Teska 24.04.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 pepitka , twoja wina , bo krawcy sadza , ze wszystkie kobiety maja przeszlo 180cm wzrostu i sa w osmym miesiacu ciazy dla mnie po tym czarnym adidasie boss jest nr 1 dla faceta , mojego faceta ale mam kolege , ktory pryska sie Old spice i pasuje do niego idealnie zapach musi tez pasowac do osobowosci czarny boss??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.04.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 To ja się do czegoś przyznam Nie umię przejść obojetnie obok faceta który pachnie czarnym adidasem (perfumami nie butem ) . Mam okropną słabość do tego zapachu. Normalnie mnie rozkłada... Jakkolwiek to brzmi no ja tez cos takiego mam:) tylko granatowy D&G Teska, ja mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 To ja się do czegoś przyznam Nie umię przejść obojetnie obok faceta który pachnie czarnym adidasem (perfumami nie butem ) . Mam okropną słabość do tego zapachu. Normalnie mnie rozkłada... Jakkolwiek to brzmi no ja tez cos takiego mam:) tylko granatowy D&G Teska, ja mam to samo no ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 24.04.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 To ja się do czegoś przyznam Nie umię przejść obojetnie obok faceta który pachnie czarnym adidasem (perfumami nie butem ) . Mam okropną słabość do tego zapachu. Normalnie mnie rozkłada... Jakkolwiek to brzmi mayland , kupilam kiedys froschowi adidasa , taka czarna szklana butelka o okraglym przekroju ,kosztowal gdzies 30 eu , niestety nie moge go nigdzie dostac , myslalam , ze to byla jakas limitowana seria zapach jest zarabisty ,,dziala na mnie strasznie:oops: .Frosch bardzo go oszczedza i trzyma tylko na wielkie wejscia ...do lozka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 a pamietacie kiedys w kiosku "byc moze" albo "pani walewska" hmm...czy tylko ja taka babcia jestem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.04.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 To ja się do czegoś przyznam Nie umię przejść obojetnie obok faceta który pachnie czarnym adidasem (perfumami nie butem ) . Mam okropną słabość do tego zapachu. Normalnie mnie rozkłada... Jakkolwiek to brzmi no ja tez cos takiego mam:) tylko granatowy D&G Teska, ja mam to samo no ladnie mam nadzieje ze w tym Szczecinie nie spotykasz mojego męża, bo on tego uzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 pepitka , twoja wina , bo krawcy sadza , ze wszystkie kobiety maja przeszlo 180cm wzrostu i sa w osmym miesiacu ciazy dla mnie po tym czarnym adidasie boss jest nr 1 dla faceta , mojego faceta ale mam kolege , ktory pryska sie Old spice i pasuje do niego idealnie zapach musi tez pasowac do osobowosci czarny boss??? czarny adidas bossa juz pokazywalam , taki sam jakiego uzywa Krzysiek Pepitki ...bosski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.04.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 a pamietacie kiedys w kiosku "byc moze" albo "pani walewska" hmm...czy tylko ja taka babcia jestem???? Dostalam niedawbo pania walewską od mojej babci, ale nigdy nie uzyłam. Ale to cuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.04.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Teska Szafirowa butelka zwężajaca sie ku górze Pachniała... nawą kościelną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 To ja się do czegoś przyznam Nie umię przejść obojetnie obok faceta który pachnie czarnym adidasem (perfumami nie butem ) . Mam okropną słabość do tego zapachu. Normalnie mnie rozkłada... Jakkolwiek to brzmi no ja tez cos takiego mam:) tylko granatowy D&G Teska, ja mam to samo no ladnie mam nadzieje ze w tym Szczecinie nie spotykasz mojego męża, bo on tego uzywa hmmm.....jezdze wszedzie autem....moze zaczne chodzic pieszo moj tez tego uzywa jeszce jest w szczecinie???? a Ty bywasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 pepitka , twoja wina , bo krawcy sadza , ze wszystkie kobiety maja przeszlo 180cm wzrostu i sa w osmym miesiacu ciazy dla mnie po tym czarnym adidasie boss jest nr 1 dla faceta , mojego faceta ale mam kolege , ktory pryska sie Old spice i pasuje do niego idealnie zapach musi tez pasowac do osobowosci czarny boss??? czarny adidas bossa juz pokazywalam , taki sam jakiego uzywa Krzysiek Pepitki ...bosski boss tez jest czarny stad pyatnko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.04.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 To ja się do czegoś przyznam Nie umię przejść obojetnie obok faceta który pachnie czarnym adidasem (perfumami nie butem ) . Mam okropną słabość do tego zapachu. Normalnie mnie rozkłada... Jakkolwiek to brzmi no ja tez cos takiego mam:) tylko granatowy D&G Teska, ja mam to samo no ladnie mam nadzieje ze w tym Szczecinie nie spotykasz mojego męża, bo on tego uzywa hmmm.....jezdze wszedzie autem....moze zaczne chodzic pieszo moj tez tego uzywa jeszce jest w szczecinie???? a Ty bywasz??? Do końca maja jeszcze będzie, a ja wstyd sie przyznac jeszcze go nigdy tam nie odwiedziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 a pamietacie kiedys w kiosku "byc moze" albo "pani walewska" hmm...czy tylko ja taka babcia jestem???? Dostalam niedawbo pania walewską od mojej babci, ale nigdy nie uzyłam. Ale to cuchnie dokladnie a taki byl zapach kiedys ...sie wydawalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.04.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Na wakacjach kiedyś w kolejce gdzieś stał przed nami facet i pachniał tym adidasem. Mąż coś do mnie mówił a ja... nieświadomie poszłam za oddalajacym się facetem Załapałam po kilku krokach co robię i że głos męża cichnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 To ja się do czegoś przyznam Nie umię przejść obojetnie obok faceta który pachnie czarnym adidasem (perfumami nie butem ) . Mam okropną słabość do tego zapachu. Normalnie mnie rozkłada... Jakkolwiek to brzmi no ja tez cos takiego mam:) tylko granatowy D&G Teska, ja mam to samo no ladnie mam nadzieje ze w tym Szczecinie nie spotykasz mojego męża, bo on tego uzywa hmmm.....jezdze wszedzie autem....moze zaczne chodzic pieszo moj tez tego uzywa jeszce jest w szczecinie???? a Ty bywasz??? Do końca maja jeszcze będzie, a ja wstyd sie przyznac jeszcze go nigdy tam nie odwiedziłam hmm..no to odwiedz.....i zapraszam do sie za jednym machem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 a pamietacie kiedys w kiosku "byc moze" albo "pani walewska" hmm...czy tylko ja taka babcia jestem???? pamietamy byc moze byly zdaje sie rozne stolice Europy z tego co pamietam Rzym mi sie podobal naturalnie wczesniej byl sam Byc Moze Pani Waleska , to byl ulubiony perfum mojej babci (tej ze Szcecina ) i zawsze sie po kryjomu nim pryskalam , czulam sie taaaaka dorosla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Na wakacjach kiedyś w kolejce gdzieś stał przed nami facet i pachniał tym adidasem. Mąż coś do mnie mówił a ja... nieświadomie poszłam za oddalajacym się facetem Załapałam po kilku krokach co robię i że głos męża cichnie... niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.04.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Zamroczyło mnie od tego słońca nad Bałtykiem pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 a pamietacie kiedys w kiosku "byc moze" albo "pani walewska" hmm...czy tylko ja taka babcia jestem???? pamietamy byc moze byly zdaje sie rozne stolice Europy z tego co pamietam Rzym mi sie podobal naturalnie wczesniej byl sam Byc Moze Pani Waleska , to byl ulubiony perfum mojej babci (tej ze Szcecina ) i zawsze sie po kryjomu nim pryskalam , czulam sie taaaaka dorosla mojej babci tez bylo to ulubione i te byc moze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.04.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Teska Szafirowa butelka zwężajaca sie ku górze Pachniała... nawą kościelną No własnie, nie umiałam tylko tego zwerbalizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts