premiumpremium 25.04.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Cześć wszystkim cieplutko i słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.04.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 No nie wiem Będzie cięzko , bardzo Ale będziemy próbować Ale stamtąd przecież też nadajesz ? no tak , ale nie bedzie mnie dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.04.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Wszystkim dziękuję za życzenia! A wiecie, że od 01 maja drożeje kostka? Podobno o 15%. potrafisz podnies czlowieka na duchu czesc pepi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.04.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Cześć wszystkim cieplutko i słonecznie U mnie co prawda niebo zachmurzone ale jest ciepło i ptaszki spiewają . Wiosna panie , wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.04.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 No nie wiem Będzie cięzko , bardzo Ale będziemy próbować Ale stamtąd przecież też nadajesz ? no tak , ale nie bedzie mnie dzisiaj Nie martw sie , będziemy trzymać rękę na pulsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.04.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 U nas wiosennie bardzo Fachmeni co prawda wkurzają na maksa, ale coś trzeba z tym zrobić. Nie mam ostatnio czasu na forum, bo jeździmy i wybieramy elementy wykończeniówki, wykańczając też siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.04.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 czesc ila trzymasz sie jakos /? Kompletna rozsypka nerwów ! Młody rano przestraszony i mi się udzieliło ! Do tego zaczynam od dzisiaj pracę w nowej firmie !! Załamka. moj tez zestresowany dzisiaj , choc udaje twardziela wszystkiego naj w nowym miejscu : fajnych przelozonych , kolegow , pensji i dostepu do neta Dzieki ! przełozony do d...,koledzy to 12 facetow ,pensja moze byc !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 25.04.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Wszystkim dziękuję za życzenia! A wiecie, że od 01 maja drożeje kostka? Podobno o 15%. granitowa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.04.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 czesc ila trzymasz sie jakos /? Kompletna rozsypka nerwów ! Młody rano przestraszony i mi się udzieliło ! Do tego zaczynam od dzisiaj pracę w nowej firmie !! Załamka. moj tez zestresowany dzisiaj , choc udaje twardziela wszystkiego naj w nowym miejscu : fajnych przelozonych , kolegow , pensji i dostepu do neta Dzieki ! przełozony do d...,koledzy to 12 facetow ,pensja moze byc !! olej szefa , zajmij sie kolegami pepi wyluzuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 25.04.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 pp ale ta biedroneczka u Ciebie juz na płatek włazi coraz bliżej, coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.04.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 pepi wyluzuj Wyluzowywuję, ale czasem to niemożliwe Wy tu o egzaminach gimnazjalnych, a moja ulubiona narzeczona Kuby zdaje za kilka dni maturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.04.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 pp ale ta biedroneczka u Ciebie juz na płatek włazi coraz bliżej, coraz bliżej Włazi włazi Tak jak juzek w moje żebra 8 czerwca niedługo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.04.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 pp ale ta biedroneczka u Ciebie juz na płatek włazi coraz bliżej, coraz bliżej Włazi włazi Tak jak juzek w moje żebra 8 czerwca niedługo.... Szybko zleci Musze Was na jakis czas pożegnać , do pracy mus jechać Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.04.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam niewitanych. Znowu powiadomienia nie dochodzą Froschka, dzisiaj dzwoniłem na razie tylko dwa razy. Wczoraj udało mi się złapać jego żonę w domu. Zanotowała co i jak i miał się odezwać. Ja go znam. Nie odezwie się Po pracy zrobię mu nalot. Lepiej żebym miał dobry humor, a nie jest dobrze, bo odpuściłem sobie wieczorny koncert przez niego i spotkanie z Anią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 25.04.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 marjucha cos widze ze humor masz nie za tęgi ... a reszta gdzies pognała do pracy... tylko ja sie lenie ah... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.04.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 wrocil wlanie moj maly i....ma kiepska mine , wg niego test byl dzisiaj trudny pewnie , to normalne , gdy ktos sie wczesniej nie uczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.04.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 pp ale ta biedroneczka u Ciebie juz na płatek włazi coraz bliżej, coraz bliżej Włazi włazi Tak jak juzek w moje żebra 8 czerwca niedługo.... Szybko zleci Musze Was na jakis czas pożegnać , do pracy mus jechać Miłego dzionka PP- 7 czerwca !!!!!!! to czas JUZKA czemu nie ma nikogo na czat o 23 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.04.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 marjucha , nie popusc temu draniowi !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.04.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 wrocil wlanie moj maly i....ma kiepska mine , wg niego test byl dzisiaj trudny pewnie , to normalne , gdy ktos sie wczesniej nie uczyl o rany ! a gdzie mój synek ? Jak wróci to go palnę w ten głupi poniemiecki łeb !!! Ciekawe jaka ma mine,a może boi się wrócić ? EEE ,nie palnę Go ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.04.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 marjucha , nie popusc temu draniowi !!!! 4x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts