Ew-ka 23.04.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 eee.... cały tydzień? nie daj się Ewka nie daję sie ....ale klienci sa różni - mnie wnerwiaja Ci z pozycja roszczeniowa od samych drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.04.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 OK...dam Ci nr do mojego szefa -pogadaj z nim ...może Twój urok osobisty powali go na glebe i dostane troche wolnego czekam z utęsknieniem na numer telefonu komórkowego Heniusia buziaki dla Was obojga, ja już zmykam. Jutro mój synek pisze egzamin gimnazjalny, będą mi potrzebne środki uspokajające...pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.04.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Pomożemy Tolusia, pomozemy Już trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.04.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 OK...dam Ci nr do mojego szefa -pogadaj z nim ...może Twój urok osobisty powali go na glebe i dostane troche wolnego czekam z utęsknieniem na numer telefonu komórkowego Heniusia buziaki dla Was obojga, ja już zmykam. Jutro mój synek pisze egzamin gimnazjalny, będą mi potrzebne środki uspokajające...pomożecie? Szklaneczką czystej zawsze służę ps...pewnie ,że bedziemy trzymać kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.04.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 halloooo ? gatki andre http://diores.pl/images/RISQUE/6958_cz.jpg ew-cia , pozdrow szefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.04.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 nie ma was szkoda, bo mam lekka depreche i chcialam sie wygadac ide sie wyzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.04.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 ew-cia , pozdrow szefa pozdrowie ...ale nie za serdecznie bo mi dawno podwyżki nie dał ledwo na waciki mi starcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.04.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 nie ma was szkoda, bo mam lekka depreche i chcialam sie wygadac ide sie wyzyc a co sie stało ??? mów szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.04.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 nie ma was szkoda, bo mam lekka depreche i chcialam sie wygadac ide sie wyzyc ze mną jak z księdzem a co się stanęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 23.04.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 nie ma was szkoda, bo mam lekka depreche i chcialam sie wygadac ide sie wyzyc A juz sie zastanawiałam gdzie Ty sie podziewasz... Co sie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.04.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 dzieki wam wszystkim za troske o mnie chcialam sobie cos na Komunie kupic i......we wszystkich tych eleganckich ciuchach wygladam jak kretynka pojde w dzinach ew-cia ....kombinuj z szefem ....po godzinach jea ...kasiadz beti ...mam lekkie urwanie glowy ostatnio i jeszcze cus ..... .....dluuuugo trwalo ... ...ale chyba udalo mi sie zmienic termin urlopu Froscha ....niestety musze jeszcze troche z nim pokombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.04.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Witam. Froschka w temacie ubrań to ja mam podobnie. Na codzień musze "grzecznie" sie ubierać a nie znoszę tego okrutnie. Najlepsze rozwiązanie dla mnie pod słońcem to jeansy i biała koszula Jak nie mam pomysłu co założyć zawsze tak kończę Co do urlopu to dziś mnie sprawdzili i powinnam być cały ten tydzień na urlopie Tak wogóle to jestem wkurzona bo nadal nie przywieźli mi tych ch....rnych bloczków betonowych na fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.04.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 nie moge isc w dzinsach , bo jestem Matka Od Wszelkich Bolesci , czyli Chrzestna sa ladne ciuchy , ale jakos nie pasuja do mnie i dlugosci spodnic jakies takie teraz nienormalne , ni w piec ni w dziesiec musze poszukac czegos fiu fiu , bo w tych sztywnych łachach czuje sie bez kitu jak debilka ten urlop , to kiedy niby masz miec ? kiedy masz nadzieje otrzymac te bloczki ? to musi byc strasznie denerwujace ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.04.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Na bloczki czekam od 18 kwietnia Na urlopie powinnam własnie być a nie jestem........... Kup małą czarną i olej wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.04.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Kup małą czarną i olej wszystko mam jedna taka na czarna godzine w szafie sprzed 15-tu lat co prawda ,ale lezy jak talala jutro pojde z corka na polowanie , moze cos mi doradzi chce sobie tez z jakimis szpilkami zaszalec , bo bez okazji nigdy takowych sobie nie kupuje , a potem sa jak znalazl...na czarna godzine no i..........torebka , bo z plecakiem mnie do kosciola nie wpuszcza juz mi ulzylo , jak sie wygadalam i problem jakby mniejszy byl do rozwiazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.04.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 No to Cię pocieszę... 13 maja ja też idę na komunię w bardzo bliskiej rodzinie I też za pierona nie wiem co założę Ale ja to stara dooopa jestem i raczej na podryw nie liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.04.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 wiesz na podryw , to ja tez nie licze mysle , ze kupie sukienke i do tego jakis zakiet sukienke obchodze latem , bo bardzo lubie , a jakas parszywa garsonka bedzie samotnie wisiec az ja komus podaruje ....jeszcze dzieciaki i Froscha trza ubrac corka kaprysna , chlopaki nie dadza wbic sie w garnirury , trzeba szukac jakichs kompromisow .....i nie mam pomyslu na prezent urodzinowy dla Froscha (mialam , ale nie do zdobycia jest ) a tak poza tym zyje na luzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.04.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Ja z tym podrywem to żartowałam My mamy z małżem 8 chrześniaków W tym roku spokój ale od przyszłego znów się zacznie rok w rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.04.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Ja z tym podrywem to żartowałam My mamy z małżem 8 chrześniaków W tym roku spokój ale od przyszłego znów się zacznie rok w rok wiem , ze zartowalas i za to cie lubie chociaz wiesz, nigdy nic nie wiadomo ja froscha poznalam w kosciele wspolczuje tylu chrzesniakow ja mam 3 , same dziewczyny , frosch to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 23.04.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Hejka! Jeszcze stronka nie pyknęła?! ... Słoneczko wylazło, to stronka się wlecze i wlecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts