Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

nie moge isc w dzinsach , bo jestem Matka Od Wszelkich Bolesci , czyli Chrzestna :-?

sa ladne ciuchy , ale jakos nie pasuja do mnie :evil:

i dlugosci spodnic jakies takie teraz nienormalne , ni w piec ni w dziesiec :-?

musze poszukac czegos fiu fiu , bo w tych sztywnych łachach czuje sie bez kitu jak debilka :evil:

ten urlop , to kiedy niby masz miec ?

kiedy masz nadzieje otrzymac te bloczki ?

to musi byc strasznie denerwujace ? :-?

Oj, to fakt z tymi długościami spódnic :-? Ja mniej więcej od 2 lat :o szukam fajnej spódnicy i nie moge znaleźć :evil: Przy takim wzroście jak my mamy :wink: te długości robią z nas jakieś dziwne... monstra :roll:

Witajcie późnym popołudniem :D

Ja mam w tym roku dwie komunie i wymysliłam to co Ty frosia , żakiet mam taki ze spodniami i jak będzie chłodniej to w nim wystąpię i w płaszczyku a na cieplejsze dni kupię sobie jakąs sukieneczkę pod ten żakiecik , co by właśnie w lecie móc ją poużywać . Albo jakąś spodniczkę . Bluzeczka zawsze się w szafie znajdzie .

ale jezdem znęczona :-?

co cie tak zneczylo ? :o :lol:

byłam od 6 rano z młodym w szpitalu na badaniach :-?

i teraz to padnę jak trup nieboszczyk o 20 :roll:

:( i co z malym ?

nic dalszy ciąg badań teraz była scyntygrafia nerek...dali izotop do żyły , przez trzy godziny trzeba było czekać - patrz ja siedziałam i drętwiałam a młody spał na kolanach a potem było badanie

ale jezdem znęczona :-?

co cie tak zneczylo ? :o :lol:

byłam od 6 rano z młodym w szpitalu na badaniach :-?

i teraz to padnę jak trup nieboszczyk o 20 :roll:

:( i co z malym ?

nic dalszy ciąg badań teraz była scyntygrafia nerek...dali izotop do żyły , przez trzy godziny trzeba było czekać - patrz ja siedziałam i drętwiałam a młody spał na kolanach a potem było badanie

O jejku :-?

To niezrozumiałe, że nasze doswiadczenia tak hartują nasze dusze. Że potrafimy się śmiać i cieszyć i kto wie, czy więcej tej radosci czasem w życiu nie postrzegamy niźli by to życie miało upłynąć beztrosko...

dokladnie

cieszymy sie drobiazgami

poprzez to jestesmy szczesliwsze :D