mikopiko 21.04.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Siemanko a już miałam iść spać!! czesc andre to już my ci nie wystarczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.04.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 od 15,oo byczę sie w łóżku juz mnie tyłek boli od leżenia ale mam lenia w sobie Mateńko , Jak Ty to zniosłas ? Od 15-tej ? Ale masz Ewcia kondychę należało mi sie .......wczoraj był babski wieczór .....troche żeśmy sobie pozwoliły a rano do pracy a głowa ? jszcze mnie boli ....to chyba kac ...czy jakoś tak sie nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.04.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 cześć Ew-ka,cześć Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.04.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Byliśmy dzisiaj z wizytą u sąsiadów w bloku,dobrze , że juz tam nie mieszkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.04.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Cześć andre Co tak późno dzisiaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 A miko się zmyła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.04.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Witaj Mikopiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.04.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 A miko się zmyła??? no co ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Siemanko a już miałam iść spać!! czesc andre to już my ci nie wystarczymy dziewczyny, wy jesteście debeściary, ale ja to chyba jednak chłopców wolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.04.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 od 15,oo byczę sie w łóżku juz mnie tyłek boli od leżenia ale mam lenia w sobie Mateńko , Jak Ty to zniosłas ? Od 15-tej ? Ale masz Ewcia kondychę należało mi sie .......wczoraj był babski wieczór .....troche żeśmy sobie pozwoliły a rano do pracy a głowa ? jszcze mnie boli ....to chyba kac ...czy jakoś tak sie nazywa Jak ja nie lubię tego dnia następnego Zawsze sobie obiecuje nie przegiąc , ale co ja na to moge poradzic ze jak sie bawie to sie bawię I potem cierp ciało jesliś chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.04.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Cześć andre Co tak późno dzisiaj ? Dopiero z bloków wróciliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.04.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Byliśmy dzisiaj z wizytą u sąsiadów w bloku, dobrze , że juz tam nie mieszkamy. a co tam się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.04.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Siemanko a już miałam iść spać!! czesc andre to już my ci nie wystarczymy dziewczyny, wy jesteście debeściary, ale ja to chyba jednak chłopców wolę Jak my wszystkei kochana , jak my wszystkie Ale do rozmowy to płeć chyba obojętna , co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.04.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 od 15,oo byczę sie w łóżku juz mnie tyłek boli od leżenia ale mam lenia w sobie Mateńko , Jak Ty to zniosłas ? Od 15-tej ? Ale masz Ewcia kondychę należało mi sie .......wczoraj był babski wieczór .....troche żeśmy sobie pozwoliły a rano do pracy a głowa ? jszcze mnie boli ....to chyba kac ...czy jakoś tak sie nazywa Jak ja nie lubię tego dnia następnego Zawsze sobie obiecuje nie przegiąc , ale co ja na to moge poradzic ze jak sie bawie to sie bawię I potem cierp ciało jesliś chciało to chyba to piwko u góry nie w porę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.04.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Siemanko a już miałam iść spać!! czesc andre to już my ci nie wystarczymy dziewczyny, wy jesteście debeściary, ale ja to chyba jednak chłopców wolę Jak my wszystkei kochana , jak my wszystkie Ale do rozmowy to płeć chyba obojętna , co nie ? ..no nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 [dziewczyny, wy jesteście debeściary, ale ja to chyba jednak chłopców wolę Jak my wszystkei kochana , jak my wszystkie Ale do rozmowy to płeć chyba obojętna , co nie ? ufff, czyli normalna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.04.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 od 15,oo byczę sie w łóżku juz mnie tyłek boli od leżenia ale mam lenia w sobie Mateńko , Jak Ty to zniosłas ? Od 15-tej ? Ale masz Ewcia kondychę należało mi sie .......wczoraj był babski wieczór .....troche żeśmy sobie pozwoliły a rano do pracy a głowa ? jszcze mnie boli ....to chyba kac ...czy jakoś tak sie nazywa Jak ja nie lubię tego dnia następnego Zawsze sobie obiecuje nie przegiąc , ale co ja na to moge poradzic ze jak sie bawie to sie bawię I potem cierp ciało jesliś chciało to chyba to piwko u góry nie w porę Dla mnie wsamraz Ttylko troszku nasennie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.04.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 u nas w bloku spokój, ale moja koleżanka mieszka w wieżowcu i niezła jazda tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.04.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Byliśmy dzisiaj z wizytą u sąsiadów w bloku, dobrze , że juz tam nie mieszkamy. a co tam się działo szkoda gadać, na klatkę wejść trudno, dzieciary brudzą i bałaganią, pchły w piwnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.04.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 [dziewczyny, wy jesteście debeściary, ale ja to chyba jednak chłopców wolę Jak my wszystkei kochana , jak my wszystkie Ale do rozmowy to płeć chyba obojętna , co nie ? ufff, czyli normalna jestem Najzupełniej , wszystko masz na swoi miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts