchodzi elektryk i hydraulik. Sierpień to mają być tynki i wylewki. Wrzesień okna i brama, płytki. Planuje ocieplić styropianem na zimę ale nie wiem czy otynkuję. Podobno lepiej odłożyć tynk zewnętrzny na wiosnę bo to świeże mury. Ale nie wiem dokładnie. Dowiem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts