frosch 24.04.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Froszka, dlaczego kłamiesz bylam mila dla teski i mundzi o co ci chodzi ? O streszczenie. Tam jest pewne przekłamanie nie sadze w moich streszczeniach jest zawsze i wylacznie szczera prawda prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.04.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 wow maxi , ladne szkoda , ze na komunie sie nie nadaja dziekuje Ale po będą jak znalazł myslisz , ze na granicy nikt nie bedzie sie dziwil ? zaraz po imprezie wracamy do De niezla jazda Dziwił ? Chyba żartujesz , do końca życia zapamiętają Waszą odprawę i jeszcze na odchodnym zapytają kiedy będziecie znowu przekraczać granicę Bo każdy będzie wtedy chciał miec dyżur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.04.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam wszystkich frosch gratki, nie denerwuj się, jak poszedł ze mną, to wszystko dobrze będzie http://www.art-bielizna.pl/images/miran/M459K.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 wow maxi , ladne szkoda , ze na komunie sie nie nadaja dziekuje Ale po będą jak znalazł myslisz , ze na granicy nikt nie bedzie sie dziwil ? zaraz po imprezie wracamy do De niezla jazda Dziwił ? Chyba żartujesz , do końca życia zapamiętają Waszą odprawę i jeszcze na odchodnym zapytają kiedy będziecie znowu przekraczać granicę Bo każdy będzie wtedy chciał miec dyżur za dlugo by nas trzymali frosch nie cierpi czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.04.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Wrócę jeszcze do Waszych bólów głowy . Dziewczyny jeśli cierpicie na migreny sa naprawdę świetne środki , typowo p-migrenowe . Zomig , Imigran , Sumamigren , Sumigra . Przerywają atak migreny , działają szybko . Jedyna wada to taka że sa na receptę no i sa stosunkowo drogie ( np. op. 2 tabl około 30PLN ) . Ale warto . Ja miewam regularnie co miesiąc jak w mordę , taką małą migrenkę i te tabletki ratuja mi życie . no ja wiem ze sa.....ale mi nie pomagaja......i tez miewam co miesiac... nie bralam tylko Sumigra....ktora ci pomaga? Teska , mnie te wzsystkie pomagają , na szczęście . Ale jesteś pierwsza osobą jaka znam której te leki nie pomogły Może to nie migreny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam wszystkich frosch gratki, nie denerwuj się, jak poszedł ze mną, to wszystko dobrze będzie http://www.art-bielizna.pl/images/miran/M459K.jpg zdrajca !!! dziekuje i cmok na dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.04.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Froszka, dlaczego kłamiesz bylam mila dla teski i mundzi o co ci chodzi ? O streszczenie. Tam jest pewne przekłamanie nie sadze w moich streszczeniach jest zawsze i wylacznie szczera prawda prawda ? Ja tych kości nie miałem mu łamać. Ja miałem je policzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.04.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 wow maxi , ladne szkoda , ze na komunie sie nie nadaja dziekuje Ale po będą jak znalazł myslisz , ze na granicy nikt nie bedzie sie dziwil ? zaraz po imprezie wracamy do De niezla jazda Dziwił ? Chyba żartujesz , do końca życia zapamiętają Waszą odprawę i jeszcze na odchodnym zapytają kiedy będziecie znowu przekraczać granicę Bo każdy będzie wtedy chciał miec dyżur za dlugo by nas trzymali frosch nie cierpi czekac Hmmm , to worek pokutny zostaje Tylko skąd Wy go weźmiecie , przecież w ogóle nie grzeszycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Wrócę jeszcze do Waszych bólów głowy . Dziewczyny jeśli cierpicie na migreny sa naprawdę świetne środki , typowo p-migrenowe . Zomig , Imigran , Sumamigren , Sumigra . Przerywają atak migreny , działają szybko . Jedyna wada to taka że sa na receptę no i sa stosunkowo drogie ( np. op. 2 tabl około 30PLN ) . Ale warto . Ja miewam regularnie co miesiąc jak w mordę , taką małą migrenkę i te tabletki ratuja mi życie . no ja wiem ze sa.....ale mi nie pomagaja......i tez miewam co miesiac... nie bralam tylko Sumigra....ktora ci pomaga? Teska , mnie te wzsystkie pomagają , na szczęście . Ale jesteś pierwsza osobą jaka znam której te leki nie pomogły Może to nie migreny ? wlasniemigrenki...klasyczne trzy dniowki, specjalista neurolog orzekl...wszystkie inne badania robilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.04.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Froszka, dlaczego kłamiesz bylam mila dla teski i mundzi o co ci chodzi ? O streszczenie. Tam jest pewne przekłamanie Albo ślepa jestem albo nie kumata ale ja żadnego streszczenia na tej stronce nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Hmmm , to worek pokutny zostaje Tylko skąd Wy go weźmiecie , przecież w ogóle nie grzeszycie ....moze by tak pogrzeszyc maxi w drodze do granicy , co ? marjucha , a liczyc na kalkulatorze je chciales ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.04.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 No Teska pociesz się, że już jutro będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.04.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Wrócę jeszcze do Waszych bólów głowy . Dziewczyny jeśli cierpicie na migreny sa naprawdę świetne środki , typowo p-migrenowe . Zomig , Imigran , Sumamigren , Sumigra . Przerywają atak migreny , działają szybko . Jedyna wada to taka że sa na receptę no i sa stosunkowo drogie ( np. op. 2 tabl około 30PLN ) . Ale warto . Ja miewam regularnie co miesiąc jak w mordę , taką małą migrenkę i te tabletki ratuja mi życie . no ja wiem ze sa.....ale mi nie pomagaja......i tez miewam co miesiac... nie bralam tylko Sumigra....ktora ci pomaga? Teska , mnie te wzsystkie pomagają , na szczęście . Ale jesteś pierwsza osobą jaka znam której te leki nie pomogły Może to nie migreny ? wlasniemigrenki...klasyczne trzy dniowki, specjalista neurolog orzekl...wszystkie inne badania robilam... A w jakich dawkach je stosowałaś ? Są 100mg i 50mg . Mnie nawet pomaga połowa 50-tki ale po 12 godzinach biorę tą drugą połowę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.04.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Froszka, dlaczego kłamiesz bylam mila dla teski i mundzi o co ci chodzi ? O streszczenie. Tam jest pewne przekłamanie Albo ślepa jestem albo nie kumata ale ja żadnego streszczenia na tej stronce nie widzę Kumata jest frosch A Ty musisz się lepiej przyjrzeć, bo to streszczenie w wersji mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.04.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam wszystkich frosch gratki, nie denerwuj się, jak poszedł ze mną, to wszystko dobrze będzie http://www.art-bielizna.pl/images/miran/M459K.jpg zdrajca !!! dziekuje i cmok na dzien doberek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.04.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Hmmm , to worek pokutny zostaje Tylko skąd Wy go weźmiecie , przecież w ogóle nie grzeszycie ....moze by tak pogrzeszyc maxi w drodze do granicy , co ? No tylko tak żeby Was kotrol po drodze nie złapała za ostrą jazdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.04.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Hmmm , to worek pokutny zostaje Tylko skąd Wy go weźmiecie , przecież w ogóle nie grzeszycie ....moze by tak pogrzeszyc maxi w drodze do granicy , co ? No tylko tak żeby Was kotrol po drodze nie złapała za ostrą jazdę Jest wiosna to Im wybaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 marjucha od frosch sie odstosunkuj streszczenia nie bylo i nie wmawiaj maxi zabiej slepioty , bo ci kosci skalkuluje klikam tu z wami , a tam na miescie czeka na mnie jakas wystrzalowa kiecka i placze , ze jeszcze jej nie znalazlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Hmmm , to worek pokutny zostaje Tylko skąd Wy go weźmiecie , przecież w ogóle nie grzeszycie ....moze by tak pogrzeszyc maxi w drodze do granicy , co ? No tylko tak żeby Was kotrol po drodze nie złapała za ostrą jazdę w przepisach nic nie ma o grzeszeniu tylko , zeby za szybko nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.04.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Froszka, dlaczego kłamiesz bylam mila dla teski i mundzi o co ci chodzi ? O streszczenie. Tam jest pewne przekłamanie Albo ślepa jestem albo nie kumata ale ja żadnego streszczenia na tej stronce nie widzę Kumata jest frosch A Ty musisz się lepiej przyjrzeć, bo to streszczenie w wersji mini No faktycznie jest Ale tak sie zlało że go nie dojrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts