mayland 24.04.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Własnie tam dzwoniłam. Znów pyskówka... Na koniec pan mówi: niech pani zadzwoni w piątek rano do mnie. Ja na to: Proszę pana, ja to bedę do pana dzwonić codziennie a nie w piatek No wkurzyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 czesc maxi ja jak czytam to odechciewa mi sie budowac dobrze , ze Frosch to czlowiek -orkiestra w dziedzinie budownictwa , ale materialow i tak nie zrobi sam , trzeba bedzie go ochrzanic , ze nic nie potrafi zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.04.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 mayland , zamów w innym miejscu , szkoda nerw .A jak ta wytwórnia łaskawie Ci je zrobi podziękuj ładnie i powiedz , że fundamenty juz dawno masz i teraz to sobie mogą te bloczki wsadzić ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Własnie tam dzwoniłam. Znów pyskówka... Na koniec pan mówi: niech pani zadzwoni w piątek rano do mnie. Ja na to: Proszę pana, ja to bedę do pana dzwonić codziennie a nie w piatek No wkurzyłam się zadzwon w inne miejsce i jesli uda ci sie zamowic w piatek rano poinformuj o tym palanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.04.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 czesc maxi ja jak czytam to odechciewa mi sie budowac dobrze , ze Frosch to czlowiek -orkiestra w dziedzinie budownictwa , ale materialow i tak nie zrobi sam , trzeba bedzie go ochrzanic , ze nic nie potrafi zrobic Na kursa jakies Go zapisz Na przykład wypalania cegieł , albo skręcania prętów zbrojeniowych To co się teraz na rynku budowlanym dzieje to jakis horror Nie ma ludzi do roboty , nie ma materiałow , niczego nie ma Wieszczenie Kononowicza sie sprawdza cy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Na kursa jakies Go zapisz Na przykład wypalania cegieł u nas taka piekna czerwona glina na dzialce ... trzeba by bylo grunt wymienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.04.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Wiesz froszka , śniłaś mi się dzisiaj To znaczy śniło mi się że jestem w Katowicach na jakimś głównym placu , który wygląda jak plac budowy i myślę sobie , że do Ciebie już stamtąd niedaleczko . Ale ja nie wiem jak jechać więc postanawiam kupic plan całej aglomeracji I tu sen sie urywa ..... Może jednak Cię nawiedziłam , sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.04.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Własnie tam dzwoniłam. Znów pyskówka... Na koniec pan mówi: niech pani zadzwoni w piątek rano do mnie. Ja na to: Proszę pana, ja to bedę do pana dzwonić codziennie a nie w piatek No wkurzyłam się zadzwon w inne miejsce i jesli uda ci sie zamowic w piatek rano poinformuj o tym palanta Kobity, nie nurwujcie się tak, bo złość piękności szkodzi i będziecie wyglądały jak ja. Trochę więcej luzu. Ja telefony do projektanta traktuje jako loterie. Odbierze, nie odbierze. Dzwonię z różnych numerów i na jego różne telefony. Na szczęście wiem, gdzie pracuję, więc jakbym się nie dodzwonił to odwiedzę go w środę, ale wtedy nie będę miły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.04.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Na kursa jakies Go zapisz Na przykład wypalania cegieł u nas taka piekna czerwona glina na dzialce ... trzeba by bylo grunt wymienic No sama widzisz , materiał juz macie , jeszcze tylko w piec jakiś zainwestować i można nawet produkcję uruchomić A na potrzeby własne w ognisku wypalać I kiełbaski można upiec , i piwka popić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Wiesz froszka , śniłaś mi się dzisiaj To znaczy śniło mi się że jestem w Katowicach na jakimś głównym placu , który wygląda jak plac budowy i myślę sobie , że do Ciebie już stamtąd niedaleczko . Ale ja nie wiem jak jechać więc postanawiam kupic plan całej aglomeracji I tu sen sie urywa ..... Może jednak Cię nawiedziłam , sama nie wiem musialas nawiedzic , bo spalam jak zabita , pewnie cos fajnego mi snilo marjucha , policz mu kosci ......nie wiedzialam , ze Jelcyn wczoraj zmarl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Na kursa jakies Go zapisz Na przykład wypalania cegieł u nas taka piekna czerwona glina na dzialce ... trzeba by bylo grunt wymienic No sama widzisz , materiał juz macie , jeszcze tylko w piec jakiś zainwestować i można nawet produkcję uruchomić A na potrzeby własne w ognisku wypalać I kiełbaski można upiec , i piwka popić frosch niech sie ceglami bawi , ja zajme sie ta druga czescia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 dobra, kochani idę spać, dobranoc ni i gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 witaj tesia co u ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.04.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 ......nie wiedzialam , ze Jelcyn wczoraj zmarl Jaki był taki był ale w końcu głowa państwa a ichnie gazety ta wiadomość na dalszych stronach swoich gazet umieściły Te ruskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.04.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Dzwoniłam w inne miejsca Okres oczekiwania min. 2 tygodnie i odbiór własnym transportem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.04.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Na kursa jakies Go zapisz Na przykład wypalania cegieł u nas taka piekna czerwona glina na dzialce ... trzeba by bylo grunt wymienic No sama widzisz , materiał juz macie , jeszcze tylko w piec jakiś zainwestować i można nawet produkcję uruchomić A na potrzeby własne w ognisku wypalać I kiełbaski można upiec , i piwka popić frosch niech sie ceglami bawi , ja zajme sie ta druga czescia No a jak mu sie spodoba zabawa z gliną to i jakiś dzbanuszek Ci ulepi , albo inną makutrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.04.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Wiesz froszka , śniłaś mi się dzisiaj To znaczy śniło mi się że jestem w Katowicach na jakimś głównym placu , który wygląda jak plac budowy i myślę sobie , że do Ciebie już stamtąd niedaleczko . Ale ja nie wiem jak jechać więc postanawiam kupic plan całej aglomeracji I tu sen sie urywa ..... Może jednak Cię nawiedziłam , sama nie wiem musialas nawiedzic , bo spalam jak zabita , pewnie cos fajnego mi snilo marjucha , policz mu kosci ......nie wiedzialam , ze Jelcyn wczoraj zmarl No coś Ty Ja co najwyżej nie powiem mu Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.04.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Dzwoniłam w inne miejsca Okres oczekiwania min. 2 tygodnie i odbiór własnym transportem A myslisz że w tym pierwzsym miejscu będzie szybciej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 witaj tesia co u ciebie ? jak czytam o tych waszych budowlanych nerwach......to u mnie wszystko oki.....dzieki Bogu ze juz sie wybudowlam i niepotrzebuje zadnego pseudo fachowca.... a tak ogolnie od 3 dni łeb mi tak napier.......ze juz nie wiem co robic!!!! dzis jest ciut lepiej...rece opdaja.... aha...fajna zabcia wychodzi z laptopika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.04.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Dzwoniłam w inne miejsca Okres oczekiwania min. 2 tygodnie i odbiór własnym transportem A gdzie Ty właściwie mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts