Maxtorka 24.04.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 [mysle , ze beda pasowac do twojego nowego zapachu http://www.fajnezakupy.pl/rys2/prd1172324694.jpg Śliczne , na pewno będzie mi w nich do ....twarzy Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 matko!!!! cos w tych zapachach jest ? przyznam sie szczerze , ze kiedys uzywalam tylko na wielkie wyjscia teraz czesciej chyba wychodze albo dobrze wyszlam na tym , ze jestem z Froschem , sama juz nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.04.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Maxi zamiast gaci http://www.kk.osw.pl/szablony/perf/5/zdjecie.jpg kiedyś miałam...cudnie pachną Dzięki miko Ubrana w to body od froszki i owiana Euphorią ...... Ten wieczor należec będzie do mnie A tyczasem spadam bo sie spóźnię do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.04.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 matko!!!! cos w tych zapachach jest ? przyznam sie szczerze , ze kiedys uzywalam tylko na wielkie wyjscia teraz czesciej chyba wychodze albo dobrze wyszlam na tym , ze jestem z Froschem , sama juz nie wiem Ja używam perfum codziennie . Jak bym wyszła z domu bez jakiegoś zapachu to czułabym sie jak .... no ...niekompletnie ubrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 matko!!!! cos w tych zapachach jest ? przyznam sie szczerze , ze kiedys uzywalam tylko na wielkie wyjscia teraz czesciej chyba wychodze albo dobrze wyszlam na tym , ze jestem z Froschem , sama juz nie wiem Ja używam perfum codziennie . Jak bym wyszła z domu bez jakiegoś zapachu to czułabym sie jak .... no ...niekompletnie ubrana to sie nazywa prawdziwa kobieta milej szychty maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 24.04.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 matko!!!! cos w tych zapachach jest ? przyznam sie szczerze , ze kiedys uzywalam tylko na wielkie wyjscia teraz czesciej chyba wychodze albo dobrze wyszlam na tym , ze jestem z Froschem , sama juz nie wiem Ja używam perfum codziennie . Jak bym wyszła z domu bez jakiegoś zapachu to czułabym sie jak .... no ...niekompletnie ubrana to dokładnie tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 24.04.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 matko!!!! cos w tych zapachach jest ? przyznam sie szczerze , ze kiedys uzywalam tylko na wielkie wyjscia teraz czesciej chyba wychodze albo dobrze wyszlam na tym , ze jestem z Froschem , sama juz nie wiem Ja używam perfum codziennie . Jak bym wyszła z domu bez jakiegoś zapachu to czułabym sie jak .... no ...niekompletnie ubrana Rany, mam to samo Uwielbiam perfumy Najbardziej Angel, Euphoria i od chyba 15 lat niezmiennie Samsara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Ja tez lubię Allure Ostatnio używałam Niny Ricci Nina . A teraz zamierzam nabyc lub dostać Femme Bossa . gratki.... fajne jest tez....hypnose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 a ja niezmiernie...dzien czerwona D&G , palomka picasso wieczor. gautier( chyba jakos sie tak pisze) no i teraz hypnose...tez niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.04.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 To ja się do czegoś przyznam Nie umię przejść obojetnie obok faceta który pachnie czarnym adidasem (perfumami nie butem ) . Mam okropną słabość do tego zapachu. Normalnie mnie rozkłada... Jakkolwiek to brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.04.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 porabalo wszystkich krawcow szyja kiecki na pepitki Ale, ze co??? Znów moja wina? Skoro Wy o pachnidłach, to ja lubię http://images.parfemy-elnino.cz/perfumy/t_16946.jpghttp://images.parfemy-elnino.cz/perfumy/t_16162_01.jpg a obecnie mam United Colors Of Benetton http://images.parfemy-elnino.cz/perfumy/t_17168.jpg Mąż - zawsze i wszędzie http://images.parfemy-elnino.cz/perfumy/t_16591_01.jpg To jest dla mnie najpiękniejszy męski zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.04.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 PP wybrałaś płytki i podłogi? Jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 24.04.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Dzień dobry Wszystkim ! Ale tu dzisiaj pachnąco... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 To ja się do czegoś przyznam Nie umię przejść obojetnie obok faceta który pachnie czarnym adidasem (perfumami nie butem ) . Mam okropną słabość do tego zapachu. Normalnie mnie rozkłada... Jakkolwiek to brzmi no ja tez cos takiego mam:) tylko granatowy D&G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 24.04.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Maxi GRATKI! No i GATKI! http://www.garderoba.pl/zdjecia/duze/2433.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.04.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Hmm tak sobie myślę, może to dlatego, że adidasa wybierają głównie młodzi mężczyźni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 To ja się do czegoś przyznam Nie umię przejść obojetnie obok faceta który pachnie czarnym adidasem (perfumami nie butem ) . Mam okropną słabość do tego zapachu. Normalnie mnie rozkłada... Jakkolwiek to brzmi mayland , kupilam kiedys froschowi adidasa , taka czarna szklana butelka o okraglym przekroju ,kosztowal gdzies 30 eu , niestety nie moge go nigdzie dostac , myslalam , ze to byla jakas limitowana seria zapach jest zarabisty ,,dziala na mnie strasznie:oops: .Frosch bardzo go oszczedza i trzyma tylko na wielkie wejscia ...do lozka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Maxi GRATKI! No i GATKI! http://www.garderoba.pl/zdjecia/duze/2433.jpg ale fajny komplecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 pepitka , twoja wina , bo krawcy sadza , ze wszystkie kobiety maja przeszlo 180cm wzrostu i sa w osmym miesiacu ciazy dla mnie po tym czarnym adidasie boss jest nr 1 dla faceta , mojego faceta ale mam kolege , ktory pryska sie Old spice i pasuje do niego idealnie zapach musi tez pasowac do osobowosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.04.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Czasem tak bywa z zapachami, że znikają z półek i trudno nam znaleść coś równie interesujacego. Mój mąż ma tak z Joop Adam (zielony). Nie ma go nigdzie. Fajnie pachnie, tak z pieprzykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts