mikopiko 23.04.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 ale jezdem znęczona co cie tak zneczylo ? byłam od 6 rano z młodym w szpitalu na badaniach i teraz to padnę jak trup nieboszczyk o 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.04.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 ale jezdem znęczona co cie tak zneczylo ? byłam od 6 rano z młodym w szpitalu na badaniach i teraz to padnę jak trup nieboszczyk o 20 i co z malym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.04.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Monikach podsumowanie stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 23.04.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 nie moge isc w dzinsach , bo jestem Matka Od Wszelkich Bolesci , czyli Chrzestna sa ladne ciuchy , ale jakos nie pasuja do mnie i dlugosci spodnic jakies takie teraz nienormalne , ni w piec ni w dziesiec musze poszukac czegos fiu fiu , bo w tych sztywnych łachach czuje sie bez kitu jak debilka ten urlop , to kiedy niby masz miec ? kiedy masz nadzieje otrzymac te bloczki ? to musi byc strasznie denerwujace ? Oj, to fakt z tymi długościami spódnic Ja mniej więcej od 2 lat szukam fajnej spódnicy i nie moge znaleźć Przy takim wzroście jak my mamy te długości robią z nas jakieś dziwne... monstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.04.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Hmm ja chodze tylko w spodniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 23.04.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Hmm ja chodze tylko w spodniach Ja z reguły tez, jednak czasem chce sie kobieco wyglądać a do tego spódnica wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.04.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Witajcie późnym popołudniem Ja mam w tym roku dwie komunie i wymysliłam to co Ty frosia , żakiet mam taki ze spodniami i jak będzie chłodniej to w nim wystąpię i w płaszczyku a na cieplejsze dni kupię sobie jakąs sukieneczkę pod ten żakiecik , co by właśnie w lecie móc ją poużywać . Albo jakąś spodniczkę . Bluzeczka zawsze się w szafie znajdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.04.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 ale jezdem znęczona co cie tak zneczylo ? byłam od 6 rano z młodym w szpitalu na badaniach i teraz to padnę jak trup nieboszczyk o 20 i co z malym ? nic dalszy ciąg badań teraz była scyntygrafia nerek...dali izotop do żyły , przez trzy godziny trzeba było czekać - patrz ja siedziałam i drętwiałam a młody spał na kolanach a potem było badanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 23.04.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 ale jezdem znęczona co cie tak zneczylo ? byłam od 6 rano z młodym w szpitalu na badaniach i teraz to padnę jak trup nieboszczyk o 20 i co z malym ? nic dalszy ciąg badań teraz była scyntygrafia nerek...dali izotop do żyły , przez trzy godziny trzeba było czekać - patrz ja siedziałam i drętwiałam a młody spał na kolanach a potem było badanie O jejku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.04.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Hmm ja chodze tylko w spodniach Ja tez ale w lecie przesiadam sie na sukienusie i spódniczki . A dzinsy i biała bluzka to jest to W wersji sportowej do płaskich butów , w wersji eleganckiej do obcasów . Plus żakiecik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 23.04.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Znikam... musze ogarnąć pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.04.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Beti ..nic takiego..ja już do takich akcji przywykłam..ja ciągle z chłopakami po szpitalach się rozjeżdżam... spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 23.04.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Beti ..nic takiego..ja już do takich akcji przywykłam..ja ciągle z chłopakami po szpitalach się rozjeżdżam... spoko. Nieznosze szpitalnej atmosfery Prawie 3 lata ciągiem moja siostra jak była mała spedziła w Instytucie Matki i Dziecka, dlatego wspólczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.04.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Beti ..nic takiego..ja już do takich akcji przywykłam..ja ciągle z chłopakami po szpitalach się rozjeżdżam... spoko. nie zazdroszcze ci Bog wynagrodzi twa i dzieci cierpliwosc Mikopikusio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.04.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 To niezrozumiałe, że nasze doswiadczenia tak hartują nasze dusze. Że potrafimy się śmiać i cieszyć i kto wie, czy więcej tej radosci czasem w życiu nie postrzegamy niźli by to życie miało upłynąć beztrosko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.04.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 To niezrozumiałe, że nasze doswiadczenia tak hartują nasze dusze. Że potrafimy się śmiać i cieszyć i kto wie, czy więcej tej radosci czasem w życiu nie postrzegamy niźli by to życie miało upłynąć beztrosko... dokladnie cieszymy sie drobiazgami poprzez to jestesmy szczesliwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.04.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Melancholia mnie naszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.04.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Melancholia mnie naszła dlaczego ? mnie sie zrobilo cieplej na duszy co tam sukienka , wazne , ze jestem mloda i piekna zartowalam ...wazne , ze jestem zdrowa i moi najblizsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.04.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 malo tego ...co tam , ze nic na mnie nie pasuje .... ..wazne , ze mam za co to kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.04.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Muszę zrobić jeszcze 5 zeznań (PIT). Od 2 tygodni odkładam... Mam juz ich dość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts