Teska 28.04.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 dzis ostatni dzien super pogody tesia , a na zachod tez to dojdzie ? ponoc ze wschodu te mrozy nadciagaja dojdzie...jutro u mnie juz ponizej 20, zapowiadaja lokalnie 16 a na niemieckim kanale ze nawet deszcz ze sniegiem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.04.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 dzis ostatni dzien super pogody To dobrze. Ja i tak pracuję, a jak będzie brzydka pogoda to mój projektant złoży w czwartek wniosek o pozwolenie na budowę, ajak pogoda dopiszę to w poniedziałek 7.05, bo gdzieś wyjeżdża. Ale ze mnie egoista taki malutki egoista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.04.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 dzis ostatni dzien super pogody To dobrze. Ja i tak pracuję, a jak będzie brzydka pogoda to mój projektant złoży w czwartek wniosek o pozwolenie na budowę, ajak pogoda dopiszę to w poniedziałek 7.05, bo gdzieś wyjeżdża. Ale ze mnie egoista beda mrozy , zamiecie sniezne i slizgawica ..... mozesz mu to przekazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.04.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 dzis ostatni dzien super pogody To dobrze. Ja i tak pracuję, a jak będzie brzydka pogoda to mój projektant złoży w czwartek wniosek o pozwolenie na budowę, ajak pogoda dopiszę to w poniedziałek 7.05, bo gdzieś wyjeżdża. Ale ze mnie egoista taki malutki egoista nie taki malutki ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.04.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 dzis ostatni dzien super pogody To dobrze. Ja i tak pracuję, a jak będzie brzydka pogoda to mój projektant złoży w czwartek wniosek o pozwolenie na budowę, ajak pogoda dopiszę to w poniedziałek 7.05, bo gdzieś wyjeżdża. Ale ze mnie egoista taki malutki egoista nie taki malutki ..... hmm...duzy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.04.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 dzis ostatni dzien super pogody To dobrze. Ja i tak pracuję, a jak będzie brzydka pogoda to mój projektant złoży w czwartek wniosek o pozwolenie na budowę, ajak pogoda dopiszę to w poniedziałek 7.05, bo gdzieś wyjeżdża. Ale ze mnie egoista beda mrozy , zamiecie sniezne i slizgawica ..... mozesz mu to przekazac Wczoraj go poprosiłem, że sobie wpisał mój numer do telefonu, bo pewnie dlatego nie odbierał i nie oddzwaniał do mnie mimo tylu prób z mojej strony. Fajną miał minę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.04.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Streszczenie: Poprzednia stronke w dniu wczorajszym rozpoczela mikopiko, a potem to juz wszyscy udawali sie lulu tylko eti poszla sie kapac Dzis z rana frosch-ka przytargala kawke a reszta stronki uplynela na jej podobniznach, znaczy sie na ladnych obrazkach z zabkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.04.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Wczoraj go poprosiłem, że sobie wpisał mój numer do telefonu, bo pewnie dlatego nie odbierał i nie oddzwaniał do mnie mimo tylu prób z mojej strony. Fajną miał minę To sie nazywa mala sugestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.04.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 teska..............marjucha jest strasznie duzym ....egoista marjucha ...dzwon do niego co godzine jajcek....bardzo ladnie , bardzo ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.04.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 teska..............marjucha jest strasznie duzym ....egoista marjucha ...dzwon do niego co godzine jajcek....bardzo ladnie , bardzo ladnie No chyba nie aż tak dużym. Chyba, że Ania Ci coś opowiadała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.04.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 dzis ostatni dzien super pogody no właśnie dlatego .......idę na dwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.04.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 teska..............marjucha jest strasznie duzym ....egoista marjucha ...dzwon do niego co godzine jajcek....bardzo ladnie , bardzo ladnie No chyba nie aż tak dużym. Chyba, że Ania Ci coś opowiadała mozliwe , moziwe ... fajny avatarek marjucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.04.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 teska..............marjucha jest strasznie duzym ....egoista marjucha ...dzwon do niego co godzine jajcek....bardzo ladnie , bardzo ladnie No chyba nie aż tak dużym. Chyba, że Ania Ci coś opowiadała mozliwe , moziwe ... fajny avatarek marjucha Zmieniłem go specjalnie dla Ciebie. Poza tym muszę w końcu pokazać światu swoje prawdziwe oblicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.04.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Zmieniłem go specjalnie dla Ciebie. czymze sobie zasluzylam ? dziekuje bardzo mi do ciebie pasuje sloneczko , patrz co znalazlam ...moze ci sie spodoba http://jhalawar.nic.in/animation6.gif lece do pracuni .....milej soboty wam zycze narazicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.04.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 marjucha a może taka małpka http://i10.photobucket.com/albums/a141/elanize/scimmia01.gif znalazłam specjalnie dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.04.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 albo...ta lepsza http://cdfornovo.scuole.pr.it/Giornalino/immagini/scimmia.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.04.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 http://cdfornovo.scuole.pr.it/Giornalino/immagini/ranastagnoani.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 28.04.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 A ja sie przywitać przyszłam Cześć ludziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 28.04.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Extra macie te avatarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.04.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 A ja sie przywitać przyszłam Cześć ludziki hij ..ale ja już idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts