forum_user 24.04.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 ale z lepszych wiadomosci to ta że dzisiaj wreszcie maż złożył projekt na pozwolenie. Zadzwoniłam tez do Investdomu i się umowiłam na zrobienie oferty. Jakbyśmy się dogadali to by zaczęli w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.04.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 ale z lepszych wiadomosci to ta że dzisiaj wreszcie maż złożył projekt na pozwolenie. Zadzwoniłam tez do Investdomu i się umowiłam na zrobienie oferty. Jakbyśmy się dogadali to by zaczęli w tym roku verunia, to trzymam kciuki za dogadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.04.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 ale z lepszych wiadomosci to ta że dzisiaj wreszcie maż złożył projekt na pozwolenie. Zadzwoniłam tez do Investdomu i się umowiłam na zrobienie oferty. Jakbyśmy się dogadali to by zaczęli w tym roku verunia, to trzymam kciuki za dogadanie Dzięki kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.04.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 specjalnie dla froszki chciałam sobie dzisiaj zmienić avatarek pt "verunia na tulipanie", ale mnie wywala z fotosika i nic z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.04.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Żaba wita Mój syn wrócił zadowolony z egzaminu, a on jest cienki z polskiego. Verunia i Frosch a co mówiły Wasze dzieci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.04.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 ooo, jak o zapachach to moj ulubiony, z którym sie nie rozstaje od ładnych kilku lat i nawet ani razu nie zdradziłam go z innym to ten: http://www.boots.com/images/shop/1003894/promotion2.jpg właśnie nim pachnę Ale chyba go zdradzę. Ostatnio Ew-ka pisała o nowym zapachu Salvadore Dali , ale to seria limitiwana i nigdzie nie mogę znaleźć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 specjalnie dla froszki chciałam sobie dzisiaj zmienić avatarek pt "verunia na tulipanie", ale mnie wywala z fotosika i nic z tego dziekuje bardzo a jaka to szczegolna okazja ? rowniez trzymam kciuki i tradycyjnie juz pluje tfu tfu moj syn wrocil na lajcie i mowil , ze bylo spoko (ale mowi tez , ze 25pkt mu wystarczy ) jak ja nie cierpie chlopakow , zero ambicji, zero boi sie jutrzejszego dnia , choc rano twierdzil odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.04.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 specjalnie dla froszki chciałam sobie dzisiaj zmienić avatarek pt "verunia na tulipanie", ale mnie wywala z fotosika i nic z tego dziekuje bardzo a jaka to szczegolna okazja ? rowniez trzymam kciuki i tradycyjnie juz pluje tfu tfu moj syn wrocil na lajcie i mowil , ze bylo spoko (ale mowi tez , ze 25pkt mu wystarczy ) jak ja nie cierpie chlopakow , zero ambicji, zero boi sie jutrzejszego dnia , choc rano twierdzil odwrotnie O rany ! Mój mówi to samo ! i pognał najpierw na rower ,z teraz na randkę. Chyba Go palnę w łeb ! / jak doskoczę/. Ciekawe co powie po jutrzejszych egzaminach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.04.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 specjalnie dla froszki chciałam sobie dzisiaj zmienić avatarek pt "verunia na tulipanie", ale mnie wywala z fotosika i nic z tego dziekuje bardzo a jaka to szczegolna okazja ? rowniez trzymam kciuki i tradycyjnie juz pluje tfu tfu moj syn wrocil na lajcie i mowil , ze bylo spoko (ale mowi tez , ze 25pkt mu wystarczy ) jak ja nie cierpie chlopakow , zero ambicji, zero boi sie jutrzejszego dnia , choc rano twierdzil odwrotnie O rany ! Mój mówi to samo ! i pognał najpierw na rower ,z teraz na randkę. Chyba Go palnę w łeb ! / jak doskoczę/. Ciekawe co powie po jutrzejszych egzaminach ? ooo, moja tez na randce to tez ja palnę jak ja zapytałam jak poszło to mi powiedział ze sie dowiem jak będą wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 ila , dzieki dobra kobieto myslalam , ze tylko moj taki miglanc wczoraj prosilam go , zeby sobie troche jeszcze material powtorzyl stwierdzil , ze wszystko juz umie rano , gdy calowalam go na pozegnanie , pyta mnie naraz : mamo , co to jest teza ? myslalm , ze zawalu dostane z drugiej strony : glupi ma zawsze szczescie corka uczyla sie , a potem przezywala jak zyd pod gorke (do polowy czerwca ) na szczescie dostala sie do szkoly , ktora sobie wymarzyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.04.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 specjalnie dla froszki chciałam sobie dzisiaj zmienić avatarek pt "verunia na tulipanie", ale mnie wywala z fotosika i nic z tego dziekuje bardzo a jaka to szczegolna okazja ? rowniez trzymam kciuki i tradycyjnie juz pluje tfu tfu moj syn wrocil na lajcie i mowil , ze bylo spoko (ale mowi tez , ze 25pkt mu wystarczy ) jak ja nie cierpie chlopakow , zero ambicji, zero boi sie jutrzejszego dnia , choc rano twierdzil odwrotnie O rany ! Mój mówi to samo ! i pognał najpierw na rower ,z teraz na randkę. Chyba Go palnę w łeb ! / jak doskoczę/. Ciekawe co powie po jutrzejszych egzaminach ? ooo, moja tez na randce to tez ja palnę jak ja zapytałam jak poszło to mi powiedział ze sie dowiem jak będą wyniki ach te dzieci- "jajka mądrzejsze od kury" ! Verunia - domki super !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 aaaaa...jeszcze ... mowie mu , ze moze sobie sprawdzic wyniki , a on mi na to , ze robili formata na kompie i nie ma Adobe , a nie chce mu sie teraz tego instalowac jemu na niczym nie zalezy ja bym nie wytrzymala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.04.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 aaaaa...jeszcze ... mowie mu , ze moze sobie sprawdzic wyniki , a on mi na to , ze robili formata na kompie i nie ma Adobe , a nie chce mu sie teraz tego instalowac jemu na niczym nie zalezy ja bym nie wytrzymala Froszka Kochana-widocznie taki wybrakowany rocznik sie trafił i to wszystkim ! Mój stwierdził,że skoro nie nauczył sie przez 3 lata ,to teraz przez jeden dzień wcale ! I tylko kombinują jak się porozumieć pomiędzy grupami ! Drugi syn jest identyczny jak Twoja Córa ! Ale nie można mieć ponoć identycznych dzieci ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.04.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam kobietki Mamusie gimnazjalistów!!! Nie martwcie się na zapas!! Nie można nie zdać tego egzaminu, to raz! Dwa, niż demograficzny jest taki, że nawet szanujące się licea musza nieco spuścić z tonu. Trzy, nie tylko egzamin się liczy, ważne są też oceny na koniec gimnazjum i inne ważne osiągnięcia np. olimpiday, udział w konkursach czy inne tego typu rzeczy. Co roku siedze w komisji rekrutacyjnej, wiem co mówię. Będzie dobrze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.04.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 aaaaa...jeszcze ... mowie mu , ze moze sobie sprawdzic wyniki , a on mi na to , ze robili formata na kompie i nie ma Adobe , a nie chce mu sie teraz tego instalowac jemu na niczym nie zalezy ja bym nie wytrzymala Froszka Kochana-widocznie taki wybrakowany rocznik sie trafił i to wszystkim ! Mój stwierdził,że skoro nie nauczył sie przez 3 lata ,to teraz przez jeden dzień wcale ! I tylko kombinują jak się porozumieć pomiędzy grupami ! Drugi syn jest identyczny jak Twoja Córa ! Ale nie można mieć ponoć identycznych dzieci ! Kombinować stanowczo odradzam!!!! Raz, mogą unieważnić egzamin na sali, albo w trakcie sprawdzania. Dwa, w tym roku ma być kilka wersji egzaminu, tzn, treść zadań ta sama, ale poprzestawiane odpowiedzi, albo zmieniona kolejość zadań. Można się nieźle przejechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.04.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Olka odpowiedź na skrzynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.04.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Cześć dziewczyny przelotem zajrzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.04.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 kasiu , z tego co wiem , przynajmniej w Bytomiu 1990 i 1991 to dzieci z wyzu (juz przy zapisywaniu do zerowki mialam duzy problem) ale tym sie nie przejmuje mowie dzieciakowi , ze do lopaty nie musi sie uczyc on jednak zawsze ma jakies takie szczescie (podobnie jak starszy ) , ze zawsze mu sie upiecze wiecie co ? ja bylam calkiem inna pamietam , jak szlam do liceum zwolniona bylam z egzaminow , jednak dla samej siebie je zdawalam , bo chcialam sie sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.04.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Miko cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts