marjucha 24.04.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 marjucha od frosch sie odstosunkuj streszczenia nie bylo i nie wmawiaj maxi zabiej slepioty , bo ci kosci skalkuluje klikam tu z wami , a tam na miescie czeka na mnie jakas wystrzalowa kiecka i placze , ze jeszcze jej nie znalazlam Czyżby znowu mi się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 marjucha od frosch sie odstosunkuj streszczenia nie bylo i nie wmawiaj maxi zabiej slepioty , bo ci kosci skalkuluje klikam tu z wami , a tam na miescie czeka na mnie jakas wystrzalowa kiecka i placze , ze jeszcze jej nie znalazlam Czyżby znowu mi się udało chyba zartujesz jestem spoko zabka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.04.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Hmmm , to worek pokutny zostaje Tylko skąd Wy go weźmiecie , przecież w ogóle nie grzeszycie ....moze by tak pogrzeszyc maxi w drodze do granicy , co ? No tylko tak żeby Was kotrol po drodze nie złapała za ostrą jazdę w przepisach nic nie ma o grzeszeniu tylko , zeby za szybko nie bylo Ale jak będzie bez trzymanki to może pod jakiś paragraf juz podpadnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.04.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 marjucha od frosch sie odstosunkuj streszczenia nie bylo i nie wmawiaj maxi zabiej slepioty , bo ci kosci skalkuluje klikam tu z wami , a tam na miescie czeka na mnie jakas wystrzalowa kiecka i placze , ze jeszcze jej nie znalazlam Jak już ją znajdziesz i Ci sie wyplacze do konca koniecznie ja pokaż Ja tez szukam jakiejś kiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Hmmm , to worek pokutny zostaje Tylko skąd Wy go weźmiecie , przecież w ogóle nie grzeszycie ....moze by tak pogrzeszyc maxi w drodze do granicy , co ? No tylko tak żeby Was kotrol po drodze nie złapała za ostrą jazdę w przepisach nic nie ma o grzeszeniu tylko , zeby za szybko nie bylo Ale jak będzie bez trzymanki to może pod jakiś paragraf juz podpadnie ? bedziemy sie trzymac , obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 marjucha od frosch sie odstosunkuj streszczenia nie bylo i nie wmawiaj maxi zabiej slepioty , bo ci kosci skalkuluje klikam tu z wami , a tam na miescie czeka na mnie jakas wystrzalowa kiecka i placze , ze jeszcze jej nie znalazlam Jak już ją znajdziesz i Ci sie wyplacze do konca koniecznie ja pokaż Ja tez szukam jakiejś kiecki nie ma sprawy rozejrze sie tez za twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.04.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 No to Froschka trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 No to Froschka trzymaj się wyganiasz mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.04.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Hmmm , to worek pokutny zostaje Tylko skąd Wy go weźmiecie , przecież w ogóle nie grzeszycie ....moze by tak pogrzeszyc maxi w drodze do granicy , co ? No tylko tak żeby Was kotrol po drodze nie złapała za ostrą jazdę w przepisach nic nie ma o grzeszeniu tylko , zeby za szybko nie bylo Ale jak będzie bez trzymanki to może pod jakiś paragraf juz podpadnie ? bedziemy sie trzymac , obiecuje Tylko okien nie otwierajcie bo jak Ci włosy rozwieje to widoczność stracicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Tylko okien nie otwierajcie bo jak Ci włosy rozwieje to widoczność stracicie dzieki za rade teraz wiem , dlaczego masz krotkie wlosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.04.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 marjucha od frosch sie odstosunkuj streszczenia nie bylo i nie wmawiaj maxi zabiej slepioty , bo ci kosci skalkuluje klikam tu z wami , a tam na miescie czeka na mnie jakas wystrzalowa kiecka i placze , ze jeszcze jej nie znalazlam Jak już ją znajdziesz i Ci sie wyplacze do konca koniecznie ja pokaż Ja tez szukam jakiejś kiecki nie ma sprawy rozejrze sie tez za twoja Tylko nie bierz płaczącej bo jak w takeij mokrej sie pokazać ? Wstyd i jeszcze o coś Cie mogą podejrzewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.04.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 No to Froschka trzymaj się wyganiasz mnie ? A powinienem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 No to Froschka trzymaj się wyganiasz mnie ? A powinienem? nie musisz sama se pojde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.04.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Tylko okien nie otwierajcie bo jak Ci włosy rozwieje to widoczność stracicie dzieki za rade teraz wiem , dlaczego masz krotkie wlosy Aktualnie obecnie zapuszczam ale na czas jazdy zawsze spinam gumką , dla bezpieczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Tylko okien nie otwierajcie bo jak Ci włosy rozwieje to widoczność stracicie dzieki za rade teraz wiem , dlaczego masz krotkie wlosy Aktualnie obecnie zapuszczam ale na czas jazdy zawsze spinam gumką , dla bezpieczności ja tez zapuszczam ...do 40-chy ..potem na lysa pale sie scinam lece milego dopoludnia zycze wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.04.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 No to Froschka trzymaj się wyganiasz mnie ? A powinienem? nie musisz sama se pojde A po co. Źle Ci tutaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.04.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 frosch, jaka zdrada??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.04.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Tylko okien nie otwierajcie bo jak Ci włosy rozwieje to widoczność stracicie dzieki za rade teraz wiem , dlaczego masz krotkie wlosy Aktualnie obecnie zapuszczam ale na czas jazdy zawsze spinam gumką , dla bezpieczności ja tez zapuszczam ...do 40-chy ..potem na lysa pale sie scinam lece milego dopoludnia zycze wszystkim Owocnego polowania na kieckę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.04.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 heloł no kończcie tę stronkę, bo nie chce wyjść na czajnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.04.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Posadziłam nowe rośliny na skalniak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts