mikopiko 27.04.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 a wiecie co z mayland ...co się z nią stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.04.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 mayland....czekamy będzie oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.04.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 a wiecie co z mayland ...co się z nią stało pojęcia nie mam, a co się miało stać ja tu krótko wczoraj i przedwczpraj byłam, to nie wiem nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.04.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 ...mi też się podoba....wejdź do mojego dziennika... Juz czytam e tam nie czytaj..... dużo wykasowałam...pooglądaj tylko zdjęcia Rany, piekne te zdjęcia Czadowe jest to cuś przy wannie betii, fajny ten wasz projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.04.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 ...mi też się podoba....wejdź do mojego dziennika... Juz czytam e tam nie czytaj..... dużo wykasowałam...pooglądaj tylko zdjęcia Rany, piekne te zdjęcia Czadowe jest to cuś przy wannie no fajne... to chyba gips albo jakiś inny relief i pomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.04.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 tak samo z łazienką...wszyscy z brązem....i chyba też będę miała... Beti a jak łazienka? a ten facet od kuchni to zatrudniony w firmie z której będziesz brać kafelki?..ile to kosztuje? Więc tak. Jedną łazienke planuje zrobić beż lekko wpadajacy w żółć i troszkę brązu dodać (ach ten braz ), drugą planuję tylko wykończyć jakimś tynkiem... Nie mam jeszcze dokładnej wizji, ale nie będzie w niej kafli, najwyżej tam gdzie prysznic. Facet od kuchni ma po prostu firmę robiącą meble. W sumie to młody chłopak, taki nawet nawet Znaleziony przez moją kumpelę na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.04.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 ...mi też się podoba....wejdź do mojego dziennika... Juz czytam e tam nie czytaj..... dużo wykasowałam...pooglądaj tylko zdjęcia Rany, piekne te zdjęcia Czadowe jest to cuś przy wannie betii, fajny ten wasz projekt Dzięki, 500 zł za niego dałam I teraz chcę zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.04.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 no to ja.... dolną łazienkę ..też planuję w beżu , gres ecri , długie kafle i prawie bez fugi ...z elementami uwaga/... brązu nad kibelkiem przechodzące na podłogę ... nad wc będzie taka póleczka wnękowa z pasami - beż brąz i ze światełkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.04.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 500zł matko, to niedużo!!!! my tyle potrąciliśmy naszemu architektowi za "chwilowe" opóźnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.04.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 500 zł a niech ich kule.....to ja se sama zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.04.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 500zł matko, to niedużo!!!! my tyle potrąciliśmy naszemu architektowi za "chwilowe" opóźnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.04.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 500zł matko, to niedużo!!!! my tyle potrąciliśmy naszemu architektowi za "chwilowe" opóźnienie Myślisz, ze 500 to mało? Hmmm........ Ja cały czas pluję sobie w brode, ze tyle wydałam... Za same rozmieszczenie szafek... Mąż o tym do dzisiaj nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.04.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 500zł matko, to niedużo!!!! my tyle potrąciliśmy naszemu architektowi za "chwilowe" opóźnienie ale chwila czy ty mówisz o projekcie domu??? ( bo ja o tym mówiłam) a jeśli chodzi o projekt kuchni, to jest granda w biały dzień!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.04.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 no i tu widać że dla jednych dużo a dla drugich mało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.04.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 500 zł a niech ich kule.....to ja se sama zrobię Dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.04.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 hahahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.04.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 500zł matko, to niedużo!!!! my tyle potrąciliśmy naszemu architektowi za "chwilowe" opóźnienie Myślisz, ze 500 to mało? Hmmm........ Ja cały czas pluję sobie w brode, ze tyle wydałam... Za same rozmieszczenie szafek... Mąż o tym do dzisiaj nie wie beti, musiszm mi wybaczyć, ja dziś po lekkim spożyciu jestem myślałam o projekcie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.04.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 500zł matko, to niedużo!!!! my tyle potrąciliśmy naszemu architektowi za "chwilowe" opóźnienie ale chwila czy ty mówisz o projekcie domu??? ( bo ja o tym mówiłam) a jeśli chodzi o projekt kuchni, to jest granda w biały dzień!! Tak, samo rozmieszczenie szafek itd w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.04.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 500 zł a niech ich kule.....to ja se sama zrobię Dasz rade byłam w ikei i wzięłam takie kartki do projektowania z wydzieranymi szafkami....zaraz tworzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.04.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 a korzystałaś z kitchen draw? ja niestety nie mogę tego ściągnąć ...bo jak wszystkim wiadomo mam blokadę w kompie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts